Muž stratil záujem o prácu po narodení dieťaťa
Zeny neverila som, ze tu niekedy budem pisat o svojom muzovi nuz stalo sa☹️Narodilo sa nam babo a muz si vzal pn kedze nemame bikohl kto by nam s malou pomohol plus ja nesoferujem. Tak ostal s bami doma trebalo s malou chldir k de nakupy ja na kontroly atd ved koniec koncov ai muz oddychne.Ked chcel nastupit do prace odrazu jeho swf oracu nemal kolegovia sa riztrusili po svete. To my nechceme nechceme sa zas delit ked mame doma zazemie ved naro sme boli aj v zahranici 10 rokov. Teraz ked pokracuje v pn nema daku snahu si hladat pracu vyhyba sa tej teme, nikde neposiela Cv a ja netusim co chce robit a dokedy chce byt doma kedze ledva vyzijeme ved par mesiacov jehonprijem minus.. Inak ako muz je vyborny stara sa o nalu navari pomoze akoze nemozem povedat krive aovo len z toho nevyzijeme. Neviem co mu je a ja sa az bojim otvarat tuto temu s nim ohladom prace lebo mimpovedal ze ho vyhanam z domu☹️☹️
@eva233 nie toto pisat nebudem lebo ja soms dcerkou rada ale asi teba deti otravuju
@taynee nevie
Je rozdiel byt rad s dieťaťom a s dieťaťom sa starať o celú domácnosť, čo si zatiaľ nezažila keďže ako sama vravíš máš doma muža, ktorý ti pomáha..... Mňa moje dieťa určite neotravuje😉, ale sú tu večne fóra o tom ako matky nemajú čas na nič lebo chlap im nepomáha, pretože chodí do roboty a všetko doma vrátane dieťaťa je na ich pleciach. Ty si sama písala, že ste to mali zložité, že preto muž ostal doma, teraz chceš, aby išiel robiť, tak ja len, aby si potom nezmenila zase názor, že ti nepomáha...
@eva233 zazila mal otcovsku dovolenku tak v praci mesiac az tak isiel na pn kóli problemu s Malou
@eva233 Tak sme sa sohodli twda on navrhol ze nacas ostane doma a tak sa vrati do prace tak aj bolo koncom januara zavolal ze sa vrati a sef mu oznamil ze nemaju zatial zakazky a on nema zaujem si nic hladat
@stastnamanzelka ja. Nezabudam muz ano
Niečo mi hovorí, že ani ty sa nebudeš zrovna ponáhľať do práce ....
S takýmto prístupom sa vám bude veľmi ťažko žiť ...
@jesenzima nie neponahlam sa od mojho prvorodeneho dietatka
Je mi to jasné,ale nezabúdaj, že čím dlhšie sedíte doma, tým ťažší bude návrat do práce ..
A manžel sa musí, hej? Ty nie. Napriek tomu že ty máš prácu istú a on si ju musí hľadať.
@janagem keby som ja muz nenehala by som rodinu v takom probleme aktivne si
Hladam prscu sko spravny muz
A prečo ma muž povinnosť hľadať si prácu keď chce byť s dietatom a ty môžeš byť doma keď chces?
@janagem on sa nevyjadril ze chce byt doma s dietatim
@stastnamanzelka ano iz som mu povedala
Autorka, a ste manželia alebo priatelia?
@zmrzlinka2021 manzelia
Zeny to preco radite matke ist od dietata? Lebo jej muzovi sa nechce hladat robota? A co bude teraz na md, potom na rpdicaku a potom nezamestnany? A zivit ho bude ona?
Mama ma byt pri dietati, dieta potrebuje mamu prve roky. Preto aj mama to dieta porodila.
S muzom si treba sadnut, a jednoducho mu povedat, ze sa musi niekde zamestnat. Musi dospiet. Ci chce ci nechce. Bohuzial, ked sa zenil, a je otcom. Ked svojich chlapov budete drzat v pezpecicku a istoticke, ze ved mamicka (myslim manzelku) sa postara, ved ona bude zodpovedna, ved ja nemusim, ved ona to nejak vyriesi... On sa velmi rad, necha mamickou (manzelkou) viest zivotom za rucicku... Ved preco by dospel ked nemusi.
Tak mate doma nie manzelov, ale malych nedozretych chlapcov. Autorka, a ver, ze milion zien ma tach chlapcov doma... ty sa musis rozhodnut, ci chces doma chlapca alebo chlapa a jasne mu to dat najavo. Alebo sa ho spytat, ci je chlap, alebo chlapec.
Inak tu si vsimam, uz taku primitovnost vo vasich kometaroch, a ked jej tak radide, vy ste tiez vsetly co to radite, v praci a vasi muzickovia doma koja? 🤦♀️ Normalne namierene komenatare zien, proti zene... Ktora sa sem prisla vyrozpravat. A vy miesto rad, jej napiste radu typu, nech nefnuka, ale nech necha muza doma a ide ona dp roboty. Odjakziva sa muzi starali o zeny a o rodiny. Musi lovili potravu, muzi bojovali. Ale ako vidim, takymto stylom ked vchovavate synov, ako tu radite ani sa necudujem, ze su z nich "zeny".
Nikto jej neradi odísť od dieťaťa hneď a zaraz, ani že má živiť lenivého muža. Ale po MD kľudne môže, a keďže má doma lenivca, aj bude musieť, keď bude chcieť uživiť seba a dieťa... K mužovi sa nevyjadrujem, o domasediacich zdravých chlapoch, čo sa nestarajú o rodinu si myslím svoje ...
@derdia nie je pravda, že iba muži lovili. Ženy v praveku boli aj lovkynami. A nie, nevychovavali deti ako ľudia dnes. Deti proste žili v komunite bez animátorov. Dnes je to vecou dohody partnerov. Bez ohľadu na pohlavie.
@zmrzlinka2021 ok, ale muz ma byt v praci a zena doma pri dietati. Ked sa bavime o zakladnej teme.
@derdia co som si ja všimla ženy vratane mňa jej povacsine radili komunikáciu s manželom. Teda ci chce či nechce, že sa treba porozprávať ona tvrdí, že sa to nedá. Ako to tvrdí na väčšinu rád.
Pri každej rada našla dôvod prečo sa to nedá a jej jediná možnosť je, aby chlapovi nejak samému doplo, že ma ísť do roboty, kým ona bude doma. Lenže takto to nefunguje. Všetko je o komunikácii.
A áno muž bol pol roka na materskej dovolenke a ja som chodila do roboty. Mal na starosti syna kým som bola v robote a povinnosti v domácnosti sme si delili ako si delíme stále.
A ani z môjho muža nie je žena a verte tomu či nie ani z môjho syna žena nebude, len kvôli tomu, že bol istý čas doma s otcom a ja v robote 😉😁

@marca12 pisala som, ze nemala dovolit, aby zostal na fiktivnej pn, ze na tieto pripady sa pouziva ocr alebo otcovska dovolenka. Az potom dovysvetlovala, ze mal nieco s chrbticou, povodne to vyznelo inak.