icon

Muž vodnár - je to s ním náročné.

saskia987
26. dec 2019

Ahojte neviem ci veríte v znamenia ja z časti ale čo poznám vo svojom okolí vodnárov tak všetko zlé až na 2 výnimky.. 🤣🤣... Inak otec môjho syna tiež vodnár Bezcitny nezaujíma sa nepriznal ho Psychicky labilny rad si vypije obhania ženy a ani nevie ze ma dieťa no co už s nim.. Večne nadávky na moju osobu ohováranie ako som mu ja dieťa odoprela... Co spravíme nič....chorobné klamstvá nezodpovednosť nezáujem.... večne cestovanie a staranie sa o svoje pohodlie čas Vianoc hoci už mám iného partnera aj napriek tomu ze ho nenávidím čakala som ze sa možno ozve aspoň na sviatky.... Asi si to veľmi pripúšťam že je niekto kreten.chxela by som mu odpustiť ale nejak mi to nejde ..

Strana
z2
tinkatinus
26. dec 2019

@saskia987 tak dúfam, že druhý partner je dobrý a bude mať rád aj tvoje dieťa ako vlastné. Radšej nech je tvoje dieťa šťastné s druhým partnerom ako s takýmto chlapom teda.

nika4495
26. dec 2019

môj muž je vodnár a celé zle...nervák, všetko musí byť podľa neho nič si nedá vysvetliť len on má pravdu...a okrem toho strašne na poriadok až chorobne niekedy by som povedala že uprednostňuje upratovanie pred malým...

evittam
26. dec 2019

@nika4495 A to naozaj veris tomu ze je to kvôli tomu ze je vodnar? 😀😉

nika4495
26. dec 2019

@evittam nie je to preto že je debil :D

evittam
26. dec 2019

@nika4495 Ked myslíš.

domculik
26. dec 2019

@tinkatinus presne moj takmer 5r vodnarik to iste. jeho nezaujimaju zakazy, ide si svoje, bez mihnutia oka :D

tinkatinus
26. dec 2019

@domculik 😂😂😂😂😭😭😭😭

vero_29
31. dec 2019

Asi si mala smolu na vodnarov 😊 ja mam jedneho doma, manzela, a nemenila by som nikdy.. ale zasa mala som byvaleho tiez vodnara a dost blb to bol.. skor mi pride, ze kazde znamenie ma svoje charakteristicke crty, ale vysledne celkove chovanie je ovplyvnene prostredim kde vyrastal, kde zije a samozrejme aj pri partnerke sa vie dost zmenit..😊

miss_pavlova
Autor odpoveď zmazal
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2