icon

Muž zapol práčku s montérkami na sviatok

31. mar 2024

Moj muz zapne na najvacsi sviatok práčku s montérkami, ktoré bude potrebovat v sobotu. Ach Boze moje nervy 🙄🤣

Strana
z7
bosorkabb
1. apr 2024

@dominikamacakova tak to je teda zaujímavé. Ďakujem

majlo1234
1. apr 2024

@tundra pranie verim, ze moze obtazovat hlukom, ale vedanie pradla? Ved to je absolutne ticha vonava cinnost, to je zvlastne😂 akoze chapem, ze tomu spravidla predchadza to pranie, ale co ak si vyperies v rukach?

sidicek
1. apr 2024

@majlo1234 asi nechcú v nedeľu pozerať na susedove oprane trencle 🙂

minenkak
1. apr 2024

Ľuďom už fakt šibe, za chvíľu im bude vadiť aj to ,že suseda má tmavé krátke vlasy a nie dlhé blond

martinusik91
1. apr 2024

Mať tak v manželstve len tvoje problémy.

slavka1988
1. apr 2024

No vidíš a ja som umyla okna a som tu 🙃

marikaheidi
1. apr 2024

To co tu je za temu, aj ja periem uz druhu pracku, u nas ide nonstop

saxana000
1. apr 2024

A ja som si klvcera konecne auto povysava a poumyvala ..a voooobec ma.to netankuje.na vianoce som bezne umyvala okna kedze az do strdreio dna som bola v robote nebolo kedy pracka susicka idu u nas denne aj vysavac aj umyvacka a.to je hlukom porovnatelne s prackou.pokial.ju nepustil.o 11 vecer tak je vsetko v poriadku

mamina7070
1. apr 2024

ale ona slavila vcera a chcela mat klud a nie pistenu pracku s buchajucimi monterkami
co sa vobec urgentne nemuseli prat

miriam11
Odpoveď bola odstránená
petronelag
1. apr 2024

@tundra Ja viem, že vo Švajčiarsku ľudia dodržiavajú lepšiu disciplínu a celkom sa mi to páči, nemalo by sa robiť si čo chce, rozprávať čo chce bez obmedzení.

domkakvet
1. apr 2024

Porozpravaj sa s nim o tom, ze to nie je vhodne.

ema234
2. apr 2024

Nechapem., ale teba

ema234
2. apr 2024

@domkakvet to vazne?

domkakvet
2. apr 2024

@ema234 jasne ze vazne a podla teba to asi tiez nie je vhodne, ked to tu riesis.

ema234
3. apr 2024

@domkakvet vyskocilo to na googli a rada si precitam blbe komentare posadnutych zien sviatkami, ktore chcu rozkazovat chlapovi 🤣 ja mam sviatky u prdele

ema234
3. apr 2024

@domkakvet jasne Canada 🤣

Strana
z7