Muž prekuruje domácnosť a aj auto
Ja som už z neho na nervy. Kuri v lete,kúri v zime. Otvorím okno? On ho zavre. Chodí po dome naobliekany. Teplé tepláky hrubá mikina a stále sa trase od zimy. Brutálne prekuruje auto až mi býva zle. V dome máme 30 stupňov.
Chceme ísť k vode? Neexistuje! Iba do vírivky a najlepšie čo najhorúcejšie vody. Ja už som z toho na prášky. Ja sa idem uvariť. Čo mám robiť.
Zdravotné je ok. Testy má za sebou a všetko je ok. Asi sa budem musieť s ním rozviest.
On kúri ešte aj v aute keď vonku je na slnku skoro 40 stupňov a ja zdochynam.
To co je za blbost ??
Ved ludia si zriaduju klimatizacie, lebo v lete byva v bytoch 27 a viac. A tvojmu manzelovi by vtedy bola zima ?
Dako sa mi nechce verit tomuto prispevku.
Perlou je aj to, ze necvici, z dovodu ze je na HO. Ja osobne prave vdaka tomu mam este viac casu na cvicenie, aj hocikedy uprostred dna sa cielene na 1-2 min rozhybat, rozpumpovat krv. A tu to ma byt prekazkou ? 🙂
Už takých doktorov bolo, čo povedali že nič človeku nie je. Chyba je určite v lekárovi...nech zmení lekára alebo smer endokrinolog ak mu bude obvodný ochotný vypísať výmenný lístok.
Opakované sa mi stalo, že pre zlú diagnózu ale ošetrenie som takmer zomrela, takže viem ako sa podceňujú príznaky.
Toto nie je len tak, tvoj manžel je extrémne zimomrivy.
Ani sa ti nečudujem, ze to nezvladas...to je ako žiť na Sahare.
By som skolabovala.

Nemôže si vykurovať len jednu miestnosť a ostatné dajme tomu na Max 24C?