icon

Muž používa dieťa len na to, aby som zmäkla a všetko dovolila

11. okt 2025

Ničí ma to veľmi. Snažíme sa asi 9 mesiacov ale nič. Keď spomeniem nieco okolo dieťaťa mužovi tak vôbec nereaguje. Keď chcel aby som išla svokrovcom alebo chce aby som tam dala deti tak strašne plače ako chce ďalšie a bla bla. Že sa budeme moc snazit aby tam išli na letné prázdniny. Ja blbá som to vzdy dovolila. A teraz akonáhle prešlo leto už ho to nezaujíma ďalšie dieťa. Môžem hovoriť čo chcem a nič. Viem, že ho nechce. A je mi ľúto, že používa dieťa len na to aby som zmäkla a dovolila všetko. Svokrovci mi veľa naublizovali aj deťom sú to alkoholici a veľa tam toho je. Svokra mužom stále manipuluje na svoju stranu a ja som tá zlá. Teraz zase začne s dieťaťom vtedy,keď bude svokra otravovať, že tam chce deti.

januska12323
11. okt 2025

Here we go again.

kitycat
11. okt 2025

To kde sa vychovavaju taketo hlupane a chumaji???!

Akoze radu by si chcela ako splodit dieta? No musis sa otrcat co najviac a snad mas uba chlapcov, kebo ty normalnu zenu nevychovas, ani chlapca, ale bude mat jednoduchsi zivot 😡

anonym_3287ed
11. okt 2025
@januska12323

Here we go again.

@januska12323 mna najma dojima, ze ked uz aj niekto je tak nenormalny (ved vieme) ze robi co robi a funguje ako funguje... Ale preco v tej hlave este je ten pocit, ze to musi davat na internet tristotisic krat?! 😅

ivik4
11. okt 2025

Boze ja som dnes v noci asi ozaj malo spala, uz druha tema ktoru moc nechapem

januska12323
11. okt 2025
@anonym_3287ed

@januska12323 mna najma dojima, ze ked uz aj niekto je tak nenormalny (ved vieme) ze robi co robi a funguje ako funguje... Ale preco v tej hlave este je ten pocit, ze to musi davat na internet tristotisic krat?! 😅

@anonym_3287ed ja ti neviem, asi málo pozornosti doma.

januska12323
11. okt 2025
@ivik4

@ivik4 pamätáš si dohováranie spermiám? To je ona.

anonym_390641
11. okt 2025
@ivik4

@ivik4 ani ja nerozumiem reči jej kmeňa

minenkaa
11. okt 2025

A čo sa vlastne deje,na piesočku si beriete lopatku?

jaskolka
11. okt 2025

To len ja nerozumiem,o čo tu ide, alebo je takých nás viac?

jaskolka
11. okt 2025
@januska12323

@ivik4 pamätáš si dohováranie spermiám? To je ona.

@januska12323 aké spermie? To mi ušlo... normálne ma zaujala taká téma 😆

ukgirls
11. okt 2025

svokrovci alkoholici ,manzel k.ot ... a ty hlupa ... a este si spravte dieta aj 2 -sak svet znesie ...

enmery
11. okt 2025

Takže si sa rozhodla, že ďalšie dieťa zmení Tvojho muža a svokrovcov a vlastne celú túto situáciu. Dobre rozmýšľaš. A keď nie tretie, tak štvrté či piate to isto zmení k lepšiemu...

enmery
11. okt 2025
@jaskolka

@januska12323 aké spermie? To mi ušlo... normálne ma zaujala taká téma 😆

@jaskolka Pri orále sa prihovára k penisu a teda speriám, aby z toho vznikol chlapec, lebo ona chce ďalšie dieťa chlapca...

anonym_dd9b46
11. okt 2025

Dieťa nie je hračka ani náhrada za nefunkčné vzťahy, že ja teraz chcem tak bude, je to vážny záväzok na najbližších 20 rokov a do takej nestabilnej rodiny ho priviesť je pochabosť.

anonym_390641
11. okt 2025
@enmery

Takže si sa rozhodla, že ďalšie dieťa zmení Tvojho muža a svokrovcov a vlastne celú túto situáciu. Dobre rozmýšľaš. A keď nie tretie, tak štvrté či piate to isto zmení k lepšiemu...

anonym_fc2196
11. okt 2025

prepáč že takto, ale mas dobre v hlave nasraté. Aké máš v živote priority? Odporúčam ti ešte aspoň 3 deti a plače a potom dávajte k alkoholikom naprazdniny. Najsmutnejšie je to, že takí "ikvqci" plodia ďalšiu generáciu.

jaskolka
11. okt 2025
@enmery

@jaskolka Pri orále sa prihovára k penisu a teda speriám, aby z toho vznikol chlapec, lebo ona chce ďalšie dieťa chlapca...

@enmery ježkove papučky 🙈🙈🙈

mimikarol
11. okt 2025
@enmery

@enmery ou, aký vymakaný spôsob na splodenie chlapca 🤣

taktotedanie
11. okt 2025

@anonym_autor zase ty?
Nepoucila si sa z toho co sme ti vtedy radili? A ides si urobit dalsie dieta?
Pober uz rozum konecne a to s tym dietatom by som si na tvojom mieste rozmyslela , prepac za uprimnost

anonym_cf92ae
12. okt 2025

@anonym_autor ďalšia zufalka

anonym_d1a0ab
12. okt 2025

@anonym_autor ľudia ako ty a tvoj muž by mali mat zakázané sa množiť alebo vas rovno strerilizovat. Velmi dufam ze ti deti vezmú a budu mat šancu na lepsi život. A ty sa láskavo spamätaj, vyplakávas tu uz po xy krat vedome ublizujes detom a este si ides robit ďalšie lebo mas pocit ze ta potom muž začne milovať. Mas v paži tie deti, ktoré su uz na svete tak nechapem na kieho čerta ti treba ďalšie.

motylik2559
12. okt 2025

@anonym_autor Svokra manipuluje tvojim muzom, takze zrejme sa ani on k tebe bohvieako nesprava, svokrovcov mas alkoholikov a das tam decka na prazdniny, len aby ste doma sami splodili 3-tie? 🤔🤔🤔🤔 toto znie ako velmi zly vtip co pises. Aka si ty matka, ked pichnes deti k alkoholikom len za to, aby ste splodili tretie? Ty namiesto toho, aby si riesila radsej tie dve nech sa maju co najlepsie, chces tretie s takym degesom zmanipulovanym vlastnou materou alkoholickou?🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Autorka sorry, ale si taka blba az to boli🤷‍♀️ Ja byt tebou riesim ako sa osamostatnim aj s detmi od neho a jeho pochybnej rodiny a nie aby som mala dalsie dieta. Prepac, ale ty v hlave nebudes mat vsetkych 5 pohromade, bez urazky...

cacianka
15. okt 2025
@motylik2559

@anonym_autor Svokra manipuluje tvojim muzom, takze zrejme sa ani on k tebe bohvieako nesprava, svokrovcov mas alkoholikov a das tam decka na prazdniny, len aby ste doma sami splodili 3-tie? 🤔🤔🤔🤔 toto znie ako velmi zly vtip co pises. Aka si ty matka, ked pichnes deti k alkoholikom len za to, aby ste splodili tretie? Ty namiesto toho, aby si riesila radsej tie dve nech sa maju co najlepsie, chces tretie s takym degesom zmanipulovanym vlastnou materou alkoholickou?🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Autorka sorry, ale si taka blba az to boli🤷‍♀️ Ja byt tebou riesim ako sa osamostatnim aj s detmi od neho a jeho pochybnej rodiny a nie aby som mala dalsie dieta. Prepac, ale ty v hlave nebudes mat vsetkych 5 pohromade, bez urazky...

@motylik2559 presne, do bodky súhlasím

motylik2559
15. okt 2025
@cacianka

@motylik2559 presne, do bodky súhlasím

@cacianka Dakujem🍀

maryetta
15. okt 2025

Komu niet rady-tomu niet pomoci.
Asi aj vie prečo ďalšie dieťa nie.

anonym_d1a0ab
15. okt 2025

Velmi by som rada vedela, naco zakladas témy inde ako sa ta muž pri sexe netotyka ani silonky nepomáhajú ale tu sa jednak neozves ani neriešiš problémy, s ktorými sa tu sťažuješ? Naco je toto dobre, kazdu chvilu nová téma o tom istom, vyžalovať posťažovať rady si nevziat a zmiznúť. Co tak skúsiť psychológa alebo sterilizáciu?

lonsdaleka88
15. okt 2025

@anonym_autor chudak deti. Dufam ze sa Vam dalsie uz nepodari nikdy.