icon

Muž nič nerobí

2. júl 2023

Ahojte
Ja neviem či sa chcem len vyrozprávať alebo si ponadavat alebo chcem radu .
Neviem , som už na nervy !
Máme dom
Vo vnútri je ok.. ale vonku proste treba robiť , zavadzia nám jeden šrot čo doniesol domov, nie je schopný ho zobrať preč .
Kosiť ? Veď načo
Nemôžem ani posratý bazén dať von pre dieťa lebo by sa tam zabilo .
Na kúpaliská a dovolenky môžem zabudnúť . Čo sa týka € navyše . Takže som chcela len posratý bazén nech to dieťa aspoň nieco má s prázdnin . Ale veď chudá nemôže mať lebo ocko je lenivý a nespraví nič .
Áno robí 8h v práci ale aj ja .
Ja mám 3 práce ... Robím 8h v robote potom 2 hodiny opatrujem a ešte aj pečiem .
A v dome mi môže každý s podlahy jesť .
Snažím sa ako viem
Ale už okolo domu nestiham.
Potrebujem tam chlapsku ruku .
Ako to mám docieliť aby sa začal hýbať ?
Nie len posratý mobil a telka ? A čo sa týka dieťaťa , ako čo ? Kam snim ?
Ešte ma 2 týždne škôlku
A potom čo ?
Žiadny kamaráti, stále bude doma zavreté ? Dnes mi celý deň pili uši že chce niekam ísť
Ale proste nedá sa . Mňa už ide s toho poriadne šľak trafiť

rorino
2. júl 2023

Hodinový manzel

autor
2. júl 2023

@rorino tu potrebujem týždňového najmenej 😁

viestta
2. júl 2023

Nechapem preco sama financovat? Vy mate spolocne dieta, spolocnu domacnost, spolocny dom a nemate spolocne peniaze? Na vylet s nasim spolocnym dietatom zoberiem peniaze z nasej spolocnej kasy. Ci ako?

autor
2. júl 2023

@viestta nie nemáme spoločne . No určite 😂

marca12
2. júl 2023

Mne to pripada,ze sa neviete rozpravat. Dohodnite si jeden den,ktory sa povenujete pracam vonku,aby ste mohli zrealizovat ihrisko aj bazen. Ale inak ta uplne chapem,mna by urvalo z takeho chlapa,ktory nic nespravi pre rodinu.

viestta
2. júl 2023

On sa stal taky lenivy az po svadbe, ci uz pred tym taky bol? A neda mi: Nemas na neho pekneho slova v celej diskusii (vsak ani nie je za co ho chvalit) a napriek tomu si s nim lahas do postele a spravite si dalsie dieta. Mne toto hlava neberie. Ci po tme je uz mily, sikovny a pracovity?

viestta
2. júl 2023

Neviem ci vies, ked ste manzelia tak zo zakona mate spolocne peniaze. Ale co uz je ta budem poucovat. Blbo si sa vydala, blbo si si vybrala otca svojich deti, blbo budes zit. Co si chcel, to mas a tak ti treba, lebo je to tvoja vina. Mala si lepsie vyberat nie takeho tlka

simca06022011
2. júl 2023

Byt hnusnejsia ti nepomoze, co by ti pomohlo je nabrat uz davno posledne zvysky rozumu a ukazat mu, ze ked sa nepohne on, pohnes sa ty.. inde. Takto si akurat tak sebe nervy narobis a to je vsetko. Ak prost eje niekto lemra, tak bude a ty sa mozes na kolomaz rozliat. Ak neviem muz okolo domu pokosit raz za tyzden, neviem aky bol uzasny parner doteraz a co take uzasne robi... predpokladam, ze nic, uziva si, ze niekto robi okolo neho. Moze z podlahy zrat, a pritom sa nenarobi. Akruat deti si zarobi.
Nemate spolocne nic, hlavne ze si si ho prednedavnom brala :DDD Ach...

autor
2. júl 2023

@viestta nemám pekne slovo lebo som nasratá .
Žijeme spolu 8rokov nepotrebujem ponaučenie od osoby ktorá žije na mk a komentuje každý jeden príspevok.

rorino
2. júl 2023

Tak možno domáci pán pochopí a rozhýbe sa,lebo mužské ego....

autor
2. júl 2023

@viestta a čo mám podľa teba nechať ho tak nech ide inde za inou ? Sme ľudia a máme potreby my máme vzťah veľmi dobrý .
Jedná sa mi len o lenivost.
A peniaze nemáme spoločne.
Ja Zarabam viac ako on
Platíme šeky rovnako pol na pol
Detto strava
Ale čo mám ja navyše alebo on je už naša šikovnosť .

autor
2. júl 2023

@simca06022011 máme spoločne dieťa a dom . Tak isto auta... Ale peniaze nie .
Platíme pol na pol všetko

viestta
2. júl 2023

Vsak ked si s nim spokojna, tak co sa rozculujes. Najmi si chlapov z dediny a nech ti spravia poriadok.

simca06022011
2. júl 2023

tak ok, vlastne vsetko je v poriadku. Chod si pokosit ;)

autor
2. júl 2023

@viestta vidím že si dosť mimo .
Ja mám život super
Mne sa jedná len o ten sprostý dvor.ale prepáč
Možno som ti narušila plán
Aby si mohla urážať ako v iných témach 🙂

autor
2. júl 2023

@simca06022011 nepôjdem 😁

viestta
2. júl 2023

ja ta neurazam, urazas sa ty. Pravda oci kole

simca06022011
2. júl 2023

tak nariekajte nad travnikom, lahnite si, a tukajte do mobilov. dieta si nejak poradi, aj to dalsie ;) raz si pokosia same aj bazen si urobia

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
2. júl 2023

@simca06022011 áno prídeš ty a tvoje deti nám to spravia .budú naši otroci

viestta
2. júl 2023

mohla si mat pokosene za ten cas co vypisujes 😉

alex49
2. júl 2023

ste manželia, takže peniaze sú spoločné, to je jedno kto kolko zarába. Chcela si aj niečo poradiť, či len oznámiť, že muž okolo domu nič nerobí?

autor
Odpoveď bola odstránená
viestta
2. júl 2023

🙄

sheila121
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
2. júl 2023

:D jasne, snivaj sama moja. Pekny vecer prajem.
@alex49 nic len sa tu chce odreagovat viditelne, miesto toho aby synovi program urobila

autor
Odpoveď bola odstránená
viestta
2. júl 2023

👍

simca06022011
2. júl 2023

😂

ivangeline
2. júl 2023

Si pokos. ;) A nevar mu.