Muž sa nám vôbec nevenuje
Som si dnes poplakala. Muž nám vôbec nevenuje čas. Zabezpečuje všetko materiálne, finančné. Ale nedáva nam to najvzácnejšie. Svoj čas.
@amyamyamy ďakujem. V tomto máš asi pravdu. Väčšinou riešim aj obviňovanim. Skusim dajak zmeniť rozhovor. Ide aj o to, že 2 ja chlapci začínajú pubertu. No nemá takú trpezlivosť, keď počuje: no prečo, a načo a čo zas....
@asia83 akože, čo sa týka manželstva, sexu fungujeme bez problémov. Už si pripadám ako taká chudera. Keď musím sa furt doprosovat aby nám venoval čas. A prosiť sa mu. Najmladší má 1,5 roka a nikdy s ním nebol napr.na prechádzke. Vie ho postrážiť, všetko. Vezme ho niekde ale jedine autom. Ešte aj k jeho sestre (10 minút pešo) ide autom.
boze no ako si ho niektore zastavaju, ja chapem aka si vytocena... samozrejme ma aj on dieta, ma sa aj on venovat a as si proste ma najst a bodka. Je jedno co kto z vas kedy kolko robi, ci sedi niekto na riti cely tyzden alebo nie. On je otec = tiez sa ma venovat rodine a ma si na nu najst cas.
Skus sa mu neprosit, vys** sa na neho, a chod sama, aj na predlzeny vikend. Moj bol takyto tupec, jedneho dna osm prisla ze o 3 dni odchadzam k moru s kamoskou. Cuduj sa svete zrazu mal cas a odvtedy som to robila takto pravidelne. KEd nejde on, pojde iny.
A k prechadzkam.. tak moj sa tiez nikdy s batolatom neprechadzal nikde a ani sa necudujem, proste ho to nebavi...
Možno ho to s deťmi nebaví....nie každý muž znáša 4 ukričané deti....
@mandarinka555 tak si ich nemal narobit
@leuchtturm keby si chce nájsť čas na rodinu tak si ju nájde aj keby je na neviem ako vysokom poste. Pri plodeni tých 4 deti bol aj on. A tým sa úloha otca nekončí...
@mandarinka555 nie sú zase takí ukricanci. Len proste puberta u 2ch. Napr. chceli sme ísť do ZOO, preňho to je somarina, tak proste nepôjde. Pritom 5 chce, 1 nechce. Pre mňa je znak, ak niekoho naozaj ľúbim viem sa obetovať a stráviť čas tam, kde sú ľudia ktorých mám rád šťastni. On stále vraví, že chce deti zabezpečiť aby to mali v živote ľahšie. Ja napr.tuto potrebu nemám. Nieže by som ich nelubila ale bude to ich život. Nie môj.
@leuchtturm až budeš mať zodpovednosť za účtovníctvo firmy, to píš. To nie je že preložíš 4 papiere na stole, to je fakt veľká zodpovednosť a náročná práca, hlavne keď sa stále menia zákony.
Tiež nerozumiem tomu, že sa ho niekto tak zastava. Môj muž tiež vie rodinu zabezpečiť, hypo mame splatene, doprajeme si, ale príde z prace a venuje sa deťom a športu. Pracuje hlavou, potrebuje vypnúť, takže ide na vzduch, s deťmi a potom na bike, tam si čistí hlavu. Je úplná blbosť veriť tomu, že niekto zrelaxuje pri telke. To je len jeho rozhodnutie, že chce vypnúť hlavu takto. Keby pochopil, že tie deti ho naozaj potrebujú, tak ich vytiahne s loptou na ihrisko a hlavu si vyčistí parádne. Kľudne to napíšem, áno, aj keď maka a zabezpečí rodinu, stále je príliš lenivý na to, aby šiel na vzduch s deťmi. Treba si uvedomiť, že pre tie deti sú obaja rodičia dôležitý a ze s 1.5 ročným nikdy ani nebol na prechádzke, tak to nie je o tom ze je otec vyťažený, to je pre mňa nepredstavitelne. Toto pre mňa nie je rodinný život, skôr ďalšia firma s podivnou delbou práce.
@mamutka 😆 pekne si to napísala. Firma.... Mne nevadí starostlivosť o rodinu, zvládam. Najviac mi je ale ľúto, že keď aj dačo naplánujem sama, musím drobca nechať doma. Tak vtedy presedia pri tv celý cas. Fyzicky a zodpovedne si na to netrúfam, byť niekde sama so 4 má deťmi.
Akoze aj mna ako zenu by ste takto ospravedlnovali keby ste sa o mne dozvedeli ze mam 4deti ale utekam pred nimi do prace alebo hocikde inde, ze sa im vyhybam kde sa da a nevenujem sa im? Aj mna ako zenu by si niekto takto pekne zastaval, ze je to v poriadku, ved tak asi ju to s tymi ukricanymi detmi nebavi tak je radsej v robote a deti od rana do rana zavesene na otcovi.
Ten muz je ich otec a je jeho psou povinnostou sa im venovat nech je jeho povolanie akekolvek. Ja pracujem od siestej do piatej a neviem si predstavit, ze by som prisla domov z roboty a s*ala na svoje deti lebo ja uz som unavena, svoje som si odpracovala v praci a kvoli tomu chcem teraz lezat a pozerat telku a samozrejme aj cely vikend! Neskutocne co ste vsetko ochotne tym muzom ospravedlnovat.
@angel993 no ako myslis 😉
@rooberta Možno ich nechcel....to nevieme...
Chlapi sú nejak inak nastavení, ako ženy...moc ich to s deťmi nebaví, aj keď sú výnimky...chcú mať svoj pokoj. Ja sa ho nijak nezastávam, len viem ako fungujú....trval aj na treťom a štvrtom dieťati ? Nemyslím si, keď vôbec nemá záujem sa im venovať.
@leuchtturm pri všetkej úcte ty by si s tým bola spokojná? S takým. Životom? Ja tiež nie
On ma ine priority chce deti zabezpecit to je chlapske zmyslanie a jeho uloha.Spravne to nie je musia mat aj zazitky s nim a spolocny cas zeny premyslaju inaksie.Mas peniaze ber kamaratky, alebo deti mas dost robte si svoj program.Nechce tak nechce....deti idu do puberty predtym chodil s Vami?jednoducho je typ, ze mu to staci.Poznam takych vela rodin nikdy nemas vsetko.Ani moj muz nechodil s 1,5r dietatom von cez tyzden bol v robote a cez vikend spolu.Zameraj sa na to v com je dobry.Pre muzov je vacsinou dolezita praca, hmotne statky, peniaze rozmyslaju bez emocii cest vynimkam, ktori su dobri otcovia
@mandarinka555 neviem nastastie toto ine muzske nastavenie nepoznam, moj by za svoje dieta aj dychal venuje mu vsetok volny cas, vymysla program. Este planuje ze budeme mat dievcatko a prihlasi ju na tenis a bude tam s nou chodit a povzbudzovat ju. Toto je pre mna jedine prijatelne spravanie otca voci svojim detom, ziadne vymyslacky typu nezoberiem svoje dieta do zoo lebo to je pre mna sprostost radsej lahnem pred telku, by som ja nikdy netolerovala.
@mandarinka555 ale muzi si nerobia deti, aby sa im venovali a stavali babovky z piesku🙂to zeny maju potrebu stale sa venovat, robit aktivity opatrovat....a uprimne pri 4 detoch je asi rad, ze odidu do tej Zoo a on pozera TV a drieme.
Nesuhlasim s tym, ale on ma ine priority.A, ked ma autorka po tolkych rokoch male dieta musela vediet, ze nebude v tomto zmysle rodinny typ
@lolazmola ja si zijem podla seba 😉 Ale uz mam dostatok skusenosti, aby som vedela, kedy mam niekoho nahanat do aktivit a kedy nie a aj ja viem, kedy a ako potrebujem oddychovat a nenecham si do toho kecat od druhych.
Asi ho tie rodinné veci s vami nebavia.
Inak by s vami trávil čas dobrovoľne.
Na deti asi tak trochu kašle.. a o teba neprejavuje veľky záujem.
Smutné situácia.
Avšak nátlakom ani hnevanim to nevyriešis. Skôr to ešte posilnis a prehĺbiš.
@luccija Presne to som napísala....že vidím, ako to on berie...
este dodam, ze skoncite obaja flustrovani a on si mozno najde nejaku chapajucu milenku. Corona pravidla sa uvolnili, zorganizuj si svoj cas s detmi sama, stretavaj sa s priatelkami, nechaj svojho muza si oddychnut, ked to potrebuje a potom uvidis, ci bude mat viac chuti a energie na spolocne akcie. A samozrejme si v klude vydiskutujte, ako budete obaja najlepsie fungovat.
To je niekedy cena za uspech.....nie je to pravidlom, ale stava sa to.
Mam kamosa, rodina tazko za vodou. Tatko uspesny podnikatel, ale nevidel ho vyrastat pretoze 10 rokov bol casto v zahranici. Skrz toho mali celkom nastrbeny vztah.
Kamos zas ide jeho cestou. Studium, praca a nejak zabuda aj uzivat si zivot. Tvrdi, ze po studiu to bude ine, ale to je sebaklam. Sam seba casto nazyva hardworkerom.
Kto chce cas si najde, ALE nie vzdy moze mat clovek vsetko.
Su muzi ktori maju obycajny job, netopia sa v peniazoch, ale travia cas s rodinou. Na druhej strane mas muzov ktori sa nahanaju za uspechom a peniazmi.
Brat ma dobry job, ale tiez by bral keby mal cosi pokojnejsie pretoze by rad travil viac casu s rodinou, ale financne zavazky to nedovoluju.
Tvoj muz je mozno ako otec mojho kamosa. Mohol by si najst nahradnika ktory by prebral cast jeho povinnosti, ale nechce.
Neexistuje jednoduche riesenie. Zaujem o zmenu musi prist zo strany tvojho muza. Je potrebne zistit preco nema zaujem travit cas s rodinou.
@leuchtturm milenka je liek na všetko? Prečo by si mal? Divný nazor. A ja si mám kedy odychnut? Zbaliť seba a 4 deti a nechať ho ležať pri telke celú sobotu?
@hopsadobrandejsa on je sebec. Jednoducho, keď je niečo s čím nemá problém-nalriklad aquapark, tak bez problémov ide. Jednoducho, neexistuje také, že teraz sa obetuj ty. Spoločenské hry-rad hravá karty. Ale už sa nám nechce, chceme hrať niečo iné. Ale pokial nehrane tie karty, iné hrať on nebude
Inak to vážne nevieš odísť si svojimi vlastnými 4 deťmi sama???? Z toho dve na ktoré ide puberta???? Tak to je tiež divne.
To sú detaily, autom-pešo, hlavne že ho vezme. Aj ja mám muža, ktorý robí od nevidím do nevidím. S deťmi je strašne málo, nikdy sme neboli na dovolenke, výlety s jeho hundraním. No nesťažujem sa, lebo sú deti malé, preto mi to nevadí. Keď budú väčšie, ja budem pracovať, na dovolenkách jednoducho budem trvať.
@leuchtturm nehadz výhovorky, predsa každý z nás vie, že akokoľvek si zaneprázdnená, VZDY si ten čas nájdeš na čo CHCEŠ. Všetko ostatné sú blbé výhovorky.
Kriste to su odpovede az sa mi chce grcat 🤮 aby si este merala kolko toho robis ty pre firmu , plus mini dodatok domacnost a LEN 4 deti 😀 na smiech toto .. a vlastne mala by si suchat nohami a byt happy ze mate love ale rodinny zivot nula 👌
Keby status pisal muz, uz by boli komenty ako zenska isto niekoho ma alebo je workoholicka 😎 a chudacik chlap firma aj domacnost s detmi

@kitycat Viete, že áno? Vy by ste radšej mali všetko materiálne, no boli bez lásky? Mimochodom, autorka nepíše, že žije bez lásky, iba že sa im manžel nevenuje.