Muž odviezol cudziu ženu
Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?
@7miriam77 Vieš čo, aj ja som mala takúto ženu, čo sa čiste náhodou tajomne zjavovala pre mojím domom, keď som odchádzala do práce. Bola to mama synovho spolužiaka, ktorá vedela, kde pracujem a o koľkej cca chodím z domu. A že keď už "náhodou" ide okolo a vidí, že idem, či by sa nemohla zviezť so mnou. 😁
Takže možno aj dotyčnej spolužiačke z tohoto príbehu ide len o odvoz zadarmo.
A pockaj ked ti mlieko udrie na mozog, to budu paranoje 🤦
@mondolina Jemine, nechapes. Myslela som to tak, ze je tu vela zien, ktore by dali ruku do ohna za vernost svojho muza, az do takej miery, ze tu utocia na ostatne, ktore to vidia inak, tak ako ty. No a potom vela z tychto zien sa presvedci o opaku a zisti, ze ignorovali vsetky varovne signaly. Ja som ale nehovorila konkretne o tebe, ja vychadzam z toho obrovskeho kvanta diskusii o nevere, ktore tu kazdodenne pribudaju. Ale ak si sa v tom nasla, tak bude problem asi aj u vas.
@makakova Ja viac menej nereagujem na autorku, ale na inu uzivatelku. Autorka si to aspon prizna.
@akiana Ale nekecaj s tymi varovnymi signalmi. Ja som neveru odhalila okamzite. A to dokonca dva krat. Teraz sa tu nesnaz niekomu nahovorit, ze kazda, kto nie je paranoidna, ziarliva stihacka je automaticky naivna.
Ale za odvozom spoluziacky skutocne nic nevidim. Vobec nic.
Ano, su to hormony. Ved Ti vysvetlil, ze je to davna spoluziacka.
Moj muz je napr.dobrak a kym nebol covid nemal problem zobrat stopara. Ked treba niekomu pomoct len tym, ze ho zvezie, v tom nevidim problem.
@mircalla aha ,citala som rýchlo.. tak potom ok.
Ono reálne aj ja si v hlave poviem,ze je ten odvoz úplne ok a bežná normálna výpomoc. Ale ten kto žiarli zvádza obrovský boj s paranojou a s realitou.. a zas nemam rada ked sa tu hraju tie formy od žien a urážajú zeny ktoré sa boja ze muz podvádza ze sú stíhačky atd. podla mňa každá jedna žena sa zľakne ak ju niečo takto vykoľaji..
Ja som až prekvapená čo môže niektorým vadiť a čo môže byť dôvod na žiarlenie (a to zvyknem byť žiarivá) .....veľa krát mi bolo ponúknuté že ma niekto niekde hodí (buď sme sa náhodne stretli ale sme mali rovnakú cestu a bolo mi to ponúknuté dopredu). Skoro nikdy som to nepriala, radšej sa zariadim sama. No ani by ma nenapadlo rozmýšľať nad tým z tohto hľadiska že niekto môže kvôli tomu žiarliť alebo mať problém.
Tak isto keby mňa niekto poprosí či by som ho nemohla zobrať tak by som mu určite povedľa že áno (keď vidím že niekto ide na rovnaké miesto ako ja ponúknem sa mu).
Je úplne jedno či je to žena alebo chlap tak isto či je to známy, sused, bývali spolužiak alebo kamarát. Nikdy som za tým nehľadala nič sexuálne, ani by ma to až do prečítanie tejto diskusie nenapadlo.
Neviem, autorka sa pyta na nazory a nazory su rozne, tak mi nie je jasne, preco tu ma tolko zien potrebu urazat. Jedna si mysli jedno, druha druhe. Tie, ktore maju inym potrebu nadavat do paranoidnych stihaciek, mozno same maju pochybnosti vo vlastnom vztahu, a takto s tym bojuju. Inak si to vysvetlit neviem.
no podla mna je to presne tak ako si napisala. si tehotna, reagujes prehnane a zbytocne podrazdene, nehladala by som problem tam, kde ziadny nie je. fakt uplne zbytocne sa stresujes takymito nezmyslami. veris svojmu muzovi? ak nie, tak potom nechapem, ako mozete byt spolu. ak mu veris, tak to neries, kasli na to, vyjadril sa k tomu. ked tvrdi, ze medzi nimi nic nie je, tak proste nie je a hotovo.
@mircalla Taky, ze by to potom asi povedal zene. Stylom, ze zdrzim sa zo skolky, lebo kamoska dajme tomu kazdy druhy utorok potrebuje zviest. Aby nenastali nedorozumenia. Pretoze toto je bezne, aj kolegovia casto zdielaju jedno auto a vozia sa spolu, aby usetrili. No ona ho "nachytala" a jemu v rychlosti mohla situacia so spoluziackou napadnut ako vhodna vyhovorka.
Ano, prehanas, su to hormony. Je to uplne normalne a pekne od tvojho muza, ako sa zachoval.
Chapem, ze si tehotna, precitlivela, na seba citliva, lahsie podliehas takymto myslienkam.
Napriek tomu zadrz, nez urobis scenu. Pretoze ak teraz narobis na vztahu ziarlive skody, velmi tazko potom budes dookola vysvetlovat, ze si predsa za to nemohla, bola si tehotna, precitlivela, atd.
Za prve - ak by s nou nieco mal, bral by ju do auta minimalne za rohom, nie pod vasimi oknami.
Za druhe - ak by s nou nieco mal, nepovie ti, ze uz ju raz viezol. Tvaril by sa, ze je to prvy raz a obycajna nahoda.
Za tretie - neriskoval by to vo vasom okoli, ak by mal milenku. Ze ti to nejaka dobra dusa zvestuje, ze casto k nemu rano sada daka zena do auta a nie si to ty.
Za stvrte - ak sa bojis, ze ma malo sexu a mozno hlada inde, tak ho vybav oralne, alebo manualne. Naozaj z toho nerob drahoty. Ak mas pre toto strach, tak to musis nejak rozumne poriesit. Nema zmysel sa triast strachom, ale neurobit nic.
A zhlboka dychaj. Neklad si hlupe otazky, nespriadaj fiktivne sceny a moznosti. Ublizis sebe, ublizis preto nakoniec aj vasmu vztahu a ziarlivost je strasna mrcha.
@akiana Nevidim dovod jej hovorit taku bezvyznamnu vec. Par krat ma vzal otec dcerinej spoluziacky, niekedy aj s mojou s dcerou niekedy bez a nevidim dovod, ze to musi hlasit jeho manzelke. Dokonca ma par krat zobral aj s jeho manzelkou. Mam x podobnych situacii a nikdy to nikomu nevadilo ani za tym nikto nic nehladal
@mircalla @mondolina Odpoviem vam obom, lebo si obe idete svoje a viac-menej rovnako. Urputne sa tu snazite cele okolie presvedcit, ako strasne ste nad vecou. Tak potom ale budte fakt nad vecou a prestante nonstop konfrontovat ine nazory, ako tie vase. Nemate patent na spravny nazor, a ked sa tak strasne snazite presvedcit ostatnych o svojej pravde, posobite skor opacnym dojmom. Ako dve dotknute baby, ktorym prave niekto stupil na kurie oko, inymi slovami, trafena hus zagagala. Este raz a naposledy - autorka sa pytala na nazory. Kazda mame na to iny nazor a toto nie je sutaz, koho nazor je lepsi.
@mircalla bezvýznamnú vec.? A prečo nie.. ja som raz bola na zmrzline s kamarátom, zhodou nahod sme sa tam stretli a tak sme sa zakecali a sli.spolu po.meste... keby niekto mojmu.muzovi.spomenie ze ma videl snim ,hned by mu to holo divné ze prečo o tom nevie? Normálne som mužovi v ten den povedala ked sa pýtal aky som mala.den..ze som.bola s kamosom. Zobral to normálne,... Keby mu to zatajim a zistí to z druhej ruky asi by to vyznelo dost divne

@mondolina To je teraz uplne mimo pointu - jedna najde smsky, druha frajerkin ruz pod nocnym stolikom, dosad si tam co chces. Chcem tym povedat, ze v takomto pripade je od autorky minimalne opodstatnene, ze zbystrila pozornost.