icon

Muž, s ktorým sa stretávam sa mi smeje za môj podbradok

1. dec 2021

Ahojky baby možno blbá otázka ale už dlhšie sa stretávam s jedným mužom ja mám 8 mesačnú dcérku jej otec s nami byť nechcel mal iné plány do života tak sa rozhodol prispievať na malú ale žiť svoj život.. Tento muž čo sa snim stretávam je o 4 roky starší a je mi snim dobre až na niektoré jeho poznámky. A neviem či už to mám brať ako srandu jak doteraz alebo už mu povedať že mi to podvedome aj vadí po pôrode som pribrala 25kg síce mi to urobilo o dosť krajšiu postavu lebo pred pôrodom som nemala ani rici ani cici a teraz mám väčšie prsia aj rit brucho našťastie nemam takže fakt mi to urobilo len takú tú vysnívanú postavu. Ale je jedna vec ktorú predsa mám a to je že som pribrala do tváre a niekdy mi je vidieť že mám podbradok a on má stale na to narážky a smejee sa že pozri ten podbradok a silný smiech spustí a teraz sme volali a zase že ale máš ten podbradok...Ako dosť často má na to narážky a ja neviem ako to brať ja viem zaoberám sa blbostami len chcem poradiť ako na tieto uštipačne poznámky reagovať

Strana
z3
macekovam
2. dec 2021

Treba spozorniet.. Nemyslím si ze ta ma rad.... Vysmieva sa ti teraz... Neváži si ta...co keď sa začne vysmievať aj tvojmu dieťaťu...

brembo
2. dec 2021

👍

brembo
2. dec 2021

no maslím si ,že ked má nejaké mozgové závity,tak na to príde sám,že ked mu nepíšeš,nevoláš a spomenie si,čo ti napísal,tak mu to bude jasné. čiastočne suhlasm so simca06022011,že niekedy je najlepšie napísat rovno,že už s ním nechceš byt v kontakte a nie ho rovno zablokovat. To ale nie je tvoj prípad.

ailiba
2. dec 2021

Nájdi si na ňom niečo, čo nemá "dokonale" a doberaj si ho rovnako. Hneď uvidíš, či je aj on vtipalek, keď sa to jeho týka.
Ak nepochopí, na rovinu mu povedz, nech s tým prestane, lebo tebe to vtipne nie je a je s tým už trápny.

bona_dea
2. dec 2021

Ja by som chcela vidiet ako +25kilogramov dokaze urobit vysnivanu cici rici postavu 😆😆😆.

janickacrazy
2. dec 2021

@bona_dea no ak je niekto vychudnutý, tak veru dokáže, moja sesternica v tehu pribrala 20 kg a bola úplne krásna, plne líca, prsia, zadok, hotová nymfa, teraz o pár rokov neskôr veľmi zase schudla, fajčí, vyzerá ako z koncentráku, úplne nezdravo

stanulienkat
3. dec 2021

@janickacrazy No nechcem byť zlá, ale keď má autorka medzi 175 a 180 cm a predtým mala 45 kg naozaj bola vychudnutá. Takže keď pribrala 25kg, má skoro normalnu váhu, ak je nižšia, tak veru štíhla určite nie je. 70 kil mavaju chlapi. Ale pri 180cm sa to strati.

daeen
3. dec 2021

Uz by si nevrzol... Ak sa na to citis, na rovinu aj takto povedz, ze k zene sa takto nesprava a stratil u teba vsetky sance co mal (a dodrz to). Je to nejaky chudak co si potrebuje od zaciatku honkat ego vyvysovanim nad inych.
Za par rokov to vyeskaluje. Taketo vztahy treba tipnut ako doharajucu cigaretu, clovek si tym usetri vela problemov.

brembo
3. dec 2021

@daeen ved si už nevrzne. Poslal jej peknu SMS a tak ho zablokovala.🙂

eko22
3. dec 2021

Beriem v mnohých prípadoch istý druh srandy, no nesmie to prekročiť nejakú tú mieru, keď sa tomu druhému ubližuje

brembo
3. dec 2021

@eko22 lenže on je zrejme ten typ chudáka,čo si može z každého nemiestne a urážlivo utahovat,no na neho nik nesmie. Naštastie sa vyfarbil velmy skoro.

Strana
z3