Muž odviezol cudziu ženu
Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?
Pre mňa je ale stále najviac nepochopiteľné, že niekto má s mužom sex iba preto aby ju nepodviedol. Ja som to ešte ani raz neurobila z tohto dôvodu. Skôr som zažila to, že sa muž s niekým rozviedol pretože ho stále podozrievala.
Ale je to ich vec, keď si to vysvetlili a vyhovuje to obom, tak my to tu nevyriešime.
@7miriam77 tiez to vidim u teba na nizke sebavedomie... Predstav si, ze moze byt aj kamaratsky vztah medzi muzom a zenou. Zazila som v byvalej robote, uplne bez problemov, dokonca sa ma aj dotkol ten clovek), a rovnako aj v tejto. Mame takeho kolegu v zenskom kolektive, ktory je kontaktny, skoro kazdu z nas uz objal, bez vedlajsich umyslov. Stastne zenaty, nehlada nic ine. Ty by si z nas vsetkych spravila asi nejake kradosky zenacov a zblaznila by si sa, keby tvoj muz robil v zenskom kolektive. Ved trosku sebavedomia a dovery predsa! Okrem toho, mna uz viezlo tolko susedov muzov, ze teda neviem, asi sa pojdem hanbit.
V zdravom vzťahu sa partneri nepodvádzajú.. a ak, tak si to povedia a slušne sa rozídu. Nevidím zmysel mať vzťah a podozrievať. Buď spolu chceme byť alebo nie.
@7miriam77 napríklad mne sa to stávalo aj ako slobodnej. Bežne som chodila autobusom MHD. Proste som bola na zastávke, okolo šiel známy, zastavil, a normálne ma hodil do roboty, šiel tým istým smerom, lebo mal termín ba vyšetrenie v nemocnici, kde som robila. Potom o daky, čas ma iný známy odviezol domov, náhodne sme sa stretli pred východom z nemocnice. Obaja sú ženatí, netuším, či ich ženy mňa poznajú.
No a? Co je na tom také zvláštne? Mala som ich odbiť, že čo si dovoľujú? Bolo zo pekne gesto zo slušnosti.
Takisto viem, že aj manžel to robí, stretol v Kauflande v meste nejakú susedu, či známu z dediny, ponúkol jej odvoz, keďže do ich dediny chodili slabo spoje. Nič divne na tom nevidím.
@jaskolka ... autorke tohto prispevku to vadí, aby jej muz vozil autom udajne jeho spoluziacku, ktora uz náhodne isla dvakrát popred ich dom. Co je na tom nepochopiteľné, ze jej to vadi? Jej manzel, pristupil na to, ze ju vozit uz nebude a problem maju vyrieseny. Uz si myslim, ze my ostatní nemusime nic riesit. Kazdy nech si robi podla seba. Tvoj muz tiez moze vyvazat kamaratky, moj to nema za potrebu . Pekny den prajem🍀🍀🍀
Baby, nechcete sa už na to vykašľať??? 🙏🙃
@jana_eyre_2 ako.. neviem.. ja sa obcas nasackujem sefovi do auta, kedze byvame rovnakym smerom. Nemyslim si, ze o tom hovori svojej zene - naco?? a ani ja svojmu muzovi, lebo to nepovazujem za dolezite.
@autorka za mna - ano, hormony pracuju.
@siska53 ale podľa mňa je úplne iné ak ide o kolegu, šéfa, suseda, kamoša, kamošku, atď, proste niekoho známeho.. autorka pozrela von oknom, videla pre ňu úplne totálne neznámu ženu, tak si myslím že takmer každému by to prvý moment prišlo zvláštne (alebo sa mýlim a fakt som divná že by mi prišlo divné že k môjmu mužovi násada úplne cudzia žena, ale aj muž - proste keby som to videla, tak by som sa tiež pýtala kto to bol) a až na základe otázky sa dozviem že už druhý krát vezie spolužiačku zo základnej a nič o tom neviem.. jednoducho mne by to prišlo divné, ako som už siahodlho vysvetlovala v iných príspevkoch (nechce sa mi dokola písať to isté) ak je tu toľko žien ktorym vôbec nepríde divné že ich muž berie cudzie ženy do áut, ok, beriem asi som teda v menšine.. keby dnes prišiel môj kolega že potrebuje zviesť domov, nemám problém a zveziem ho.. ale neviem prečo mne by prišlo úplne prirodzené povedať mužovi o tom že som viezla aj kolegu, (alebo aj kolegyňu, to je jedno) proste normálny rozhovor o tom ako bolo v robote.. vravela by som to preto lebo to nie je bežné aby som viezla kolegov, vôbec nie preto že by moj muž bol žiarivec ale preto že by sme sa bavili.. ako som už povedala ani ja som nenaznačovala že ide nutné o nejakú milenku, ale úplne viem pochopiť prečo to autorku zneistilo a zarazilo.. zvláštne že tu je tak strašne veľa žien ktorým nikdy nič nevadí, nič ich nezaujíma, je im všetko jedno (teraz nevravím o tebe, ale všeobecne o diskusii) a potrebujú to tak strašné demonštrovať aké sú nad vecou a ako sú všetky čo uvažujú inak strašné divné.. nerozumiem tomu, že niekto venuje energiu presviedčaniu dokola o tom istom v toľkých príspevkoch.. ale nemusim rozumieť všetkému..
@jana_eyre_2 Som jedna zo žien, o ktorých si písala, že by im to nevadilo. Ale to neznamená, že by som sa o to nezaujímala. Opýtala by som sa muža, kto to bol. Ale na rozdiel od autorky a niektorých ďalších, by mi jeho odpoveď s vysvetlením stačila. Pretože mu dôverujem a nikdy som nemala dôvod pochybovať o jeho slovách.
Mňa zase udivuje, ako niekto dookola opakuje, ako to nie je normálne a nie a nie a NIEEEE. Veď to je veľmi individuálne. Pre niekoho to normálne je, pre iného nie je. A nikto z nich nie je ten, koho spôsob je ten správny. Aj preto som písala, že už nemá zmysel v tejto diskusii pokračovať.
@jana_eyre_2 presne, od začiatku sa im to takto aj ja snazim vysvetliť a oni si idu svoje a prekrucaju fakty. A ktovie ako by sa oni v skutočnosti zachovali. Celych tychto 12 stran je len miesanie jablk s hruskami, z nas urobili ubohe ziarlive nesebavedome chudinky😆😆😆 ach jaaaaj
Preboha, nechajte to na tom chlapovi, či sa v ten moment rozhodne niekoho odviezť či nie.. Predpokladám, že je dospelý a svojprávny.
@h2 úprimne - nemám všetky komentáre načítane, vážne som tejto diskusii už nechcela venovať čas, reagovala som len preto, lebo ma oslovila siska.. áno, ja si myslím že každý reaguje podľa seba a svojich skúseností, preto vôbec nevidím dôvod dookola presviedčať o svojej pravde od 3.4. a teda ja mám dojem že keď dve užívateľky ktoré majú menšinový názor dookola niekto s väčšinovým opacnym názorom označuje a vraví im o tom aké je ich uvažovanie zle, tak sa tie prvé proste bránia a vysvetľujú..
@7miriam77 v dlhých diskusiách sa to.uz potom stáva že sú nie len hrušky a jablká, ale aj hrozno a cvikla.. 😅
Môj muž bežne vozí kolegyne alebo aj nejaké známe hocikedy ,ja to vnímam v pohode,nerobím scény.Skus sa ukľudniť ,škodí to tebe aj bábätku,nemusí na tom byť nič🙂
@7miriam77 Ak ta bude chciet manzel podviest, podvedie ta. Vidno, ze nemas v neho doveru. Jednoducho tomu nezabranis, nemozes ho stale sledovat, chciet aby ti vsetko hlasil a byt mu neustale v patach
@andrea1809 uz ma tato diskusia fakt nudi a totálne nezaujima. Je to cele prekrútené a ty a ostatné si idete svoje dokola ako obohrata platna. Poznas ma? Poznas moj vzťah?? Tak ako sa mozes k tomu vyjadrovať. V nikoho nemam taku doveru ako v mojho muza. No su zeny, co tu dôveru nemajú....a možno maju na to svoje dôvody. A áno, určite su aj pripady, kedy moze zvezenie niekoho znamenat aj nieco viac. Tu na koniku sa riesi nevera denne, veeela pribehov ktoré koncia aj rozvodom. A možno aj oni vozili "len"svoju spoluziacku. Nikdy nevies. Pekný den a uz ma prosím neoznacujte, bo tato diskusia je nepochopena a cela otocena inym smerom
@7miriam77 Tak daco rob a nesed cely den na koniku.
@andrea1809 ja som v praci, vo svojej vlastnej praci a tak mi nebude nik rozkazovat, co mam robit 😆😆😆. Akože vážne ide z teba drzost
@7miriam77 Kedze polka prispevkov je tu od teba, tak tomu asi moc nedavas. Len taky postreh.
@andrea1809 biznis uz mam uspesne 5 rokov, tak sa o mna bat nemusíš.
@andrea1809 typická ženská co potrebuje zabrdat 🙈😄.. keby sa staráš radšej o seba