icon

Muž vôbec nežiarli

15. júl 2021

Ahojte baby som nešťastná že manžel na mňa vôbec neziarli mam rada taký tip chlapov jemu je všetko jedno aj keď so mnou koketuje jeho kamoš dokonca na Silvestra mal ten jeho kamoš riadne pod parou a išiel mi popriať šťastný nový rok a dal mi pusu bola som s toho šokovaná že čo si to dovolil manžel to videl a nič ved mne samej sa to nepáčilo že čo si dovolil keby toto nejaka urobi jemu a ma eroticke narážky tak mne by sa to rozhodne nepáčilo

Strana
z2
kikaaa444
15. júl 2021

@viestta keď už ti to neni prijemne . Vy čo tu udávate príklady tak to už je riadna žiarlivosť . To čo ja mám na mysli by sa možno ani tak nedalo nazvať žiarlivosťou ale záujmom . Napr keď sa niekde nahodim a muž mi povie a kde si sa vybrala taká náhodena tak vtedy mi je to prijemne že žiarli . Ale keby to už bolo tak že tak ideš taká namaľovaná isto za niekym , alebo nikde nejdes , alebo prezlec sa atd to už nie . Napr čo sa týka tej pusy , neviem či jej dal pusu na pery , pochopila som že áno.. a muž ani nezareagoval tak by to aj mna naštvalo . Normálne mohol povedať zee hej to je moja žena alebo take niečo . Proste dať jej pocítiť že ona je len jeho .

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
kikaaa444
15. júl 2021

@hazelgracegus nie ani toto 😀 vy dávate fakt take príklady .

kikaaa444
15. júl 2021

@hazelgracegus no veď presne to myslím . Skôr take komplimenty , alebo prejavy lásky s nádychom takej malej žiarlivosti . Proste neviem to presne opísať . A toto asi autorke chyba zaujmem zo strany jej muža čiže akoby trosku žiarlivosť .

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
kikaaa444
15. júl 2021

@hazelgracegus ale nie je to doslova kompliment . Je to kompliment spojení so žiarlivosťou . Ako fakt neviem ako to vysvetlit . Asi to nezažívaš tak nevieš . Moj muž na mna občas žiarli a je mi to prijemne lebo viem že nie som mu ľahostajná . Take že prečo sa vonavkujes , alebo kto to píše , nejdes von atd to by som neakceptovala

midka
15. júl 2021

vies co, nedavno tu pisala nejaka baba, ze zboznuje ziarlivcov, pozri historiu, urcite by ste si rozumeli,,,, ja z vlastnej skusenosti,.---- ziarlila som na zaciatku vztahu,,, kedy istota a neistota sa neustale biju.... 🙂 zdrava ziarlivost je prirodzena,,,, a je v pohode,, dokonca lichoti,,, tu by si mozno prijala aj ty,,, postupom casu,, ako vztah dozrieva... nie, ze menej ziarlis,, ale viac si proste veris, partnera lepsie spoznavas,,,, 🙂 teda aj logicky,, mas menej dovodov ziarlit,,, ... no mozno len tvoj manzel len akceptoval kamosa cez Silvestra pod parou ktory to ocividne prehnal...,ako si napisala,,, ale je natolko gentleman,, predsa, ze nebude robit sceny,,,,,

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
taskataska
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
petamich
15. júl 2021

kto lubi mal by ziarlit aspon trochu - no co sa clovek na tom koniku nedozvie 🤷‍♀️

ano ono to asi dobre padne, ked ti manzel povie a ty s kym ides von, ked si sa tak nahodila a si taka kocka a povie ti to so srandovnym podtonom 😃 ale toto nepovazujem za ziarlivost

pre mna osobne ziarlivost = nedovera a nie prejav lasky

hefo
15. júl 2021

Keď človek nemá problém, tak si ho musí vyrobiť...

viestta
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
15. júl 2021

@hefo
@viestta mala som pred rokmi takú kolegyňu, nemala deti ani muža, tak nuda doma a ak v práci práve bolo kľudnejšie obdobie, tak niečo umelo vytvorila a ak sa nedalo, tak sa aspoň ofučala, s nikým sa nebavila a nikto nevedel prečo. Našťastie ju zbytok kolektívu ignoroval, takže s tým po pár dňoch skončila. Rozmýšľam, čo mal partner zakladateľky urobiť, keď jej ten kamarát na Silvestra zaželal všetko dobré do nového roku a dal jej pusu. Mal ho vyzvať na súboj?

elizabeth88
15. júl 2021

Otazka je,aku pusu Ti dal ten kamarat,to za prve,ak normalnu cmuk,tak asi nebolo na co.Dalsou moznostou moze byt,ze Tysi ta ziarlivejsia,vtedy mu akoby davas Ty najavo,ze zdravo ziarlis a on je spokojny.Veri,ze ho lubis,neziarli.No a nakoniec mozno neziarli preto,lebo Ti veri a veri si aj on sam.Dalsie moznosti ma nenapadaju,no iste existuju.

jana_eyre_2
15. júl 2021

Ani môj nikdy nežiaril a nežiarli - ako mladej mi to aj vadilo (najmä po skúsenosti s ex čo žiarlil), mala som z toho zrejme dojem že ma neberie nejako vážne.. potom mi to vysvetlil - je somnou šťastný, načo si ma kaziť náladu blbostami ako žiarlením a spolieha sa namna že viem že som s ním.. sme spolu 16rokov a nepamatam si jedinu žiarlivostnu scénu, hoci on si ich odomna pár užil keď som bola mladšia.. je však pravda že ani som mu nikdy nedala dôvod a keby sa kumne choval takto drzo chlap ako píšeš tak mu vrazim 😅

slovakboy
15. júl 2021

Nežiarli lebo verí sebe. A keď verí sebe verí aj tebe. Je zdravý silný hrdý a spokojný. Buď rada. Keby si aj ty opätovala nežnosti druhému určite by žiarlil keby tomu uveril. On zatiaľ ale neverí že ty ho podvádzať a že sa páčiš druhým to mu môže lichotiť. Neprovokuj ho a nemysli si že ziarlenie je dôkaz lásky. Práve naopak.

kvietok2891
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2