icon

Mali ste neperspektívneho partnera?

Dnes o 14:44

Mali ste krátko- alebo dlhodobo partnera alebo kamoš na sex, o ktorom ste vedeli, že to s ním nemá vyznam(napr kvôli nezodpovednosti, rad žúroval, večne smrdel grošom..), ale chémia bola silná a sex skvelý?

anonym_842482
Dnes o 14:47

ano. ale bol neperspektivny z ineho dovodu.

anonym_76a8c9
Dnes o 14:52

Ano, 12 rokov!!!

anonym_d1a7a3
Dnes o 14:57

Nie nemala. Nebudem robiť matrac nejakému zúfalcovi

tenerifka
Dnes o 15:04

Nie

catherin4
Dnes o 15:09

Mala som vztah, najskor rok a pol na dialku, potom som sa k nemu prestahovala. A za kratko mi doslo, ze to je neperspektivny partner. Bol lakomy, sebec, kradol mi peniaze. Byvala som s nim rok, kym som od neho odisla. Nasla som si byvanie, pracu som tam uz mala a odisla som.

zuzinka888
Autor odpoveď zmazal
patrike
Dnes o 15:46
@anonym_d1a7a3

Nie nemala. Nebudem robiť matrac nejakému zúfalcovi

@anonym_d1a7a3 Autorka nepise o sexe, kde lezis ako poleno a robis matrac, ale o dobrom sexe. Chapes rozdiel ?

anonym_d1a7a3
Dnes o 15:50
@patrike

@anonym_d1a7a3 Autorka nepise o sexe, kde lezis ako poleno a robis matrac, ale o dobrom sexe. Chapes rozdiel ?

@patrike metafora….asi si to nepochopil. Nevadí, možno niekedy na to prídeš

patrike
Dnes o 15:56
@anonym_d1a7a3

@patrike metafora….asi si to nepochopil. Nevadí, možno niekedy na to prídeš

@anonym_d1a7a3 Nepridem, totiz formulaciu "robit matrac" pochopit neviem, kedze pod sexom rozumiem dobrovolnu obojstranne uspokojivu aktivitu a formulacia "matrac" posobi inym dojmom, nieco ako "tak dobre, podrzim, za to vymenim nieco ine".

anonym_f3d51b
Dnes o 16:06

Neperspektívnych a zúfalcov je komu, skôr sa čudujem ženám že s nimi strácajú čas. Minule tu bola debata, že chlap nemá vodičak a kopu báb tu písalo ako ich chlap nešoféruje. Pre mňa je taký chlap neperspektívny, čo ho budem ja vyvážať všade?

anonym_8f9047
Dnes o 17:08

@anonym_autor Nie, nemala, vzdy som sa mala rada.

anonym_f7a2b7
Dnes o 17:13

Ne, nebudem s debilom predsa

anonym_a2de34
Dnes o 19:29

Áno .Do roboty sa im nechcelo veľmi niektorým narozdiel odomna čo som od skončenia školy robila vkuse.Nevidela som že by sa dokázali postarať o rodinu tak som to po čase stopla