icon

Muž sa so mnou rozišiel, ale odmieta sa odsťahovať

14. jan 2025

Ahojte. Určite nie som jediná ktorej sa vysnívaný rodinný život rozpadol ako domček z karát. 19 rokov partnery, posledné 6 manželia vytúžené 1 dieťa potom ďalšie. A zrazu sa všetko rúca až do tochto okamihu. Deti ešte malé hypotéka na krku byt na polovicu. Nejaké sedenia pokusy o záchranu. Oči už len pre plač. Zhoršené zdravie psyhicke aj fyzické. Pokiaľ ho nevyplatím tak sa neodstahuje. 60 000 splacat a pripočítať k hypotéke a k ostatným výdavkom. Úplne s prehľadom si na to počká. Mladšieho proti môjmu presvedčeniu dávam do jaslí na skúšku aby som mohla začať chodiť do práce. Starší ma zvláštne obdobie rýchlo sa rozplače, rozhneva. Nie celkom to dávam vlastne vôbec. Kričím potom plačem od hystérie k prosbam. Samej sebe denne sľubovať ze zajtra to dám lepšie. Lepšie si zorganizujeme deň. Urobím niečo pre seba deti lepšie zvládnem. Do večera som tam kde som bola deň pred tým. Nevšímat sí ho už o nič nepytat?. O žiadnu pomoc, domácnosť už riadim len sama, technické veci ešte urobí ale už mám si ísť napr. sama zalepit odpadnutu krytku na aute. Nejdem sa tu hrať na hrdinku ako všetko zvládnem sama. Ale asi budem musieť. Chce striedavu starostlivosť, brat si právnika ak sa nedohodneme. Mám ako pomoc sestru aj mamu nesťažujem sa. Ako však sa z toho dostať keď ho.mate pod nosom . dennodenne

Strana
z3
autor
21. jan 2025

@miadi no áno znie to divne. Ale neberiem to tak ze by som presúvala problém na inú. Ale to tak niekedy býva ze 1. žena vypiple po 20 rokov pre inú....Ďakujem ono sa vysporiadame hneď ako ho vyplatím.

miadi
21. jan 2025

Tak Mozno bez deti bude spokojny s inou . Ked uz konecne vie co v zivote chce a co nechce . Aj tak sa Priprav ze budu o tebe kolovat bajky ze stebou sa nedalo žit,

autor
22. jan 2025

@miadi už kolujú.... A nie jedna. No co už. Sak tak sa so mnou nedá žiť ze ešte furt tu žije. ....asi tak.

miadi
23. jan 2025

Asi sa s tebou zije moc dobre . Hlavne sa uz netrap ze ten vztah skoncil. Najlepsia pomsta je ked budes zit stastna bez neho .

Strana
z3