icon

Muž si všetko necháva na poslednú chvíľu

12. jan 2023

Môj manžel má jednu zlú vlastnosť, ktorá zaťažuje všetkých a to , že si všetko dôležité necháva na poslednú chvíľu.

Cestuje niekam ďalej, cestovné spoje alebo odvoz rieši na poslednú chvíľu a keď sa mu nedarí , na vine sú všetci okolo.

Mesiac alebo aj viac vopred mu hovorím, či by si nemohol vybrať vtedy a vtedy dovolenku, lebo deti majú nejaký termín u lekára a pod. a mne sa nedá, jasné, že to rieši na poslednú chvíľu , keď ju už nedostane , znova všetci na vine naookolo.

Potrebujeme sa niekam dostať na presný čas, jasné že to stíhame len tak tak, lebo vždy ešte niečo "dôležité " má.

Dohováranie, ani žiadna komunikácia nepomáha.

Baby, čo s tým? Niekedy je toho už veľa.

Strana
z2
babulkomale
13. jan 2023

@lopka1313 aj ja uz to tak robim. Eliminujem stresy z nestihania a parkovania atd.

teleskop
13. jan 2023

zazial som, tazka vec potrebujes cas a trpezlivost, komunikacia...

simca06022011
13. jan 2023

mam to 18rokov doma. Jedine riesenie, niekde mame byt 10:30, on je v tom ze tam mame byt 10:00-10:15. Dovolenky a ine srandy s nim ani neriesim. rozhovory dohovory nepomahaju, rozculovanie sa nepomaha. Ked tak idem a urobim si sama. A hlavne je to cim dalej tym horsie, aktualne: moce sa, kym odideme z domu jemu od ranneho vstania treba 3 hodiny, kym sa vykyvka, sadne za pc, potom otravuje, potom ranjaky, potom neviem co a potom nahanacka na poslednu sekundu, 3x od dveri sa vrati po nieco, pride na to ze neurobil pred odchod to a ono a poviem pravdu, on kym naleje do kybla vodu a odnesie do kurina, ja mam celu pracku pradla vyzehlenu :D CIze ani to nerobim, ze ho ja CAKAM, ked on niekde chce ist, ja sa pozbieram ze idem, az ked vidim, ze sada do auta. jeho veci riesim minimalne uz a teda nevyckavam ho, ked sa zamoce, proste poviem, sorry mam vela prace, cakala som ta hodinu, urob si sam. Pomoz si sam. Najedz sa sam. Atd.. lebo to uz je v kazdej sfere zivota. Vsade sa na NEHO caka, kym sa JEMU da/chce, nema nieco dolezitejsie. Uz to nie je len dochvilnost :D

aknamorka22
13. jan 2023

Ja mám doma takýto exemplár a naučila som sa robiť veci sama. A keď je nespokojný s tým, ako som to zariadila, jeho problém. Niekedy ho to nakopne a zariadi veci aj on. Alebo mu dám termín do kedy to má urobiť a ak nie, urobím to ja sama. Tiež si myslí, že je najmúdrejší na svete tak sa poponahla lebo ja to predsa neviem tak ako on 🤦 a ešte pomáha písať veci na tabuľu kde to má denne na očiach. Máme aj medzi sebou zdieľaný dokument, kde si píšeme dôležité veci a termíny. Čo sa týka odchodov niekde, buď poviem čas minimálne o polhodinu dopredu alebo nečakám a idem bez neho. Mám podozrenie na nediagnostikovane ADHD u neho, tak skúšam kadejaké triky pri tejto diagnóze 😅

zorkahorka
13. jan 2023

@jane89 pre boha, toto je dovod na rozvod??? Kolko mas rokov? 🙈🙈🙈

zorkahorka
13. jan 2023

Och, niekedy takyo robi aj moj muz 🙂 ideme na vylet, ja mam jasnu predstabu o tom,ze vystartujeme o 10.h z domu a on o 9.h zapne kosacku a kosi dvor a 9,55 ide do sprchy. Potom vyjde,ze no podme, cakam len na vas 🤪 a on este nepobaleny 🙈 na vsetko ma niekedy cas, tiez ma ide slak trafit.
Najlepsie je povedat, ze odchadzate o hodinu skor, aby to stihol. Skus...

Strana
z2