Muž nevie, že či ma ešte ľúbi
Mali sme dosť škaredú hádku 2 dni dozadu. Vykročili sme si veci z obidvoch strán. Muž odmieta akúkoľvek ďalšiu komunikáciu, podľa neho som urobila chybu ja. Povedal.mi, že nevie či ma ešte.lubi. To mi povedal dnes ráno. Ja som ostala vo vzduchoprazdne. Pýtala som sa ho, či sa mám odsťahovať, či chce čas. Na všetko odpovedá neviem. Čo.mam ďalej robiť? Počkať? Kým ho to prejde a bude sa chcieť porozprávať? Alebo sa rovno zbaliť a ísť? On sa správa akoby mu bolo jedno či tu som alebo nie som. Ako prečkať tie dni, nerevat, neľutoval sa, fungovať s deťmi a v práci? Dať mu pokoj a nechať ho? Variť, nevarít mu? Milenku určite nemá
Blablabla je tam ina žena ...a 1hadka ....bože koľko búrok musí zažiť more....a potom sa vyčistí všetko
Po hádke sa robí zaujímavý a chce ťa vytrestať.. hodila by som to za hlavu… vytiahni kufre, pojdeš ich len ,,vyčistiť,, pripadne im vymysli iné miesto 😅a budeš vidieť čo to s ním urobí a podľa mňa sa začne zaujímať čo sa deje.. a druhý x laskavo nech si kusne do jazyka..
Pohádali sme sa kvôli deťom. Nezhodli sme sa na jednej výchovnej veci, ktorá nám už dlhšie robí problém a nevieme.najst kompromis. Tak to už bol ľadovec v tej jednej veci. A už to potom išlo celé. On veľmi ťažko prejavuje city. Resp.dava ich najavo skôr skutkami. Vseobecne. A neviem, či neviem vždy znamená nie. V jeho prípade to môže byť aj to, že nechce povedať ano. Lebo ma svoju hrdosť. A ako ste tu uz ktosi písal, nemala som položiť tu otázku. Či ma ešte ľúbi. Vidím to tak: hlúpa otázka, hlúpa odpoveď. A ano, láska je rozhodnutie. On je veľmi zásadový. Vždy mi vravi,že.keby so mnou byt nechcel,.tak so mnou nie je. A nerád diskutuje hneď po hádke, keď sú ešte emócie napovrchu. Je tej zásady, žeby mohol povedať niečo, čo by neskôr ľutoval. Lenže, ja rada riešim veci hneď. Mala som ho nechať na pokoji. No, je to ťažké pre mňa. Najradšej by som si sadla, vydiskutovala, dala si víno a uzmierila sa sexom. Takto musím čakať neviem dokedy
vidíš ako ho dobre poznáš🙂 on sa chce ešte hnevať....
Si múdra žena a prajem čím skôr krásne uzmierovanie 😉
Tak potom len chladnu hlavu a nohy v teple. Uvar nieco dobre. Ak je na skutky, tak najskor to vezme ako uzmierovacie gesto a ulahci vam to zase spolu hovorit.
Alebo ak ho vie potesit davo ine, urob to. Aspon naznac, ze to chces pre neho urobit. Take male podanie ruky. Myslim, ze to prijme.
A ak je taky, ze po hadke sa nechce bavit, respektuj to, i ked ti to tazko padne. Hovoril, ze moze vtedy povedat nieco hlupe, co vam bude luto a vidis? Stalo sa. Teraz nie je lepsie ani jednemu.
Vacsinou sa veci usporiadaju tak ci tak...
Po kazdej burke vyjde slnko, a po kazdej noci den...
Popust opraty, nechci to hned vyriesit... Dolezite je to co ta trapi.
Mne pomaha otazka, ktoru polozim samej sebe v dolezitych, rozhodujucich okamihoch..
Chcem takto zit este dalsich 40 rokov? Ak ano je dobre.. Ak nie.. Nieco je zle a treba to riesit. Pretoze bez riesenia to tlacime pred sebou...
A taktiez treba nechaz zodpovednost aj na druhej strane...nech sa aj druhy rozhodne...na co by ti bol, ked by ta nemal rad? Ono to mozno znie strasne... Ale v kazdom vztahu sa casom otvori v mysli tato otazka...a vtedy opat pomoze apytat sa samej seba ci chces takto dalej zit...
aha no tvoj posledny prispevok celu situaciu trosku meni. no nic. nechaj to vychladnut a uvidis. a bolo by fajn na sebe v tomto trochu popracovat.
Ďakujem všetkým. Tým, že som sem napísala, som prečkala najhoršie obdobie. A som sa total ukľudnila
Mne pomáha aj toto....
Niekedy musia ľudia vyplakať všetky slzy, aby sa im v srdciach uvoľnilo miesto pre šťastie .... z filmu Forrest Gump
mozno milenku nema,ale zahladeny je..myslim,ze muzi tuto vetu "neviem ci ts lubim" a nic neviem,vyslovuju prave vtedy,ked maju v obzore inu...a caka,ze ty budes ta co odide
@pipistrel13 toto je už celkom psycho nie? Podla.mna, chlap ktory je zaľúbený sa správa úplne inak.
z mojej vlastnej skusenosti a zopar okolitych robil presne toto "neviem"😉
Ty si svojho muža poznáš najlepšie, vieš prečo zareagoval ako zareagoval, žiješ s ním predsa už roky. Ak sú "v hre" aj deti, nikdy by som ja osobne nekonala impulzívne, len na základe toho, že po hádke vysloví slová "neviem, či ťa ešte milujem", ale pritom predtým roky rokúce svojimi činmi denno denne dokazoval, že vás všetkých ľúbi viac ako seba. Treba sa o tom porozprávať a urobiť protiopatrenia, aby takýchto situácií v budúcnosti bolo čo najmenej, chce to snahu a kompromisy z oboch strán.
Ahoj, ako to u vas dopadlo?

@zmrzlinka2021 paci sa mi teoria, ze laska je rozhodnutie. Ano, na zaciatku urcite je silna emocia, ale zivit ju, to uz je vedome rozhodnutie.