icon

Muž platí všetko v dome svojim rodičom

3michaela23
22. mar 2021

Dobry den,poznate pripad,kedy muz plati vsetjo v dome rodicom a az potom svojej zene s dietatom,ti su zas inde?

nafka0483
22. mar 2021

@3michaela23 Ano, obaja sa spravate dost nezrelo, takze obaja mate podiel na tom, ze vam vztah nefunguje. Ty si urobila veci, ktore si mozno nemusela, on tiez.

3michaela23
autor
22. mar 2021

@nafka0483 ona si navymyslala na mna a co on urobil?,

nafka0483
23. mar 2021

@3michaela23 Ved toto... ty trucujes, slubis, ze tam pojdes, potom zmenis nazor. Potom tam ides, ale svokru ignorujes, spravas sa skaredo, nedavas jej maleho...

Ale vzdy su na vine ini, napr svokra...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
3michaela23
autor
23. mar 2021

@nafka0483 ty vies o tom velke h..o

3michaela23
autor
23. mar 2021

@elizabet173 no ved co uz teraz,vidis ona nas chce rozdelit ..ae mne je to uz fuk co mna je po starej .

nafka0483
23. mar 2021

@3michaela23 Viem o tom tolko co si ty pisala vo svojich diskusiach. A je z toho jasne, ze ste vobec nemali vyriesene fungovanie vztahu a do toho este prislo babo presne ako hovori @elizabet173

A teraz zas - tebe je to fuk, ale zarovne riesis, ze ona vas chce rozdelit. Chlap je mamickar, zastat si ta nevie, na tvoju stranu sa nepostavi, ocividne mu neprekaza, ze vobec spolu nezijete. Toto je vztah? Vykasli sa na to, poziadaj o vyzivne a zariad si zivot bez neustalych nervov a dotahovania s muzom a so svokrou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
3michaela23
autor
23. mar 2021

@elizabet173 dohvie co tam ony maju medzi sebou vies,co pojde proti nej?co ak ma u nej dlh ci zavazky

casavina
23. mar 2021

@3michaela23 tak teraz si to zaklincovala...čo vieš o chlapovi s ktorým máš dieťa? Pane bože...toto je ako hra na skrývačku...ani sa nečudujem že máte také problémy...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
makova333
23. mar 2021

@3michaela23 prosim ta nepis mi do ss elaboraty (ktore nemaju hlavu ani pätu) ked to nechces nijako riesit. Ty si sa rozhodla, ze svokra vas chce rozdelit, chlap nie je na vine, tebe je u rodicov dobre. Prijmi to ako fakt, nezakladaj xy diskusii, ktore v podstate sluzia iba na to, aby si sa odventilovala a hodila svoj problem na ine zeny, ktore sa v dopbrej viere ti snazia poradit. Bud problem ries alebo sa s nim zmier. Ina cesta nie je.

nafka0483
23. mar 2021

@makova333 Aj tebe pisala do IP? :D

casavina
23. mar 2021

@nafka0483 aj mne písala... neviem naco?!
Ak niečo mám k veci píšem to tu kde to patrí... nehanbím sa za názory a za nimi si stojím...nepotrebujem písať súkromne...

makova333
23. mar 2021

@nafka0483 hej 😀 a teda mala som celkom problem to docitat...

nafka0483
23. mar 2021

@casavina
@makova333 Hej ved aj ja, okrem toho pise nieco uplne ine (z toho co som vylustila) ako v ostatnych diskusiach, casto meni nazory...

makova333
23. mar 2021

@nafka0483 asi uz jej netreba venovat ozornost, bo to nema ziadny efekt..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dadia
23. mar 2021

@3michaela23 ja ked čítam vsetky tboje prispevky,tak neviem neviem... sadni si s muzom,hodte drbatu,povedzte di na rovinu co chcete od vazho vztahu.Raz a navzdy sa uz dohodnite.Lebo toto nieje ani hiti ani haťa

3michaela23
autor
23. mar 2021

elizabet173 teraz uz tomu lepsie chapem..no ok uz neni co riesit.vhodny nevhodny dieta za to nemoze

3michaela23
autor
23. mar 2021

@dadia vo vlastnom by som ze aj tak bola sama doma by bol raz za cas,sak to je na jeho hanbu-ako sa dokazal postarat o svoju rodinu..

3michaela23
autor
23. mar 2021

@elizabet173 prisposobit sa jeho sposobu zivota a ako ked my dve nevychadzame?on nas nema kde inde dat,jedine ku nasimm

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nafka0483
23. mar 2021

@3michaela23 Ty na jednej strane pises, ze ty s nim nemas ziadny problem, ze si s vasim vztahom spokojna a na druhej strane vas svokra chce rozdelit - ako vas chce rozdelit, ked vy spolu vlastne nezijete a on vsetok cas travi v praci alebo na fuskach a ty si tak ci tak sama? A ze je to na jeho hanbu - tak ocividne si to ani nechce inak zariadit aby s vami travil viac casu.
Pisala si, ze babo bolo planovane a ze sa z neho tesi - no tak nehnevaj sa, ale planovat babo, ked nemate vyriesene byvanie a v podstate spolu ani netravite cas... sice vtedy bolo byvanie vyriesene, leb boli ste dohodnuti ze budete byvat spolu v jeho dome, ale ty si zmenila nazor. Potom to uz zrazu ani nie je jeho dom, ale je svokrin.
Bud to pises tak velmi chaoticky, ze to nedava zmysel, alebo klames a sama si nepamatas co si pisala, ked stale tvrdis inak.

3michaela23
autor
23. mar 2021

@elizabet173 plan bol byvat vsetci spolu,kto vedel,ze co sa z cloveka vykluje...len si daco naplanuj ..

3michaela23
autor
23. mar 2021

@nafka0483 peniaze nerastu na strome,pozri co vsetko ma platit musi mat aj inu pracu aby to utiahol..cez tyzden si na nas nachadza cas ..neda sa vsetko pisat...pred babom mi povedal ci mi nebudu vadit jeho vikend prace to mi nevadi..ja som len necakala,ze odtial budem vyhnana

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
3michaela23
autor
23. mar 2021

@elizabet173 v jednom dome

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nafka0483
23. mar 2021

@3michaela23 Predtym si sa stazovala, ze chodi robit fusky a ani cez vikend nie ste spolu, ale ked ti to nevadi, tak dobre. Samozrejme, ze je od neho zodpovedne, ze sa o rodinu chce postarat a pracuje.

Mozno si necakal, ze budes odtial vyhnana, pretoze svokra necakala, ze poca stehotenstva zmenis nazor a vobec tam nebudes chciet ist byvat. A potom ked si tam neskor predsalen prisla, tak mozno necakal, ze ju budes ignorovat, budes odmerana a odmietnes jej davat maleho. Pisala si, ze si to robila, pretoze ty si tam ist vobec nechcela, nechcela si byvat s nou, ze na nu ziarlis, ze sa o manzela delis s jeho mamou a ze ziarlis aj peto, ze on ma mamu pri sebe a ty svoju nie. A ze svokra ti nic zle nehovori ani sa ti do nicoho nemiesa. To si pisala v novembri.
Tak svokre mozno praskli nervy, dovtedy to vsetko znasala a uz toho mala dost a "vyhnala" ta. Ale ty si necakal, ze odtial budes vyhnana... a co si cakala pri takomto spravani?