Muž so mnou nespí
Ahojte, potrebujem sa vyzalovat. Mám manžela sme spolu 4 roky ako manželia a 7 ako frajeri. Nikdy som naňho nedala dopustiť bol to najúžasnejší chlap pozorný pomohol...nobpo prvom pôrode sa nás sexuálny život dal na bod mrazu...spávali sme spolu raz za mesiac...po roku sa to upravilo a bolo to ešte lepšie ako pred tehotenstvom. Ostala som tehotná znova...mala som rizikové nemohli sme nič žiadne intímnosti. Nevadí prežili sme ale už mám pol roka po pôrode a keď som aj mala snahu niečo začať odbil má slovami radšej si ľahni kým sa dá.... už je tomu rok čo spolu nespime...mala som Ruska že si sniekym píše alebo sa stretáva...tak teraz som prišla na to že je to jeho bývalá spolužiačka píšu si a oklamal má stretli sa na pive...prišiel o 1dnej v noci domov...baby ja neviem ale ja sa cítim strašne sklamaná a ponížená...keď som mu to vykročila povedal mi len toľko že on má svedomie čisté z nikým nič nemá a že nič strašné sa nestalo len ja robím scény...prosím vás myslíte si že naozaj len hystersim?

@domka133 to ma velmi tesi..ten plnohodnotny rozhovot je velmi potrebny...I ked prave nan nebyva casu..😉