Muž nič nerobí
Ahojte
Ja neviem či sa chcem len vyrozprávať alebo si ponadavat alebo chcem radu .
Neviem , som už na nervy !
Máme dom
Vo vnútri je ok.. ale vonku proste treba robiť , zavadzia nám jeden šrot čo doniesol domov, nie je schopný ho zobrať preč .
Kosiť ? Veď načo
Nemôžem ani posratý bazén dať von pre dieťa lebo by sa tam zabilo .
Na kúpaliská a dovolenky môžem zabudnúť . Čo sa týka € navyše . Takže som chcela len posratý bazén nech to dieťa aspoň nieco má s prázdnin . Ale veď chudá nemôže mať lebo ocko je lenivý a nespraví nič .
Áno robí 8h v práci ale aj ja .
Ja mám 3 práce ... Robím 8h v robote potom 2 hodiny opatrujem a ešte aj pečiem .
A v dome mi môže každý s podlahy jesť .
Snažím sa ako viem
Ale už okolo domu nestiham.
Potrebujem tam chlapsku ruku .
Ako to mám docieliť aby sa začal hýbať ?
Nie len posratý mobil a telka ? A čo sa týka dieťaťa , ako čo ? Kam snim ?
Ešte ma 2 týždne škôlku
A potom čo ?
Žiadny kamaráti, stále bude doma zavreté ? Dnes mi celý deň pili uši že chce niekam ísť
Ale proste nedá sa . Mňa už ide s toho poriadne šľak trafiť
nemas brata,suseda alebo otca co srot odtlaci niekam bokom aby nezavadzalo? travu si pokosis potom aj sama- doma nelietas snad kazdy den ... a jemu by som nerobila nic-nevarila neprala ..kym epoprace co ma -ma smolu
Autorka: Ty si taka nastartovana, ze este chvilu a aj to auto odvalis😉
@dskjhfdlkdjhl ked sa jej to podari, nemusi mi dakovat. Rada som posluzila dobrej veci 😅
Hodinovy manzel. Nech to zacvaka tvoj stary ked je hnily. A ty si objednaj chlapa co porobi co treba okolo domu.
No ty budeš vysoko inteligentná 👍👍👍 len tak ďalej. A prosím ťa pekne, nedávaj medzeru pred bodkou na konci vety, nedá sa to čítať.
@taminka1986 presne! Niekoho si zavolať a pri platení ho poslať za mužom! A najlepšie takého,čo ho muž pozná,aby sa dobre hanbil.
Predajte dom a choďte bývať do bytu a nebudeš musieť kosiť trávnik
Haha,všetky rady odmieta, v podstate platí,že si tu prišla ponadavat na fajn muža. Dosť nechapem🤔,hmm,ale ved človek nemusí všetko chápať.
Prehladaj veci u muza,zober mu papiere od auta,najmi si odtahovku,ta ti to odvezie do najblizsieho srotoviska,kup flasu a popros suseda,aby ti pokosil za flasu,isto bude rad.
Ak nemá k tomu autu citovú väzbu, tak mi z toho vychádza nejaký mocenský boj. Ak by bol lenivý, netešil by sa, že by si ho zbavila šrotu a dala spraviť dvor? Teda, ja by som sa 😃
Keď vychladneš, zamysli sa o čo mu vlastne ide.
Hľadaj pod povrchom, oni sú síce všetko, len nie priamočiary.
Co si vlastne cakala od tejto diskusie? Recept na zazracny elixir, ktory z tej tvojej hniloby spravi skveleho, zodpovedneho a sikovneho muza? Alebo ze sa ti poskladame na odtahovku, pripadne ti zajtra rano prideme ten dvor osobne upratat?
Ale vlastne mi z toho vychadza, ze mas doma presne to, co si zasluzis… tak vela stastia.
Najmi si záhradníckú firmu 😇 máme nové susedstvo a práve realizovali okolie domu, mali firmu a za týždeň mali hotovo. Nádherná záhrada, navozili zeminu, doniesli stromky krásne, trávu 😇 hrabkali tam a sadili, polievali.
@dota6 hej ale ja nekradnem 😆😁
Podľa toho ako sa tu vyjadrujes si myslím že takého "debila" ako ho nazývas si úplne zaslúžiš. Zrejme ste úplne rovnakí.
Vykašli sa na bazén. Budeš sa s ním zase len sama naťahovať. Zober dieťa a choďte na najbližšie kúpalisko. Oddýchneš si. Muž nech sa stará čo bude jesť.
Tak nemusí byť hneď všetko, možno pre začiatok si prenajmi niekoho na kosenie. Nemáš v susedstve nejakého 15-16 chlapca? Bývam v časti kde sa ešte len stavia a sú tu voľné pozemky, kde je len burina a často tam vidím kosiť chalanov zo susedstva 😉 veď nemôžu za to pýtať tisice eur. Jednoducho keď je chlap lemravý musíš sa nejak zariadiť. Zaplať niekomu, alebo zavolaj na vikend svokra, ocka, brata. Sprav brigádu, navar niečo, upeč 😉😇 a lemravý nech si leží.
@dota6 veď ja tak robím volám s úradu chlapov ... Ja nemám ani otca ani svokra ... A brat na nohy nevládze
Takže je to na prd
@tina5959 to by mne nevadilo ... Chcela som len ušetriť
No tak to je smola potom. Ostáva vám len ponadávať si a keď ste náboženský založená tak sa modliť, aby ho osvietilo. :D keďže všetky rady sú tu zdá sa, márne.
S chlapom mate super vzťah, ci ako si to napísala...
Co je na ňom super, keď pre vás nič nespraví? Co to máš za chlapa, však navrieskaj, ze malý chce bazénik, nech zrovna tie 4m2. Nespraví, lebo vás nemá rád a nemá dôvod vám spraviť radosť a letnú pohodicku. 🐬
A čo tak zmieriť sa s realitou a priznať si ako to celé je? Nevymenis dom za byt ani za nič? A prečo? Načo ti je taky dom, keď si nemôžeš užívať jeho výhody? Načo mat dom a dvor k ničomu? K domu treba chlapa, a ten tvoj stojí za nič.
V byte ste si mohli nazivat oveľa lepšie. Bazénik na clapkanie vieš dat aj na balkón, aj na dvor pred bytovku. Môžte chodiť na kúpaliska, k vode, milión možnosti, narozdiel od dediny.
Ja viem, že ľudia žijú všade, aj na dedine sa dá prežiť, ale nepochopím, prečo sa niekto sťažuje keď je tam nešťastný miesto toho, aby odišiel do mesta.
Z vlastných skúseností ti poviem, že tvojmu mužovi nepomôže NIC. Nemá k tomu vzťah, nemá motiváciu, nebaví ho to. Nikdy sa to nezmení. Nikdy nebudeš mať záhradu snov a celý život ho budeš len dokopavat k niečomu. Cudujem sa ti, ze ti toto vyhovuje a píšeš o ňom ako o inak super chlap, super vzťah....
zavisly je chory ale aj lenivy nejako mu to vysvetli ze cas bezi a nikdy uz dieta nebude male, alebo nech mu dohovori niekto na koho da, ale hlavne si Ty uvedom ze si tu pre dieta a potrebuje ta veselsiu, nebude si pamatat podlahu z ktorej sa da jest ale ako sa s tebou mal, na ten vylet naozaj mozes s nim ist pravidelne kazdy tyzden, pripadne fakt si zavolaj dakoho na to z druzstva s traktorom, jeho nezmenis pochybujem ze si uvedomi co robi,
Máš tri práce,tak nekupuj veci do domu aj z potravín len základ a ušetrí na kúpalisko aj výlet pre dieťa. On ak chce ísť s vami nech si zaplatí zo svojich.V sobotu ráno sa ho s kľudom opýtaj ci ide kosiť alebo variť a prať, nech si vyberie,že ty máš len dve ruky a žije tam aj on a zrejme si všimol,že robota sa sama neporobi.
Inak ja neviem co by jedli dnešní chlapi pred 50 a viac rokmi,keď trebalo polia obrabat a ozaj ťažko robiť.Moj ma dôchodkový vek,ale v robote ho musím krotiť. Maká doma aj v práci ako mládenec.
To je čo za chlapa, že teba necha tri práce robiť a mate ešte na polovicu? Otras. V manželstve a hlavne keď sú deti by mali byť financie spoločne aby si sa tu potom nemusela rozčuľovať, že nemáš na úpravu domu.
Urážať ľudí ti ide priam dokonalo. Na spanie je dobrý, financie ti nepomôže, okolo domu neurobí nič, si na veci sama, ale všetky ženy tu su zle, ktoré ti davaju reálne pripomienky.
Zatrhla by som sex, nepritahoval by ma taky trulo, ktorý mi robí naprieky a svojmu dieťaťu nedopraje ani hlúpe ihrisko a nechá ho radšej v garáži. Hoc je teplo. Uráža ťa s inou. To by ma chuť prešla rýchlosťou blesku. Nevarila by som, neupratala by som a dieťa by som vzala do mesta niekam a dala podmienky. Takto sa žiť proste nedá. Je to sebec.
@viestta tu síce je často ale ako vidíš ona nemusí vyplakavať na muža 😀
Autorka Ja nerozumiem ako nemozes mat par eur na kupalisko, ked mas 3 roboty a tvoj muz robi tiez. Nieco asi robite zle
Neper nevar, alebo si zaplat niekoho kto ti zahradu upravi.
Srot ne posunu niekam na kraj ci do rohu a na zbytku urob bazen.
Ved zarabas v 3 robotach.
@autorka spytaj sa muza, ci uz na to auto zaplatil poistku.

Autorka ukľudni si trošku tie hormóny. Už je to sprosté. 😉