Muž zorganizoval opekačku, mne nič nepovedal. Ako by ste reagovali vy?
Muž zorganizoval opekačku. Zavolal svojich bratov , svojich rodičov, synovcov a netere. Mne nepovedal ani jediné slovo. Ostala som v šoku keď som ich všetkých videla medzi dverami u nás. Poobliekal deti, znova mi ani slovo nepovedal, že mám ísť snimi. Tak samozrejme som nešla. Potom svokra povedala, že mám ísť. Samozrejme som reagovala , že nikam nejdem , o ničom som nevedela atď. Keď sa vrátili domov tak ešte on na mňa hučal, že či som čakala pozvánku z Vatikánu, že jeho mamá má volala a ja som nešla. No proste znova za všetko môžem ja ... Ako by ste reagovali ? Išli by ste na mojom mieste ?
Mrzí mam to, ale opekacka naozaj nie je váš najvacsi problém. Muž je nevyzrety, rola otca mu zjavne nesedí a uteká ku hrám... to by si skôr mala riešiť. skúste manželskú poradňu.
Aj môj manžel býval taký 😂😂😂. Prepac ale ja sa nad už smejem tiež bol zduty ako pampuch aj niekoľko dni lebo však on je pupok svete a teraz keď sa ide zduvat na gauč tak sa ho ráno s úsmevom pýtam či sa dobre vyspal 😂😂😂. Ale už som sa naučila s ním fungovať. A na opekačku by som išla. Mne sa teda vždy vyplatilo lebo sa mi vždy na takýchto “akciách” aj ospravedlnil. Svokre by som iba povedala že jej syn je opäť zduty 😂😂😂 a bavila by som sa so všetkými okrem neho a tak som to aj vždy robila a potom vždy prišiel. Ťažko s takýmito chlapmi. Treba vedieť ako na nich.
Vy máte naozaj nejaký komunikačný problém. Keby som potrebovala okúpať deti a muž by hral hry, nenabehnem za ním, ako fúria s nadávkou na perách, ale normálne mu poviem, že idem kúpať deti a potrebujem jeho asistenciu.
@h2 5 x som bola pri ňom nech to vypne a nech mi ide pomôcť...
A čo ti na to povedal???
aj desatkrat si tam mohla byt, proste maniak na pc hry nepriskoci, lebo mu povies, ze "vypni a pod mi pomoct".
@h2 že nemôže teraz vypnúť lebo mu ide zápas.... Podotýkam že jak som mu povedala to čo som povedala, bola som za ním a ospravedlnila som sa ... Ale on je aj tak stále urazený... No teraz uz aj ja
Už hra teraz zase ...ako som vravela ...
Autorka, tvoj problem nie je ani opekacka, dokonca ani ticha domacnost. Dopustila si aby sa k tebe spraval ako k nule a to uz davno, pred narodenim prveho dietata. Okrem toho, ze to bol zly vyber partnera, nechala si situaciu zajst az tak daleko, ze na seba stekate ako psi a on si ta vobec nevazi. Ale to, ze si ta nevazi, nevazi si co vsetko pre rodinu a aj neho robis je celkom dost aj tvoja vina. Nech uz sa ti to zda akokolvek nespravodlive, je to aj tvoja vina. Ludia, vratane zivotnych partnerov si k nam dovolia iba a len tolko kolko im dovolime my. Ked nemas sebeuctu, preco ocakavas uctu od tych okolo? Kedn nepoznas svoju hodnotu a nevies ju dat najavo, tak ostatni ta povazuju za nulu. Vratane tvojho muza. Zacni sa spravat tak, aby s tebou nezametal, ale to neznamena hadky. Svoju hodnotu a sebauctu najde v sebe a ked ju najdes zacni ju prejavovat. On sa rychlo zbada
Nech si hrá, decká sú najedene? Pekne sa postav, obleč a choď na pol dňa preč. Nech sa postará ako chce.
vypni elektriku ;) vies kde mate istice :D nepaci sa mi, oblec sa a chod von, kym on sa postara o deturence. Alebo nech si zaovla mamicku.
Ono je to taka situacia, cokolvek urobis, bude sa to len hrotit. Ucta nula bodov.
@jj298 poviem ti, nesla by som ani ja.. a nie pretoze, ze by som sa chcela robit dolezita princezna.
Nesla by som, lebo tam je zjavny konflikt medzi partnermi, ktory by sa sam od seba nevyriesil.
Preto, lebo ak partner nekomunikuje , co cakas, ze bude robit medzi rodinou? Zazracne zabudne, ze pouzival manipulativne pasivne-agresivne metody a daval manzelke silent treatment? A vsetko bude ok?
Nesla by som, lebo mam nejaku sebauctu a k partnerovi sa spravam s respektom a to iste ocakavam aj od neho.
A nejde tu o vytvaranie novych konfliktov, ale o neriesenie stareho.. Mozno ty sa dokazes fantasticky bavit, aj ked sa muz k tebe sprava ako chrapun, ale nie kazda to ma takto.
Dopustila si, nedopustila… Kks… máš doma zavislaka na hrách, je to závislosť ako každá iná. Tie hrdinky, ktoré by išli vynadať zavislakovi by neskončili inak.
A s tou opekačkou to iba urobil celé naschval. Lebo si sa dotkla jeho achilovej päty. Prerezala by som mu káble jedine, ale to by dostal amok. Jedine asi prestať mu robiť full servis, iba ty a deti.
@beronsche kludne moze byt, ze panko povedal svokre, ze ona je zduta, on neviniatko... a ona sa len snazila ju nejak "prehovorit".
Tak treba riešiť jeho závislosť a nie, že bez tvojho vedomia niečo organizuje.
To zvyknem aj ja robiť, aby manžel zbytočne dopredu nefrflal 🤣🤣🤣, tiež ho často postavím pred hotovú vec.
A to kde tí muži hrajú tie hry? Na playku? lebo ja osobne nepoznám ani jedného muža, ktorý doma playko má alebo trávi čaš nejakými hrami na mobile, PC atď.
Tvoj muž určite nezačal hrať hry len nedávno, hraval ich celý čas, ešte predtým ako si s ním splodila 3 deti...a čakať zázraky, že príchodom detí sa človek zmení, je dosť naivné...Respektíve áno, zmení sa žena na hroznú fúriu, vždy vystresovanú, unavenú a pánko si ďalej žije svoj slobodný život...ale toto si trebalo vykomunikovať pred plodením deti, zistiť aké má hodnoty v živote, priority...ako sa správa k tebe...a nečakať, že sa stane nejaký zázrak...
Prečo si ho nechala spat? Prečo ho nezobudis ráno o 7 aby odniesol deti do škôl??? Počítač by som mu rozbila o hlavu. Nesvojpravny idiot!
@simona20201309 nie raz som mu hovorila že zajtra ich odnesie on, ale stále výhovorky že on sa dosť nechodí do roboty a že ja som na rodičovskej nič celé dni nerobím tak nemám namietať, aj najmladšiu musím stále obliecť a brat so sebou lebo on snou nebude ...
Celé dni nič nerobiš ? Hmm, tak skús nerobiť.
Pre neho. Uvar, nákup iba pre seba a deti, oper, ozehli všetko okrem jeho, jeho bordel a jeho veci uskladni niekde pri jeho posteli.
Alebo nerob fakt nič, teda okrem jedla lebo deti aj ty potrebujete jesť. Nežný riad, nepozanetaj, nezmy kuchyňu a chodbu, wc a kúpeľňu nechaj ako po boji...
Netuším či je to výhra dávať mu takéto zrkadlo
Ako tomuto moc neverím. Určite sa ti aspoň zdôveril, možno si to nepamatas, možno ste o tom debatovali dávnejšie a nepamätala si si. Ale ak to je takto ako pises že ti nepovedal ani slovo tak to je kus chuja a kopla by som ho do r…
Od zavislaka jedine odísť, to je trápenie. Nehovorim hneď, ale pomaly si odkladať, šetriť.

Mala si nahodit usmev, ze ako super, ze berie decká na opekacku a tebe necha cas pre seba,aky je zlaty, nech si to uzije s deckami 💪 a ten cas by som naozaj vyuzila len pre seba, doma by som nehla ani prstom . Samozrejme dolezite je ,riesit hlavny problem, ale teda ked on nema snahu a su mu prednejsie hry, nech sa paci, sam nech si vari, perie, upratuje atd ,deti mu nechavat častejšie ,nastavit tvrdsie pravidla a nepolavit.
Ja viem, dobre sa druhym hovori, ale mali sme podobne doma so zavislostou na hre, odisla som od neho na par mesiacov s detmi, ale myslim, ze keby som bola tvrdšia v komunikacii tak by sme to vyriesili, no ja som vtedy uz nemala chuť, vadilo mi ,ze si proste zakladne veci nevie uvedomit sam ale musim stale ja riesit ,az ma to prestalo bavit. Boli sme od seba 2-3mesiace, podmienky a ziadna hra museli byt dodržané, a tak si dalsich 5rokov zijeme spokojne