Muž to prehnal s alkoholom a vynadal mi
Ahojte.
muž včera to prehnal s alkohol teda pomiesal a vtedy mu stačí jediná blbá poznámka a je oheň na streche.
V skratke pohádali sme sa na Tom že jeho bratranec zo srandy (pre neho) povedal že ktovie či je syn manželov. Manžel začal mať poznámky že on to vedel. Na to sa ma spýtal že no čo koho je malý. Na to som mu povedala že poštárov keďže jeho bratranec toto stále rieši stále keď k nám príde a už ma opúšťa trpezlivosť. Viem že som to nemala povedať keďže ako som to povedala šla som malého uložiť spať nabehol do izby že syn je veľky na to aby som ho ukladala spať (malý má 4) a v skratke chcel sex. Som na neho nahnevaná neskutočne samozrejme.
Neviem či chcem radu skôr asi som potrebovala sa vykecať 😐😐😐
To co mas za ludi okolo seba?:(Snad Ti muz nebude diktovat ci si ulozis dieta?A bratranec je hulvat pride mi to ako v Peliskach, ked sa chlapi opili.Urazilo by ma to velmi
No mal by to na tanieri zacas dost často.bohyňa pomsty !
A bratranec by sa veru velmi dlho neukazal, ak vôbec. Este by som mu šprihla ze asi vieš preco to vyplul, lebo si počula ze aj jeho tato nie je jeho bio- či súdi podla seba

@cacianka manzel dostal vynadane. Pamata si len niektore veci. Trz by ma "nosil na rukach" ale neda sa tak zabudnut. Ako vravis vtipy su vtipy aj my posrandujeme ale toto prehnal a velmi. Jeho bratranec sa tu tak skoro neukaze