icon

Muž sa o deti vôbec nezaujíma

23. júl 2023

Muž netrávi s nami dovolenky, žiadny voľný čas len separé s našími deťmi a jeho rodinou by chcel- bezo mňa (tak mi to hovorí- pôjdeme bez teba). Najradšej by som mu ich nechala nastálo, zbalila sa a odišla keď si neváži tú piplačku okolo nich odo mňa a mňa vôbec a rád sa len ide k jeho rodine s nimi ukázať. (obe sú veľmi náročné, dosť mi podrýva autoritu pred nimi naschvál).
Víkendy keď som s deťmi sama, veľmi zle znášam. Ako ste to riešili vy?

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
klarolinne
24. júl 2023

Ja mám skôr pocit, že sa nezaujíma o teba, nie o deti keď s nimi chce ísť sám.
Ťažko radiť, chceš o taký vzťah bojovať, alebo nie? Ty musíš vedieť, či to stojí za pokus

danica2711
24. júl 2023

stále tu omieľaš nejakú rodinu, svokrovci ti rozbíjajú rodinu, máte tráviť čas spolu ako rodina - ale, prosím ťa, aká rodina?! Toto, čo si popísala, je RODINA? Ušliapnutá puťka a bulo, pri ktorom vyrastajú z detí ďalší bulovia? Prečo si to nechala dospieť do stavu, že si ťa už ani deti nevážia? Namiesto fňukania začni konečne konať, rozveď sa a vychovávaj z detí normálnych ľudí, inak ťa bulo o chvíľu vypakuje z domu/bytu s igelitkou, deti ti so smiechom vyhodia na ulicu ešte nejaké topánky a ty sa nezmôžeš ani na protest. Spamätaj sa a konečne racionálne jednaj!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
toskanka
24. júl 2023

@elizabet173 Nemyslím. Toto je jeden z príspevkov, kde ide len o vyrozpravanie sa, lebo prevychova takehoto partnera nie je možná a na nový štart nie sú podmienky, predpokladám...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2