icon

Muž, s ktorým sa stretávam sa mi smeje za môj podbradok

1. dec 2021

Ahojky baby možno blbá otázka ale už dlhšie sa stretávam s jedným mužom ja mám 8 mesačnú dcérku jej otec s nami byť nechcel mal iné plány do života tak sa rozhodol prispievať na malú ale žiť svoj život.. Tento muž čo sa snim stretávam je o 4 roky starší a je mi snim dobre až na niektoré jeho poznámky. A neviem či už to mám brať ako srandu jak doteraz alebo už mu povedať že mi to podvedome aj vadí po pôrode som pribrala 25kg síce mi to urobilo o dosť krajšiu postavu lebo pred pôrodom som nemala ani rici ani cici a teraz mám väčšie prsia aj rit brucho našťastie nemam takže fakt mi to urobilo len takú tú vysnívanú postavu. Ale je jedna vec ktorú predsa mám a to je že som pribrala do tváre a niekdy mi je vidieť že mám podbradok a on má stale na to narážky a smejee sa že pozri ten podbradok a silný smiech spustí a teraz sme volali a zase že ale máš ten podbradok...Ako dosť často má na to narážky a ja neviem ako to brať ja viem zaoberám sa blbostami len chcem poradiť ako na tieto uštipačne poznámky reagovať

miadi
1. dec 2021

A cez telefon to ste mali video hovor ze ti videl podbradok? Ci klasicky hovor ani Ta nevidel a zas len o tom mlel? Ked video hovor Musis drzat ruku s mobilom vyzsie inak z uhlu od spodu mà podbradok Kazdy . Ale tak ci tak je to blb ani Keby on bol Ako Bratt Pitt za mlada tak nema si co robit srandu z tvojho tela !

mandala77
1. dec 2021

ukázal sa. Odíď z kratšej cesty.

brembo
1. dec 2021

tak vidííš,sa konečne vyfarbil pako j....ý. Tak ta mal pre srandu,zrejme patrí k tým f...čo si možu z každého strielat a robit im zle,ale ked im niekto niečo poviee,je zle. Bud radfa,že to takto skončilo,zablokuj ho a už sa sním nestretávaj. Asi si sklamaná,chápem to,ale byt vo vztahu s takým dementným chudákom? Nebud smutná,bude lepšie bez neho,ako s ním.

mell27
1. dec 2021

Žena,dúfam, že ti je jasné, že tento chuj už v tvojom živote nemá miesto..🙄

aaao
1. dec 2021

Jeeezis mas 8 rokov ze mu nevies povedat co ti vadi? Ked si to doteraz “neuvedomil” a hovori ti to stale tak si to zrazu zazracne neuvedomi 😒😒

gina17
1. dec 2021

Obyčajný chruňo, kašli na neho

negymama
1. dec 2021

chvalapanu bohu, ze si pribrala aj do tvare aj s podbradkom. 😀 Ten maly mily tukovy utvar ti pomohol odhalit, ze sa stretavas s cistym vulgarnym debom, ktory by ti este svojou "vtipnostou" urobil zo zivota peklo.

Mozes sa tak vratit z kratkej cesty a prezit stastne Vianoce s kludom bez posmievania a sikany primitiva.

monro
1. dec 2021

najlepšia obrana je útok....ako sa hovorí....namiesto toho aby pochopil, že Ti niečo vadí, ešte vybehne a Ty sa cítiš zle...ak toto nechceš zažívať pravidelne, ukonči to.

lucia147852
1. dec 2021

Ženská maj sebavedomie a pošli ho do kelu

renatabystrica
1. dec 2021

Dobrý deň, základ vzťahu je komunikácia, to je jedno ci ste na alebo dlhšie spolu. Je potrebné vyjadriť svoju nespokojnosť.

narayan
1. dec 2021

Ste spolu krátko a takto sa už vulgárne "prejavil"?? A o mesiac ťa začne mlátiť, nie?? Moja zlatá toto asi nebude dobrý výber parnera pre teba a vzor pre tvoje dieťa. Už by ti mali blikať nie kontrolky, rovno majáky na všetky svetové strany.

luccija
1. dec 2021

Keď on nemá hanbu, že ste spolu krátko mať takéto nevhodné poznamky ty sa nemusíš tiež cítiť blbo, že mu niečo povieš.Ved sa postav za seba🙂to treba stopnúť hneď, lebo za chvíľu to bude veľká rit, zle jedlo, nizke vzdelanie....na začiatku vzťahu Ti má lichotit a nie si robiť srandu z výzoru či to je sranda či nie

andrea78
1. dec 2021

Reagoval ako reagoval a Ty s nim chces byt dalej? Nema ta za nic, nevazi si ta, komentarom vyzoru to zacalo, uplne nemiestnym, uz vtedy by som to ja ukoncila, v zaciatku to ma vyzerat inak a nie strapnovat protistranu, vulgarnym ponizenim a nadavkami pokracovalo a Ty by si s nim este dalej bola? Snad mas rozum a ukoncila si to...

negymama
1. dec 2021

@luccija myslim, ze tu je zbytocne marnit energiu s tym ze ona bude podobne kritizovat so smiechom jeho. Hlavne tie vulgarne sms ky. Zablokovat, ignore.

luccija
1. dec 2021

@negymama jaj ja som nečítala ďalej len zaciatok

ruzovakrava
1. dec 2021

Náhodou, ty máš v tomto prípade dobré šťastie že sa ten somár takto hneď ukázal. Inak ten bývalý (otec malej) je tiež exemplár na pohľadanie 🙄 držím palce nech si nájdete niekoho normálneho

kiwi3
1. dec 2021

to kde sa beru takyto dusevni uboziaci? ak sa mu to zdalo vtipne, je to este horsie, ako keby ti chcel naznacit, ze si pre neho tlsta... a to uz je co povedat. a tato smska je dufam posledna, co ti poslal. sa mi z takych ludi robi normalne zle 😠

brembo
1. dec 2021

dufam,že si ho dalas zablokovat,je možné,že sa bude doprosovat. Ale prosím nenalet mu,urobí ti zo života peklo,ked to s ním ešte skusiš. Nedovol tomu dementnému ubožiakovi,aby ti zničil život. Vyhýbaj sa mu oblukom. Toto s tou bradou bol len začiatok,neskor by ta zdeptal tak,že by si si nevedela otvorit ani dvere,pretože by si o sebe pochybovala. Urob hrubu čiarku za tým,nepíš mu,nevolaj mu,odstrihni ho uplne. Ešte štastei,že sa ukázal takto skoro,ubožiak.

autor
1. dec 2021

@brembo v momente ako začal písať tieto veci som ho blokla tak uvidíme či nepríde alebo niečo dúfam že nie nechcem mať s ním nič spoločné a hlavne nechcem aby mala takého človeka pri sebe aj moja dcéra.

gina17
1. dec 2021

Autorka tento chlap je hnoj. Kašli na neho a nájdi si chlapa, ktorý aj ten podbradok na Tebe bude milovať.

moonlight1210
1. dec 2021

Tak vidis. Staci do buducna hned slusne vyjadrit to, co ti vadi a clovek sa zvykne ukazat.
Ci je dotklivy, na seba haklivy. On moze povedat/urobit, ale jemu druhy nic nesmu.

Alebo je inteligentny a pochopi, ospravedlni sa, ze to prehnal.

Aspon si sa hned v zarodku zbavila toxickeho cloveka, ktory posmievanie sa poklada za humor a to, ze je na niekoho mily, poklada za vec, ktorou si kupuje tvoju povinnu uctu a oddanost.

Nabuduce vies, ze ozvat sa treba hned. Neocakavat, ze to niekomu to dojde samemu, nepredpokladat, nenaznacovat, nic take. Rovno, slusne povedat.

danica2711
1. dec 2021

toto je vadný kus, nestojí ani za reklamáciu, vráť ho do obehu

slavomira1980
1. dec 2021

Boze to je kokot, pardon za uprimnost. Dobre si urobila, ze si ho blokla. Ja by som tomu hnupovi ani dvere neotvorila, ked sa nahodou ukaze😉 skladam klobuk, konecne zena, ktora neobhajuje nejakeho kokotka ako vacsina zien na MK. 😉

ysseba
1. dec 2021

No vidíš, dobre si urobila, že si mu to povedala, že Ti to vadí. A vidíš ako reagoval, vidíš aký je vzťahovačný. Toto by si mala pri každej negatívnej veci. Takže lepšie zistiť skôr ako neskôr

tykat
1. dec 2021

Tak mas poriesene...super ze sa vyfarbil takto rychlo, aspon nebudes stracat cas.

minutka
1. dec 2021

Dobre si sa rozhodla

mimka1402
2. dec 2021

Ďakujem aj za dcérku, že si odišla z takého niečoho. Takéto veci sa vždy len zhoršujú... K tomu podbradku ja mam podľa bmi podvahu a tiež ho mám takže to nie je len o kilách..

simca06022011
2. dec 2021

najvacsia blbost je pretvarovat sa, "a nic mu este nehovorit" lebo ved "samemu to napadne". Ak ti nieco vadi, povedz to, spytaj sa, riest to. Neprisposobuj sa, ukaze sa totiz prava tvar cloveka a to je na nezaplatenie, plus nebude prekvapeny clovek, ked po rokoch objavi tajnu povahu partnera. hranie sa na nieco, je strata casu...

simca06022011
2. dec 2021

haha a teraz citam diskusiu dalej, no presne to plati co som napisala :D mas ponaucenie do zivota. Nabuduce neblokuj iba tak, napis mu ze si skoncila a viac nech ta nekontaktuje (ak si to neurobila). Usetris si starosti "ci pride/nepride". Treba jasne komunikovat.

laurika1432
2. dec 2021

Isto aj na ňom nájdeš niečo, s čím nemusí byť v pohode a vrátila by som mu to presne tak, ako sa on smeje tebe. Je to banalita, no vie to proste človeka a zvlášť ženu celkom dosť zraniť