icon

Muž prekuruje domácnosť a aj auto

22. apr 2025

Ja som už z neho na nervy. Kuri v lete,kúri v zime. Otvorím okno? On ho zavre. Chodí po dome naobliekany. Teplé tepláky hrubá mikina a stále sa trase od zimy. Brutálne prekuruje auto až mi býva zle. V dome máme 30 stupňov.
Chceme ísť k vode? Neexistuje! Iba do vírivky a najlepšie čo najhorúcejšie vody. Ja už som z toho na prášky. Ja sa idem uvariť. Čo mám robiť.
Zdravotné je ok. Testy má za sebou a všetko je ok. Asi sa budem musieť s ním rozviest.
On kúri ešte aj v aute keď vonku je na slnku skoro 40 stupňov a ja zdochynam.

Strana
z2
biba_18
22. apr 2025

fuuuch ... to by som ja nedala ☹ mne je z tepla zle fyzicky ...
športuje?

autor
22. apr 2025

@biba_18 nemá kedy je na HO

biba_18
22. apr 2025

a čo, hádam nerobí 24/7?

midka
22. apr 2025

Tak moze to byt subjektívne vnimanie tepla, ja som tiež zimomrava....na rozvod v som to asi nevidela ...aké zdravotne test máš na mysli?

anos18
22. apr 2025

Ja mám takého kamaráta, je mu dosť zima, keď iní sme len vo svetri, on už má vetrovku, čiapku, pomaly aj rukavice. Je alergický na chlad. No ale čo s tým, to neviem poradiť. On býva sám. Tvoj muž by sa mal začať otužovať

klementinka58
22. apr 2025

Aj stitnu ma ok?

autor
22. apr 2025

@anos18 ale keď vonku je horko pomalí 40 na slnku a on doma kúri na 33? Veď to sa tam nedá vydrzat

autor
22. apr 2025

@klementinka58 áno všetky testy doktor hovorí že je úplne zdravý no asi neni

deti95060810
22. apr 2025

my máme takých susedov... suseda v teplej mikine a moje deti v bazéne na dvore...

autor
22. apr 2025

@midka ale nevykurujes dom na 30 stupňov keď vonku je na slnku 40 či? Veď to sa tam nedá existovat

deti95060810
22. apr 2025

autorka to koľko miniete na kúrenie.. asi aj majland... 😉

anos18
22. apr 2025

To verím, musi to byť hrozné. No ale poradiť neviem. Jedine otužovanie by mal skúsiť

doriiis
22. apr 2025

Milujem teplo ale toto by som nezniesla.My keď máme doma 22 stupňov tak už sťahujem kurenie

veronicka1901
22. apr 2025

Tak toto by ma zabilo, ja uz by som teraz chodila najradsej v sandaloch, doma fungujem v kratasoch, my v zime skoro nekurime (ale mame byt, takze to je ine).

thereisabear
22. apr 2025

Nech sa skúsi otužovať, mohlo by to pomôcť.

bellaa3007
22. apr 2025

Ked som malu dokojila mi bola taka extremna zimna, že všetci mali krátke gate a krátky rukav a ja dlhe tricko a leginy dlhe.
Naozaj aj v práci mi bola neznesitelna zima, kolegyna otvorené okno, ja sveter na sebe.. Nie je to nič prijemneho, ale odznelo to chvalabohu....

klementinka58
22. apr 2025

ja sa liecim na stitnu a byva mi zima tak zvnutra tela..Nie na povrchu od zimy ale zvnutra detto aj kolegyni. Ak to nerobil nikdy predtym a teraz mu je zima, sla by som na endokrinologiu na podrobne vysetrenie...nie len u obvodaka

balerina2025
22. apr 2025

to ozaj normalne nie je

veselo_neveselo
22. apr 2025

Kedy bol naposledy u doktora? Ist este raz, ze s tymto je problem. Urcite sa nenechaj odbit, ak to je take hrozne ako pises, uz treba patrat po pricine.
Muz sportuje? Ak nie, treba zacat, rozprudit tu krv. Drepy, kliky, jumping jacks, alebo skakat cez svihadlo moze aj pocas HO, aj v byte. Pravidelne, kazdu hodinu. Po praci nech si ide zabehat, potom studenu sprchu, a potom uvidis, ci mu je stale zima.
Ako sa stravuje? Ak je vegan, treba dbat na dostatok proteinu, a skontrolovat b12.
Neviem, viac ma ako laika nenapada, co by ste mohli take skusit.

Hormony ma v poriadku? Ak ma so stitnou problem, aj to moze byt.

Proste treba to na viacerych frontoch skusit, alebo ked nic ine, planovat stahovanie na juh, no.

miskakyska
22. apr 2025

...to bude tým, že je furt HO .. sedí na riti a nehýbe sa...si dobrá, že si to doteraz vydržala, mňa poty oblievajú len to čítam

heminepa
Autor odpoveď zmazal
januska12323
22. apr 2025

A to začal len nedávno? Hnala by som ho k lekárovi alebo nech si oblečie aj tri svetre, neviem prečo by som mala odpadávať z tepla keď len jemu je zima. Nehovoriac o peniazoch hodených do komína.

kiwi3
22. apr 2025

ja mam teda s ludmi zase obvykle opacny problem. vonku 10 stupnov a drb, treba otvorit na cely den okno na plno...

domkakvet
22. apr 2025

Zacat sportovat, to by mu malo pomoct.

liusa82
22. apr 2025

my sme v dome tiež som zimomravec ruky a nohy večne studené pokial neni ozaj teplo a navečer si prikurujem ešte keď slnko zájde alebo sa zotmie.Mne by bolo ešte zima večer.Ale cez deň nekúrim aj keď som doma náhodou.To mi príde na hlavu vyše 20 stupňov a ja aby som ládovala šak sem slnko svieti🙂 ale ak mi je zima na mikine mám prehodenú takú prechodnú bundičku na zips a ked mi je zas teplo dám ju dole a je mi fajn alebo idem na dvor.No v byte je to iné kde sú steny zohriate zo všetkých možných strán aj podlaha.Len mi je čudné to,že zimomravé sú hlavne ženy a tuto je to chlap😀 mal by si dať porobiť vyšetrenia ako to tak čítam lebo ládovať aj v lete no to nebude normálne

vroni
22. apr 2025

Byť to môj muž, tak to nie je na rozvod ale rovno na ritualnu vraždu. Bytostne nenávidím teplo, pri 22 v zime pri kúrení už omdlievam a sťahujem radiátory, v aute celé leto klíma zapnutá na "arkticku zimu" (tvrdí môj muž), do minulého roku som vždy v lete chcela žiadať o azyl v mrazničke, tento rok máme konečne pôvodnú vínnu pivnicu, tak sa asi v lete nastahujem tam (a padne mi na hlavu, lebo ešte nie je zrekonstruovana, ale nevadí, radšej ako by mi malo byť teplo). To by bol boj kto z koho s takým mužom. 🤣🤣🤣

prasiatko30
22. apr 2025

Je to tym, ze je furt doma. Radsej nech vybehne kazde rano a kazde poobedie na prechadzku, nech robi rozvoz deti rano on aby vysiel aspon chvilu von, nech sa hybe a tak sa zohreje za chvilu - ale vsak vy musite zarabat len na kurenie udrziavat 30st v baraku to musia byt ine faktury 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

janinah
22. apr 2025

On si moze obliect aj kožuch.ale ty uz kožu nezoblečieš ak ti je horuco.Mne je z tepla fyzicky zle.takze toto by som nezniesla ani keby som velmi chcela.Porozpravaj sa s nim.

babydesire
23. apr 2025

U nas podobne, no nie az taky extrem - on aj v lete spi v ponozkach..ked chcem vetrat (,,mimo leta) tak sa pohadame.. je zimomrivejsi ako ja..zas v lete vydrzi na slnku dlhsie a bez znamok vycerpania horucavou, a to aj pri fyzickej namahe. Pracuje fyzicky, on stale nieco robi aj doma, a aj tak mu je zima kolkokrat. Mne je zima ak sedim pri notebooku, to ma zacnu oziabat nohy a z toho cele telo,,vtedy to je na nevydrzanie. A muz ma kolegynu, ktora vraj kuri v kancli aj v lete a este ma hrubu mikinu, to uz je extrem.

trisha_r
23. apr 2025

No akože aj mne by a zima takmer pravidelne ale 24 v dome je už maximum a vonku 30, vekom sa táto hranica znižuje 😂 niekedy mi bolo málo 30 teraz úplne postačuje. Fakt je tvoj muž extrém.

Strana
z2