Muž odviezol cudziu ženu
Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?
@7miriam77 a z čoho plynie tvoj názor? Píšeš, že manželovi dôverujes.
Prehanas. Ozaj.
Bože ,ja sa už nečudujem že chlapi sa obávajú už aj pozdraviť s kolegiňou v meste ,ak majú doma takéto stíhačky. Ženy uvedomte sa aký príkad dávate svojim synom , keď ich otec nemôže ani len obyčajne ľudsky pomôcť ,aby nemal doma problém
@zmrzlinka2021 ja som tento príspevok nepisala, autorka je zneistena....take ako zensky instinkt ti nic nehovori? Moj názor je taky, ze zenaty chlap, nema co vyvazat cudzie zeny... samozrejme, ze su vynimky, ved zasa nerobte zo mna ziarlivu mrchu. No proste aj ten chlap ma premýšľať, co je vhodné a co nie. A ked je taky nevinny, uz jej mohol aj predtým povedat, ze ju viezol, nie az teraz, ked ich videla. To moze znamenať, ze to mlzno nebude len druhý krát...co ju viezol
@7miriam77 Ja tu pravidelne citam diskusie o divnych telefonatoch a smskach, tajnych stretnutiach, neznamych cislach. A vsetci muzi maju jedno spolocne - vzdy je dotycna spoluziacka zo ZS. A vymyslaju si to preto, lebo keby povedal kamaratka, zena by o nej vedela, keby povedal ze sesternica, zena by ju poznala zo svadby. Spoluziacka zo ZS je dostatocne ambivalentna na to, aby nevyvolavala zbytocne otazky. Akurat ze na spoluziacku zo ZS maju vzdy cudne blizky vztah.
To ma dost pobavilo. Ja bezne pribrzdim pri zastavke, stiahnem okno a ponuknem odvoz. Som pristahovana na dedinu cca 1000 obyv kde sice chodia busy aj vlak ale chcem pomoct. To som potom co ako? sexualny predator? Zena si ma byt ista sama sebou. Ja by som nezniesla aby niekto riesil a ziarlil za kazdu kravinu. Cihas spoza okna, vyvolavas mu do skolky, no skus sa zamysliet nad sebou....
no nič ja idem cvičiť, s trénerom ženatým ....neviem či je to morálne.
ale nie je to môj spolužiak bývalý, tak asi môže byť.
ako čítam, tak len tí sú podozriví 🙊
Pekný film Pojedeme k moři
Kluci blbnou a užívají si natáčení, ale jen do chvíle než zjistí, že kamera dokáže odhalit i věci, které jsou nepříjemné - například pravdu o jejich spolužačce, kterou Tomáš miluje anebo že mu jeho táta lže! Dvakrát týdně tajně odjíždí místo práce bůhvíkam, ale zapírá to. Tomáš, i když má obavu, že se dozví něco, co bude bolet, se rozhodne tomu přijít na kloub.
https://www.csfd.sk/film/346920-pojedeme-k-mori...
Ja som minule stretla v potravinách spolužiaka a asi 10 minút sme sa rozprávali. Mužovi som o tom nepovedala. 😱 Asi by nechápal, načo mu to hovorím. 😁
Baby, to fakt mužom rozprávate úplne o všetkom?
Mimochodom, ešte jedna vec, ktorú som sem už písala, ale akosi si ju nikto nevšimol: ten muž mal v aute dieťa! Ja teda mužovi nie som neverná, ani to neplánujem, ale keď by som to čiste teoreticky plánovala, tak si určite nezavolám na rande milenca, keď budem so synom.
@mondolina no inak to ma napadlo,ze klientov zenatych by som tiez mala vyradit, p oradim aj kolegyniam, aby chudaci nemali doma peklo (nastastie stihacka bola len jedna medzi ich zenami za tie roky.. dlhe... :D uz su rozvedeni... NIE kvoli mne teda,ak by to chcel niekto rozmazavat... )
@simca06022011
ja s kolegami trávim nočné v aute, a dokonca si ich striedam....sodoma gomora.
Zas to cele prekrucate,ale co sa dalo čakať,slepicinec
@simca06022011 baby, miesate jablka s hruskami. Nik nepise o kolegoch, klientoch v práci..Autorka videla ako do auta nastupuje cudzia zena,a po telefonate sa dozvedela, ze to je udajne spolužiačka a ze ju uz viezol. To je uplne nieco ine, co tu vy pisete
Teraz si znovu čítam úvodný príspevok. Tá žena si sadala na zadné sedadlo. Nie k nemu na sedadlo spolujazdca. Mne toto fakt nijako nesedí na milenku. V ničom.
Osem strán? Ozaj? Ak by som videla, že si k môjmu mužovi do auta sadla cudzia žena, neriešila by som to. Nech sa snažím akokoľvek, nevidím na tom nič podozrivé. Veď táto udalosť má aspoň desať nevinných vysvetlení. A môjho muža by ani nenapadlo mi o tom hovoriť, vo chvíli, ako by vystúpila, by na to zabudol.
Skôr by mi pripadalo čudné, ak by mal potrebu o Tom so mnou rozprávať.
Samozrejme, ak by som mala dôvod ho podozrievať, nedôverovať mu (aféra v minulosti), dívala by som sa na to inak.

@mircalla pripúšťam obe možnosti, no napisala som svoj názor a vyjadrila sa podľa seba. Ja by som sa rano nenechala vyvazat zenatym chlapom, samozrejme keby to bolo nieco nevyhnutne, ako fakt pomoc, ze nemam inu možnosť...to je ine. Ale ju uz predtým viezol, proste mi to pride hlúpe. A divne je, ze sa jej muz uz predtým nezmienil, ze ju viezol.