Muž sa o deti vôbec nezaujíma
Muž netrávi s nami dovolenky, žiadny voľný čas len separé s našími deťmi a jeho rodinou by chcel- bezo mňa (tak mi to hovorí- pôjdeme bez teba). Najradšej by som mu ich nechala nastálo, zbalila sa a odišla keď si neváži tú piplačku okolo nich odo mňa a mňa vôbec a rád sa len ide k jeho rodine s nimi ukázať. (obe sú veľmi náročné, dosť mi podrýva autoritu pred nimi naschvál).
Víkendy keď som s deťmi sama, veľmi zle znášam. Ako ste to riešili vy?
Ja mám skôr pocit, že sa nezaujíma o teba, nie o deti keď s nimi chce ísť sám.
Ťažko radiť, chceš o taký vzťah bojovať, alebo nie? Ty musíš vedieť, či to stojí za pokus
stále tu omieľaš nejakú rodinu, svokrovci ti rozbíjajú rodinu, máte tráviť čas spolu ako rodina - ale, prosím ťa, aká rodina?! Toto, čo si popísala, je RODINA? Ušliapnutá puťka a bulo, pri ktorom vyrastajú z detí ďalší bulovia? Prečo si to nechala dospieť do stavu, že si ťa už ani deti nevážia? Namiesto fňukania začni konečne konať, rozveď sa a vychovávaj z detí normálnych ľudí, inak ťa bulo o chvíľu vypakuje z domu/bytu s igelitkou, deti ti so smiechom vyhodia na ulicu ešte nejaké topánky a ty sa nezmôžeš ani na protest. Spamätaj sa a konečne racionálne jednaj!
@elizabet173 Nemyslím. Toto je jeden z príspevkov, kde ide len o vyrozpravanie sa, lebo prevychova takehoto partnera nie je možná a na nový štart nie sú podmienky, predpokladám...