Muž zapol práčku s montérkami na sviatok
Moj muz zapne na najvacsi sviatok práčku s montérkami, ktoré bude potrebovat v sobotu. Ach Boze moje nervy 🙄🤣
Nuz, chlapi😀. Stalo sa mi davno nieco podobne. Moj nikdy nevysaval a tak bol sacok s obsahom vo vysavaci v bezpeci, bud som vyhodila ja, alebo nikto. Raz som vysavala ram na obraze a odrazila 4cm zo zlatej ozdoby, tak reku ked budem vytriasat sacok, vyberiem a spat priilepim. A co sa stalo? Ano, vysypal sakel. No parom ta uchyt... to ti samo peklo porucilo?
@ahhola To dáva logiku... keďže "tolerantný" kresťan sa tu sťažuje na hluk počas sviatkov a pritom práve kresťania sú počas sviatkov najväčší producenti hluku, tak ja sa mám presťahovať. Asi si tým chcela naznačiť, že monoteistické náboženstvá sa od seba zas až tak nelíšia, naopak, v zásade sú rovnaké, však?
@ahhola to sú tie chyby🙂zákon schvalnosti nebola si dôsledná a nevybrala to hneď🙂)
Môj muž tak s radosťou orezava stromy na záhrade robí to zásadne vtedy, keď nie som doma, aby ich mohol orezar až na pahyl.Roky som čakala, kým sa od susedov rozrastie brečtan nech mi zakryje plot a on ho zrezal, lebo sú tam pavúky a pavuciny takto to je smiešna banalita, ale ten, keď chytí do ruky nožnice ide ako noznicovoruky Edward
Ty taka velka krestanka a beries bozie meno nadarmo?
No a?
Ja sa snazim vo sviatky pracovat co najmenej, z ucty k Bohu, ale zase vedu z toho nerobim. Dolezitejsie je ci clovek sviatky prezije duchovne, ci je mily a laskavy k rodine, ci sa nepohada, neohovara, nesiri nenavist a zlost. Ci su umyte okna alebo zapnuta pracka, to su podla mna najmenej podstatne veci.
Mne perie tretia varka, vcera sme boli na vylee, dnes varim, peciem, periem, chystam sa so synom na bike a zajtra na vylet.
Ale veď prať,už v dnešnej dobe ani není práca
no ja teda neviem.... prat, umyvat okna a neviem co vsetko na najvacsi krestansky sviatok je strasne velky problem ale cucat do mobilu, zakladat diskusie a potom sa tvarit urazene ked tu niekto napise objektivnu pravdu uz je ok....
Nerozumiem, preco nam krestania stale nieco vnucuju, toto by si mal, toto by si nemal. My napriklad neverime, do kostola nechodime, ale na velky piatok maso nejeme, neviem preco, taka tradicia. Ale v principe je dnesok pre nas obycajna nedela, neboli sme v kostole. Neznasam, ked sa krestania tvaria ako nadludia.
Jezisko vas vidi, no no no!
U nas ide tretia pracka dnes a ja sa chystam vyupratovat cely dom a poprezliwkat postele, kedze nam odisla po piatich dnoch navsteva😂
„Ludia kedy pochopíte ze to co je pre vas normálne a v poriadku pre iných ludi nemusí byt?“
Autorka ja zijem svoj zivot nie zivot inych 🤦🏼♀️
@luccija no orez stromov, to je tema aj u nas. Tiez narobi "vesiaky" a nezareze do pekne, ako predvadza prof. Hricovsky😅ja mam k tomu viacej citu, ale vzdy ma predbehne a naseka paseku, vynadavam mu do dyspraktikov a o rok repete... Pred 2.som kupila ceresnu a hovorim, na tento strom nesiahnes, suhlasis? No jasne, ze uz vykliestil 4 spodne konare, lebo ked bude kosit, bude mu to zavadzat blabla... Teraz ju tym podpodporil 🌳v raste do vysky sa bude tahat a bude treba rebrik, ja mam rada🍒 čengy zo spodnych konarov, tak mozno v buducom zivote😅
Ja som bola 10:30 v kostole a práčku som nastavila na časovač na 11:30 a čo 😂😅
zeny, ale ved to berte ako zartovny prispevok. Chlap, ktory sa nikdy pracky nedotkol, sa rozhodny si vyprat monterky a zrovna na najvacsi sviatok, pritom ich ani nepotrebuje. Nic viac za tym nie je.
Mňa dnes chytila chuť umývať okná a aj som umyla. Práčka dnes pôjde celý deň, periem zimné vetrovky.
Dnes mám čas tak, tak prečo nie🙂
Keď niekto vytváral nejaké pravidlá kresťanského náboženstva , očividne nemal vešteckú guľu a tak netušil, že v ďalekej budúcnosti sa nebude prať ručne, ale všetko sa nahadže do stroja a ten to operie. Treba sem tam aj rozum zapnúť, lebo považovať pranie za prácu je v dnešnej dobe úplne mimo. A čo sa týka hluku, ja teda nemám najnovší model práčky, slúži už 16 rokov a teda nevydáva taký hluk, žeby to narúšalo niekoho rozjímanie 🙄 Ale to sú už také povahy… keď nie je do bodky podľa ich predstav je oheň na streche, som v šoku, že niekoho vytočí aj zapnutie pračky, radosť žiť s takou osobou. 🤦♀️
My montujeme nábytok. Hádam nebude e sedieť so založenými rukami keď máme doma prácu a čakať len preto, že je sviatok. Dokonca sme aj varili. Ci ani to sa nesmie???
No a?
Dievčatá nesmejte sa, muž sa rozhodol na Veľký piatok ze opravy mame terasu a skončil na pohotovosti na očnom so sklom v oku...určite bolo napomenutie z hora lebo pracoval na sviatok. 😀 Jasne, že zabudol na okuliare ako vždy, takže to ani inak nemohlo dopadnúť.
Moji susedia inak velmi pobozna rodina raz vo VELKY PIATOK sadili na zahrade zemiaky a dost velke policko to bolo.😂 Aj moja mama ma take zadubene myslenie v nedelu nepusti pracku a ked sa jej naplni smetny kos tak neexist ist vyniest smeti do kontajnera ved je nedela😱
Môj muž dnes kopal závlahu, ja som sadila a sused zváral bránu.
Každý robil čo potreboval. Nám to nevadí. Pravdaže aj práčka a sušička ide.
Ja som ani nevedela že sa niečo nesmie.
Ty sa musíš strašne nudiť keď si to sem musela ísť napísať.
Ked to podla teba nie je v poriadku vybav si to s muzom, MK vas problem nevyriesi

Prave som zaola pracku a dovysavala dolne poschodie. Pocitam s tym zevecer este vysavat budem..musim zjaviili sa mi tu mali zmrdi .(Mravce)