Muž stratil zlatý prívesok, ktorý dostal na Vianoce
Ani neviem prečo píšem možno zo zúfalstva.... mužovi som kúpila zlatý prívesok, písmenko nemál ho ani hodinu a stratil ho prehľadali sme všetko a nikde ho nieje, úplne sme sklamaný tak sa naň tešil. 😔
Hlavne teraz nevysavajte 😅
Mal ho uz zalozene na retiazke? Nevyhadzovali ste uz papiere a pod? Mozno zle zapnuta retiazka?ja som nasla svoje pismenko zlate po 16r😁 a vermi ze vtedy sme prehladali vsetko.
Mojej mame napríklad raz padol v skrini medzi batohy, ktoré boli na dne skrine. Podľa mňa ho bude mať v oblečení niekde že sa mu otvoril a spadol... Ale nájdete ho, keď budete najmenej hľadať. Mne našla svadobný prsteň 1.5 ročná dcéra na zemi, keď som uz plakala. Holt liezla po nej a mala inú perspektívu.
Ahoj autorka, u nas doma sme notoricki zapatrosovali veci. Zvycajne hladame dieliky puzzle. Tak Ti napisem, kde ich zvucajne nachadzame v ramci domu my. Este nam napis, ci bol vonku s priveskom na retiazke. Ak ano, ci retiazku nasiel otvorenu, tak ci tam privesok uz nebol. Bol vonku v ramci dvora, ak mate dom, alebo mimo bydliska?
Najprv si skuste zrekonstruovat, ako prebiehalo rozbalenie darceka. Otvotil ho a co bolo potom? Vratil ho do sperkovnice (puzdierka) a rozbaloval dalsie darceky? Dal si ho na retiazku? Vylozil ho napt na stol, aby ste sa kochali? Nemohol si ho dat omylom do vrecka od nohavic?
My zvycajne nacjadzame drobne veci (okolo sviatkov): v kosi, v baliacom papieri, v inuch balickoch (napr privesok v detskych kockach...kef mate deti, mohli ony zauradovat). Dalej medzi edepami, POD GAUCOM (najcastejsie miesto...odporucam nepozerat len volnym okom, ale aj svietit mobilom, kov sa zaleskne...to plati aj na prehladavanie inych miest). Tricka zvnutra, svetre, svetre s ockami prehladat podrobnejsie, kamasovite nohavice tiez, mohol ho niekto prisadnut. Koberec, pod kobercekmi, pod nabytkom (spadol na zem, niekto isiel okolo a ponozkou ho odkopol), postel, pod vankusom, v prikrryvke. Pozrite sprchovy kut. Podlahu v kupelni. Zasuvky (deti radi hadzu male vevi do zavretych suflikov). Ak mate dveru, pozrite barbidomu a barbinine vlasy a krk...ci tam to nedala.
Povytriasaj celkovo jeho oblecenie na jednofarebnu plachtu, ked tak, vypadne to tam. Pozri veci na pranie. Nahodou si neprala odvtedy? Ak ano, aj filter pracky. Obaly a papiere od hraciek a inych veci do kosa. Ak mate policky v kupelni, napt na zrkadle, pozrite aj tam. A prehladali ste krabicku, v ktorej privesok dostal? Nebude za tou makkou hubkou, kde zlatnik zapichne privesok?
Toto su vsetky mieata kde sme my kedy co nasli.
Ked napises viac o tom, ci privesok uz nosil, alebo ho len zalozil, resp. Kto ho mal v ruke a ci sa vyberal vobec z krabicky, poradime Ti snad viac. 🙂
Skús pozrieť, či nie je medzi oblečením zapadnutý..Že sa zosuchol a ostal zaseknutý v tom, čo ste mali na sebe..Alebo medzi baliacim papierom, keď ste ho vyhadzovali 🤷♀️
Ja nechcem byt zla ani nic, ale ak by som na nejakom chlapovi videla retiazku s priveskom pismenkom na krku, tak ma napadnu len dve veci - bud je uplne divny alebo strasne miluje svoju zenu a nechce ju ranit, preto ten trochu nevhodny darcek od nej aj nosi na krku. Inak podla mna normalny chlap by si sam take nieco na krk nezvesil.
Pokiaľ ho nestratil u frajerky s ktorou čaká dvojičky ,tak to žiadna tragédia, nie je.
Normalne ma teraz zaujima, ako to dopadne 😄
No, poviem ti to takto. Pokazene Vianoce su napriklad, ked ti ako mne odvezie záchranka 23.12. 53 rocnu maminu do nemocnice a uz sa nikdy viac domov nevrati. Privesok sa najde, alebo si kupite novy.
@marvin1234 😢😢😢 ach, to mi je luto!!! covid?
To tu teraz vsetci budete pisat svoje zivotne pribehy? Vazne?
@gelifil nie, samozrejme ze nie, ine choroby si vyberaju omnoho viac mrtvych o ktorych nikto v spravach nehovori.
@marvin1234 ach:(...veľmi mladá
Ten príspevok chcel sám bolo to písmenko našej dcérky....a jasne nieje to koniec sveta.
Júj, by som k Vám poslala mojho manžela. Ten je top hľadač stratených zlatých šperkov. Skutočne mi už párkrát našiel náušnicu, perlu a pod. a to nielen doma. Dávnejšie som stratila v kaviarni, minule doma na posteli pod matracom a úplne najaktuálnejšie na hoteli pri výťahu. Stiahla som náušnicu spolu s rúškom a zistila som až, keď som vyšla zo sprchy, tak hneď
bežal hľadať v župane po chodbe. Raz dva bol naspať a s úsmevom od ucha k uchu záhlasil, že to nebude zadarmo!!!😁Nehádžte flintu do žita, možno sa ešte niekde zjaví. Kamoška tak našla náušnice možno po roku.
@janulka1802 no kiežby sme mali to šťastie nájsť, veľmi mi je to ľúto ešte aj retiazka sa pokazila.
Fiha, tu je sutaz o najtragickejsie vianoce.mila autorka, chapem ze ta to riadne stve, aj mna by to mrzelo a nemuselo by to byt ani zlato, ale ovela mensia malickost.a je smutne, ze ludia su opusteni, chori, zomieraju ale to neznamena ze niekto sa ma citit zle preto ze ho trapi strata darceka.to potom su asi trapne vsetky zeny, co sa tu pridu postazovat, aj tie opustene, chore, neplodne, podvadzane, v dlhoch...ved co su ich problemy proti panovi xy ktory zije v afrike, hladuje, deti mu umieraju na HIV, ze ano? To sa tu zase hra na Boha a posudzuje ktora tragedia je smutku hodna? No mna trapi aj to ze su Vianoce na blate.a? Mam sa citit vinna?😉
Ja som raz nasla nausnicu asi po roku, vypadla mi z tielka, ktore som nosila medzitym viackrat a viackrat aj prehladala a doteraz nechapem, ako to, ze sa tam zrazu zjavila 😀 . Jeden privesok som raz nasla asi po mesiaci, z nicoho nic sa zjavil v topanke jednej. Ked s priveskom nebol nikde von, este sa najde.
@nenne27 Bravo, trafila si klinec po hlavicke.
Autorka no ako, nasiel sa?
Skúsila si pozrieť vnútornú stranu šiat,ktoré mal práve oblečené?
@nenne27 🙏🙏
@biela_sova nenašiel pozerali sme všetko aj oblečenie
Och tak to mi je luto
@elizabet173 no a co ked vas je viac? Co ste rada starsich? Ved ked citi ze ma pokazene vianoce tak ich ma.co to tu je inkvizicia modry konik ktora urcuje pocity cudzich ludi? Omg🙄
Tak pod zem sa asi neprepadol.... Vysávali ste, nemohlo sa stať, že by sa nedopatrením povysával? Možno ako to spadlo pri dávaní si dole trička, kôš na prádlo ste kukali? Alebo ak ste už prali možno filter od pračky kuknúť.

@nika82
Veď múdra @viestta je kompliment. Mne sa jej názory páčia, sú trefné.
Asi aj ty si všade strčená keď vieš, že aj ona je všade strčená 🙂 či?