Muža definujú činy
Neviem si rady či ja prehnane dramatizujem alebo som len citlivka. S priateľom sme spolu cca 1,5 roka no dokážu má vytočiť veci súvisiace s tým že má silne reci a skutek utek
Príklad .. mali sme pracovne náročný týždeň a verila som ze teda aspoň po niekoľkých dňoch má rad uvidí …namiesto toho si bil do hrude ako chce byt so mnou a chybám mu a nič preto nespravil… povedala som mu ze sa nemám k nemu ako dopraviť keďže auto mám v servise namiesto toho vyplakával ako mu chybám …nato som čakala či má teda cez voľne poobedie nepride pozrieť a on mi povedal ze teda má v starostlivosti kokeršpaniela patriaceho rodine keďže šli niekde na návštevu… doteraz nechápem či pes s vybehom na záhrade potrebuje kontrolu každú sekundu? Dokonca že musí spat v rodičovskom dome lebo pes je tak zvyknutý..Že mu je teda prednejšie ako vzťah? Alebo lepšie povedaný ako vážne berie tento vzťah …
Prišiel by aj so psom keby chcel. Asi nie je až taký zalaskovany.
Tak strazit niekomu zviera je zodpovednost. Ludia mu ho zverili a ocakavaju, ze sa postara. Nalozit cudzieho psa do auta by som si nedovolila. Nikdy nevies ako bude reagovat a ako sa v aute sprava.
@beata_k je to pes rodičov ,ktorého dokonale pozná
Nedovolila by som si. Raz mam nan davat pozor, tak sa cinim a davam pozor.
@autorka áno, aj mne by bolo prednejšie plnohodnotne strážiť psa, ktorého som si vzala na zodpovednosť ako ho nechať samého a stráviť poobedie s priateľom. Ak by som ho s ním tak veľmi chcela stráviť, lebo by sme sa nevideli mesiac, tak by som si toho psíka nevzala. Lenže u neho to bola rodina, nevideli ste sa len pár dní, prečo by to odmietol? lebo chce byť s priateľkou, s ktorou môže byť na druhý deň? Rodina potrebovala postrážiť práve vtedy.
Môj priateľ by to pochopil a sám by ma podporil v tom, aby som ostala so psom. Nikdy by odomňa nežiadal, aby som sa na to vykašľala keď už som s tým súhlasila. A vôbec by moje výlevy o tom ako mi chýba nebral ako bitie sa do hrude ale ako realitu. Chýbať by mi chýbal, ale vzala som si psíka na zodpovednosť a berieme to seriózne. A rozhodne by som kvôli jednému poobediu nepchala psa do auta a viezla ho neviem kde. Stali sa také situáce a náš vzťah to nenarušilo. To je o ľuďoch ale teda u teba sa bavíme len o tejto konkrétnej situácií.
Boze moj, mate za seblu narocne dni. Konecne si mohol vydychnut, ale do toho musi este rodine strazit psa. Bohvie kolko instrukcii mu dali, kedze teraz je o psa vacsia starostlivost ako o dieta. Je vyflusnuty, ty si osoba, ktoru lubi, ktorej veri a od ktorej cakal, ze pochopi, ze potrebuje oddych.
Vyuzi cas, zajdi na kupko, s kamoskami na vinko alebo niekam na koncert, ak mas pretlak, tak si uzi vecer sama so sebou a ked budes mat auto a priatel bude bez psa, tak sa vratite do normalu.
(Ako pracujuca mama 2 deti a manzelka by som dala vsetko za to byt lar dni sama a v tichu)
Podla mna robis z komara somara. Mas auto v servise, ok...MHD, vlaky nic nepremava alebo chalan zije niekde uprostred lesa bez infrastruktury, ze sa k nemu nemas ako dostat???
Ak nepride Mohamed k hore tak musi prist hora k Mohamedovi. To je taky velky problem ist k nemu prip. sa s nim dohodnut aby ta prisiel vyzdvihnut na zastavku ( a zaroven tak vyvenci psa)?
Mate to velmi zvlastne medzi sebou. Ak by priatelka nemohla dojst pretoze by mala na starosti psa tak by som sa normalne opytal ci mam teda dojst ja k nej aby sme teda mohli byt spolu.
Je to niecim dane, ze sa musite stretnut u teba a ty nemozes ist k nemu?
Nevidim v tom nic zle...chybas mu, no strazi psa, tak nemoze prist. Ja neviem ci je aj inokedy taky, ci to len kvoli tomu mas teraz taky pocit.
Tak napríklad ja som este zo storočia, kedy frajeri a frajerky nemali autá. Považovali sme za normálne, že keď ma jeden povinnosť, ten druhý si dokáže kúpiť lístok na autobus, lebo dokázal pochopiť, čo je grafikon, kladivka a sedmičky. Potom by sme spolu zobrali psíka na prechádzku a dali si zmrzlinu. Ale, ako píšem, minule storočie… 🤷🏻♀️
ja by som sa mu nepodsúvala 🙈 ešte sa mu núkať domov, no to určite.... kašle na teba, pes sa mu akurát tak hodí. odpísala ti tu aj žena s 2 deťmi, že by sa jej hodilo byť v tichu a samej - ANO, keď budeš mať 2 deti, ale nie v čase, kedy by mal ísť aj na koniec sveta aby ťa videl (napísal som to "romanticky", inými slovami - v čase, kedy by ťa mal chcieť pretiahnuť aj 2-3x denne 🙈)
Ak by chcel príde pre teba a strazite psa spoločne🙂ale chlapi niekedy rozmýšľajú inak mal voľno, kľud nehrotia veci tak ako ženy.Ze bude strážiť psa vedel, mala si si spraviť svoj program.To sa Ta ani nespýtal prídem pre teba?