icon

Muž si zvykne dosť vypiť a býva dlho na telefóne

9. apr 2023

Caute, chcem sa spytat na vas nazor. Mam muza, sme spolu dlhsiu dobu a mame deti, vztah ako taky bol vzdy fajn, kym sa unho nerozvinuli dve neresti - zvykne si vypit viac nez by sa patrilo a je na telefone tiez viac nez by sa patrilo (tieto problemy sa tu velakrat opakuju v diskusiach, u nas su zial obidva sucasne)
Vypije si dvakrat do tyzdna, nejde to do rozpoctu, ked si vypije nie su tam nejake problemy na styl ze by bol agresivny, je uplne v poho, len "veselsi". Problem je ze ked ma na druhy den opicu, absolutne vsetkych a vsetko ignoruje a je len na telefone cely den. Vobec ma to nebavi, na Velku noc je to rovnake a mne je to luto, lebo ten cas co vyzera ako zombik mohol byt radsej s nami. Uz sa mi ani s nim nechce travit cas, je to nuda, s detmi sa obcas zahra ale dost malo. Dohovarala som mu, na cas sa to vzdy zlepsi a potom zase zacne. Skusala som ho aj ignorovat, ako radili velakrat tu v poradni, tiez to nemalo efekt. Tvari sa ze ved ma "zasluzeny oddych" kedze na rozdiel odo mna pracuje (materska). Viem ze dvakrat do tyzdna nie je az take sialene cislo oproti ostatnym diskusiam, ale vacsinou ten jedenkrat vyjde na piatok - tym padom piatok v.... a aj cela sobota v...., kvoli tej opici.

A ano aj predtym tam boli veci co ma iritovali alebo co sme sa nezhodli, ale teda zavisly na nicom nebol ked sme sa brali a bola s nim aspon zabava. Teraz mozem stravit zvysok mladosti pozeranim sa na to ako je na telefone. No na druhej strane si uvedomujem ze nas zabezpecuje financne, ide so mnou vybavit veci co treba aj obcas s niecim pomoze, len tieto jeho "konicky" su problem, bojim sa aby to deti neokukali od neho. Kludne sa do mna pustite ak myslite ze prehanam, on sa tvari ze je to normalne si po praci oddychnut, ale za mna teda jeden den z vikendu co sa nam aj tak len pol dna realne povenuje (kvoli telefonu zas) mi nestaci.

Strana
z2
autor
10. apr 2023

@apolka77 no ved toto...ja som sa to snazila stopnúť hned v zaciatkoch ale nepochodila som....aj ja si dam obcas pohar vina ked je dobre jedlo a spolocnost ale teda opijat sa ked ma clovek rodinu, tiez mi to rozum neberie...a to sa tvari ze mu nedam dychat ked sa mi to zda cez ciaru, lebo je rozdiel si dat obcas po praci pivo s kolegami a vypit si az tak ze ma clovek na druhy den opicu 🤦‍♀️

autor
10. apr 2023

@alexnina777 neviem nejak tak vseobecne som to myslela 😅 ze sa rozvediem a ostanem navzdy sama a v puberte niekde nebudu mat pri sebe muzsky vzor, ale tak asi lepsi ziaden ako zly....
Ja som nemala, som z rozvedenej rodiny a nic traumaticke som si nezazila, skor je to o jej povahe, bojim sa aby to nemalo zly vplyv na deti,

este ani jeden nie je v skolke takze to bude dlhe planovanie odchodu 😅 chcem sa im venovat na plno kym sa da, tak jasle za mna neprichadzali zatial do uvahy, jedine ze by sa cela situacia este viac "zdramatizovala"

alexnina777
11. apr 2023

tak len ty vieš akú máš situáciu, ako dlho si ochotná žiť s takýmto chlapm, či budeš mať kam odísť
v pripade že to bude u Vás doma horšie..držím ti palce aby sa ti podarilo vyriešiť tvoju situáciu čo najlepšie..

Strana
z2