icon

Muž sa každý deň fotí a fotky dáva na sociálne siete

28. mar 2021

Ženy aký máte názor na to keď sa chlap každý deň foti a dáva to na sociálne siete? Môj muž má 25 rokov a väčšinou nie je deň kedy by sa neodfotil a nevycapil to na instagram. Fotí sa ešte aj v praci v zrkadle na WC... akože raz za čas pochopim ale toto mi nepride úplne v poriadku aby to takto preháňal. Ja som celkom pekná žena (so všetkou skromnosťou haha, pridávam len príklad) a odfotim sa tak raz za polroka, aj to väčšinou so synom, malokedy sama. A on v kuse. Dnes sme sa chystali na prechádzku, z chodby mame vstup do kúpeľne a kým som ja obliekala nášho syna tak on bol v kúpeľni, pýtala som sa ho že čo robí a on že nič, keď som otvorila dvere tak sa zas fotil. Už som mu to aj vytkla, aj zo srandy ale aj vážne že to nie je úplne ok a že prečo má tu potrebu každú chvilu sa pretŕčať na instagrame, ppvedala som mu aj že už začínam mať pocit že to robí preto aby ho iné ženy chválili a písali mu aký je pekný (lebo je a dáva to dosť najavo). To popiera ale stále mu chodia upozornenia z instagramu. Ja už fakt neviem čo si mám o tom myslieť. Ako mu vysvetlit že mi to vadí? Je mi to aj trochu trápne pretože ho sleduje aj moja rodina a známi a občas keď vidím tie jeho fotky tak sa zaňho aj hanbim, žiadny iný chlap v mojom okoli nepridáva take fotky ako on.
Alebo som divná ja že to vôbec riešim a prekáža mi to? Aký je váš názor na to?

Strana
z2
hopsadobrandejsa
28. mar 2021

Aj keby som na to mal predpoklady ( co nemam ), aj tak by som to nerobil.

FB som si zrusil a insta som zasadne obmedzil pretoze okrem profi atletov sportov ktore sledujem, pri navrhoch mi hlavne zobrazuje zeny v leginach ktore hoci vykonavaju akysi sport ci aktivitu, neda sa odvratit zrak od toho, ze fotky maju casto sexualny podtext ( okazale vystrihy, obtiahnute zadky v leginach atd ).

Ja mam zeny rad a pred peknou oci neprivriem, ale ak chcem vidiet nahotinky ci sexy zeny, urcite to nebudem hladat na insta.

Ja osobne som rad, ze sa mi od social. sieti podarilo odtrhnut. Studie ukazuju, ze siete vedu cloveka k porucham osobnosti.

Tvoj muz je zavisly. Ludia vesaju svoje fotky na siete pretoze potrebuju ten dopaminovy hit aby sa citili lepsie, zvysili si sebavedomie. Obvykle to ma ale opacny efekt ak nedostanes dostatok lajkov co vedie k pocitom menejcennosti. Preto v tom ludia pokracuju kym nedosiahnu pozadovany vysledok.

Pozri si o tom dokumenty na youtube, velmi fascinujuce a zaroven ti to otvori oci.

Ja svoje fotky na insta nevesiam. Mozno sem tam, ale nic excesivne. Nemam zaujem robit si karieru na pocte followerov a zaroven nechcem aby ma ludia sudili na zaklade mojho vyzoru ( special treatment etc. )

Mne je skor luto tych dievcat ktore si myslia,ze ich ludia sleduju pretoze su dobrodruzne atd. pritom maju ledva nejake fotky kde neukazuju obtiahnuty zadok v leginach.

Ak si dobrodruzna, tak ukazuj zabery prirody kde si bola. Hlavna vec, ze ludia potom vedu kdejake kampane pretoze ich ludia vraj maju radi len na zaklade ich vyzoru.

No mozno by si ich vazili aj na zaklade niecoho ineho, ale ked dookola ukazujes len svoju postavu, zrejme nemas co ine ponuknut.

Tvoj muz ma v kazdom pripade. Na to, ze ma zenu a dieta by som povedal dost vazny.

kubkovamama
28. mar 2021

To vyzerá na poriadnu závislosť

hopsadobrandejsa
28. mar 2021

"Dokonca raz sa ma spýtal že či som videla fotku čo pridal, povedala som že ano a on že prečo som mu nedala lajk."

Neverim, ze sa skutocne jedna o realnu osobu. Cize ty nam chces povedat, ze si si vzala za muza cloveka ktory sa chova ako male dieta ktore si mysli, ze social. siete su akysi zazracny svet kde ta vsetci maju radi a s tymto clovekom mas syna???? No way....

Ja nepoznam zenu ktora by sa druhych pytala preco jej nedali lajk na fotku nie to chlapa.

Nie je tvoj muz tajne gay alebo mozno nejaky extremne samoluby metrosexual? Inak si to vysvetlit neviem.

Ze maju zeny doma alkoholikov, tomu este rozumiem. Sak ved my Slovaci " ľubime vypic", ale o tvojom muzovi sa ani neda povedat, ze je iny level....toto je uz ina dimenzia ci casopriestor.

Ma tvoj muz vobec kamaratov? Mam na mysli muzov. Zrejme nie pretoze nepoznam chlapov ktory travia cas debatami o ich fotkach na IG.

Ak sa jedna o realnu osobu, urcite treba vyhladat odbornu pomoc.

autor
28. mar 2021

Ano aj mne to príde nenormalne že toto riesi. Ma kamaratov ale toto riesi asi iba so mnou, teda aspoň dúfam že nie je až taký chory že to riesi ešte aj keď je s nimi. Lebo aj ja sa ho občas spýtam že čo si mysli o tejto a tejto mojej fotke, či ju môžem pridať či tam vyzerám dobre atd. Ale zasa nikdy som neriesila či mi niekto dal alebo nedal lajk. “Najlepšie” na tom celom je, že keď sa odfotime spolu tak to nikdy nepridá, dokonca ešte aj mna prosí aby som nepridávala naše spoločné fotky. Na celom profile nemá ani jednu fotku so mnou alebo malym, takze si myslím, že to skôr robí kvôli tomu, že sa chce páčiť nejakým ženám a potrebuje aby mu písali aký je pekny.
@hopsadobrandejsa

mischy00
28. mar 2021

Ahoj, týmto spôsobom sebaprezentácie nestrapnuje iba seba ale aj teba...na fcb mam tiez jedného čo pridával aj 3 fotky denne, zo začiatku veľa lajkov, postupne mu to ľudia prestali sledovať a čo viem, aj si zastavili príspevky od neho. Pretože to bolo už obťažujúce, stále vyskakovali všade jeho fotky a tie pózy, som sa cítila trápne aj za neho 🤦🤦. Takže ak nechce skončiť ako ten trapko, nech s tým prestane.... Kto má normálne sebavedomie, nemá potrebu si ho umelo zvyšovať a už vôbec nie umelými lajkami. A to že nechce fotky so svojou rodinou, tak to je už čistý narcizmus...ja, ja a len ja!

unicornlady
29. mar 2021

Takže žiadnu fotku s tebou tam nedá a ani ty nesmieš dať spoločnú.
Buď ťa teda nepokladá za takú peknú a nechce, aby si mu to tam "špatila" (čo podľa tvojich slov asi nebude pravda) alebo chce dať najavo, že je voľný a prístupný na flirtíky a iné "srandy"... (asi toto druhé)

inak TV Prima chystá v apríli reality šou Like House, kde bude niekoľko "influencerov" a budú netuším čo robiť, aby im ľudia posielali lajky (ach , instagram v realite, a toto ukazujú médiá)

anita6666
29. mar 2021

Keby bolo na mne,tak by som tu kktinu ako henta soc.siet zakázala lebo nič iné tam ani nie je,len samé zúfalé pret*tkane k*urvy so zničeným sebavedomím a nulovou osobnostnou hodnotou. A že to robia aj chlapi,tak patrí do tej istej kategórie a mal by si hľadať seberovne štetku. Áno,hanbila by som sa za neho.

katkami123
29. mar 2021

No pozor na to, keď nechce mat fotku ani s tebou a synom, aby tam nevznikla virtuálna nevera. Tebe nepríde divne, ze ta ešte prosí, aby si nepridavala fotky s ním, ze keby nemá postranné úmysly, tak mu je jedno koľko fitiek tam ma s tebou a synom? Urobila by som dve veci - začala pridávať fotky vás ako rodiny, a povedala viacerým známym, nech mu tam pekne nápisu akého debilka zo seba robí pridávaním si fotiek každý deň. A viem, ze ma za toto veľa žien odsúdi, ale presmirovala by som mu mobil, či tam už nejaka nevera nevzniklla, keď sa k tebe a synovi nepriznáva a takto sa chová.

jaskolka
29. mar 2021

Ako mne príde smiešne celkovo, keď sa, dakto denne fotí a vycapuje to kadextade po sociálnych sieťach. Uplne "hrôza" sú tie kúpeľňové fotky a kačičkove ksichty, alebo pózy a la skvelá fitneska a ostatní sú tučné prasatá 🙊🙊. Dobre nepoviem raz za čas dáke foto, alebo nejaká príležitost(narodeniny, nejaký výlet, a podobne) ale toto, čo píšeš, je už choroba. Bud je totálne do seba zahladeny egoista, alebo úplne nulové sebavedomie a potrebuje si ho takto "dvihnut" oboje je pre stabilného partnera zlý predpoklad do zdravého normálneho vzťahu.

petricka1984
29. mar 2021

Mne príde bizarné, že ho vôbec niekto na insta sleduje 🙈 Stalkovať profil, kde si chalan každý deň dáva vlastné selfíčka, to niekoho baví? Omg 😆

katkami123
29. mar 2021

A prečo mu otvorene nepovieš, nech sa prestane správať ako narcisticka 14-ročná puberťáčka a začne sa chovat ako dospelý muž a otec? Že sa za neho a jeho chovanie už hanbíš a ostatným musi byť na smiech? A kľudne, nech sa aj urazí.

autor
29. mar 2021

@katkami123 presne toto som mu povedala, len trochu citlivejšie :D a nepomohlo. Dokonca raz mu to povedal aj priateľ jeho sestry, vysmial sa mu za to do očí, bola som za to normálne rada že možno keď mu to povedal už aj on tak sa zmení ale nič sa v ňom nepohlo.

katkami123
29. mar 2021

Ale on sa nezmení... pokým mu tam budú pod tie fotky nabiehať stále lajky od fanyniek. To ty sa musíš zmeniť. Ja by som mu na drzovku navrhla psychológa. Ze niečo s jeho sebavedomím nie je v poriadku, keď toto robí.

slavomira1980
Autor odpoveď zmazal
dusankomoj
29. mar 2021

Treba dať jeho fotku na MK a tuprítomné mamičky mu tak ,,zdvihnú" sebavedomie,že po prečítaní komentárov sa nebude chcieť fotiť ani z deťmi na vianoce🤣

katus226
30. mar 2021

choreeee... 😂 a toto ma byt dospely chlap? pretrcat sa pred ostatnymi jak nejaka pubertacka? dufam ze aspon nerobi kacacie pysky v zrkadle... a ze nechce spolocnu foto, to je jasne. boze tak by som ho strapnila... just by som pridala spolocnu a este s verejnou poznamkou, ze kedze laska nechces pridat nasu foto ty, tak ju pridam ja... a pod jeho fotky pravidelne komentare, z ktorych fanynkam docvakne, ze je zadany, nech ho roztrhne od jedu 😈

kakawah
30. mar 2021

Som si spomenula na jedného z rodiny, otec deti, 40+ a na Fb vyše 20 fotiek z výletu, kde chodil mimochodom sám, teda 20 fotiek pri nejakom stromčeku, tiež sa žena za neho hanbí, no čo ti poviem všetci sa z neho smeju. On je taký typ, len ja, vždy len ja.

janickacrazy
30. mar 2021

Tak na tvojom mieste by som dala na jeho Instagram aspoň 20 fotiek s tebou a s malým, na just, ak teda máš tam prístup. Ak nie, tak aspoň na tvoj FB alebo Insta by som začala každý deň pridávať rodinné fotografie. Lebo mužovi nestačí povedať, muž to musí zažiť aké to je, keď niekto robí niečo, čo nie je tomu druhému úplne príjemné.

blunka
30. mar 2021

No je to trápne čo robí. A bohužiaĺ tým že si jeho žena, strápňuje aj teba. Tiež by som sa za neho hanbila.
A to že sú to fotky bez teba a syna a pretŕča sa tam sám no to už je len vrchol ubohosti.
Ja by som takému debovi lajkla v dobrom úmysle prvé 2-3 fotky a potom zrušila sledovanie jeho príspevkov, lebo je to otravné sa na to každý deň pozerať.
Neviem ti ale poradiť čo s tým ... aspoň ti držím palce.

gabika0825
2. apr 2021

tvoj muž je nevyspely chlapec. To ani nie je muž. Má 25 rokov ešte ho treba brat s rezervou. Tým že mu budeš stále hádzať na oči že mu tam vypisujú baby a neviem čo tak sa z teba iba smeje lebo mu na to nič iné nepovieš. Ja byt tebou by som si snim o tom dala diskusiu keď budeš mat viac času a napr. Dieťa bude späť, povedať mu že sa ti nepáči čo robí že ti ti príde prehnane a detinské. Vysvetlit mu že by si bola rada keby to trochu obmedzil alebo tak lebo ti to je nepríjemne. Normálny rozhovor. Lebo on si možno mysli že ti to až tak nevadí keď mu so smiechom povieš že je to trápne a že nejaké baby ho tam budú ocumovat. Jemu to vyhovuje lebo vidí že žiariliš ale zároveň ti to až tak nevadí. Takze treba sa s nim o tom narovinu porozprávať

lenagawel
4. dec 2022

pride mi ozaj jak nezrely muz z toho tvojho popisu….ja by som sa tiez hanbila za takeho muza je to dodt trapne takze ta uplne chapem….zial taki chlapi sa tazko zmenia

ajuga
22. feb 2025

Ja by som chcela vediet poracovanie 😀

anonym_be43c1
10. okt 2025

@anonym_autor tak čo, už z toho vyrástol?.

Strana
z2