Otravná suseda - riešenie

annamama2
7. sep 2021

Dobrý deň chcela by som sa Vám zdôveriť moja suseda má psíka ja proti tomu nič nemám mám dokonca mačku teda mala som Táto suseda si chladnokrvne dovolila otráviť mi mačku bola som aj za ňou ale stále sa mi dožaduje dôkazov neviem čo mám robiť .Ešte aby toho nebolo malo jej pes pravidelne šteká a knuči o pól noci niekoľko krat som na to upozornila ale nič s tým nespravila . Ďakujem za rady.

nafka0483
7. sep 2021

@annamama2 Ak si si taka ista, ze ti otravila macku, tak na to mas dokazy, nie? Tak ked s aich dozaduje, tak ich proste predloz.
Ak je to len tvoje presvedcenie, ze ju otravila ona, tak to mozes takto obvinit hocikoho.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renka30
7. sep 2021

Ak nemáš dôkaz, že mačku otrávila ona, nič nezmôžeš. Ak pes pravidelne a dlhodobo o pol noci šteká volaj mestskú políciu, je to rušenie nočného kľudu.

anjelicek26
7. sep 2021

@annamama2 uf toto je sila ze otravit macku. Macka mohla zozrat boh vie co boh vie kde (mame dve macky, co chodia aj von a teda revir maju ulicu od hora az dole), ak toto nechces, nechaj macku len ako domacu. U nas je jedina nevyhoda tohoto behania hore dole, ze kocur ma 9 kil co ho kazdy volakde krmi, vyzera ako vypasene mini prasa😂 Macka je slusna, ta sa drzi a zerie len doma 😂

deti95060810
7. sep 2021

na psíka a susedku políciu... mačke už nepomôžeš...

annamama2
autor
7. sep 2021

@anjelicek26 naša mačka sa pohybovala iba po poschodí kde som ja, suseda a ešte jeden pán takze ju nekŕmi hoci kto iba ja a možno tak tá suseda ale došla som k tomuto záveru lebo moja mačka raz zaútočila na toho jej psíka ale ako tak sme to vyriešili aj keď suseda od vtedy ostala veľmi nahnevaná

nafka0483
7. sep 2021

@annamama2 Tak ty si dosla k tomuto zaveru... to nie je ziadny dokaz, susede sa necudujem, ze sa o tom odmieta bavit ked ide len o tvoje fabulacie.

Ak mas domace zviera, tak na nehe mas dohliadnut aby sa nestalo, ze zautoci na ine zivera alebo na cloveka, alebo nieco znici, takze mala plne pravo byt nahnevana.

annamama2
autor
7. sep 2021

@nafka0483 aj na moju mačku vyskočil niekoľkokrát a zranil ju a nebola som naštvaná

nafka0483
7. sep 2021

@annamama2 Tak nebud ani teraz

verca888
7. sep 2021

tak ako pisu, ak ti ju otravila treba dokaz, i ked aj ked ho budes mat co s tym dalej? chces aby ti kupila novu macku? aby sa ospravedlnila?

annamama2
autor
8. sep 2021

@nafka0483 prosim pekne jak nemám byt na tu osobu nenahnevana keď mi z najväčšou pravdepodobnosťou otrávila mačku

klip0
8. sep 2021

A nemohla zjesť otravu na potkany nejak viac ? Bežne to je v panelákoch a ak sa pohybuje voľne tak ju nevidíš a nevieš čo robí.
Ale inak ked je to domáca mačka v byte, tak načo behá po poschodí ? A ešte sama

danalop
8. sep 2021

Je mi to veľmi ľúto, človeka strata domáceho miláčika veľi zasiahne, no pokiaľ nemáš priamy dôkaz, ktorý by ju usvedčoval, tak podľa mňa s tým nič nezmôžeš

nafka0483
8. sep 2021

@annamama2 To nemozes vediet, to su len tvoje domnienky. Ak si macku nestrazis a pustas ju kade-tade po poschodi, tak nemozes vediet co sa jej stalo.
Ale ak si myslis, ze ti to nejako pomoze, tak sa hnevaj, no.

marsmykkok
8. sep 2021

Prečo si ľudia myslia že mačky môžu všetko a môžu otravovať susedov? Keby mám psa tiež mi vadí že ja s nim chodím na voditku a nejaká mačka je tam vkuse a zuria do seba a sú tam aj nejaké napadnutia ... Minimálne by som rozmýšľala že ju odchytim a odveziem niekde ďaleko nech mám pokoj.

jana_vaj
8. sep 2021

@nafka0483 Presne tak, ono je to ťažko tie susedské vzťahy, najlepšie mať s každým svätý pokoj, len keby to bolo také jednoduché.

nafka0483
9. sep 2021

@jana_vaj Zakladnu hchybu urobila autorka - nema co nechavat zviera bez dozoru volne pustene v spolocnych priestoroch. To, ze na macku utocil pes, ze macka utocila na psa je len dosledok toho vsetkeho. Aj to, ze sa macke nieco stalo - ktovie co.

Ale byt nezodpovedny, vypustit macku len tak, ktovie komu co urobila, ako otravovala, atd, a potom este obvinit bez akychkolvek dokazov susedu, ze ju otravila a chodit ju s tym otravovovat - tak to eje ozaj mimo.

Keby to bolo opacne a nieco sa stane tomu psovi a suseda obvini autorku, ze to urcite bola ona, tak tiez by sa hnevala - o to viac ak nema ziadny dokaz a ide len o jej domnienky.

1katus1
9. sep 2021

@annamama2 podľa toho čo čítam bývaš na byte a nechala si mačku behať po poschodí mali si ju mať u seba v byte a hotovo. A čo sa týka psa tak treba sa popýtať aj susedov či im to nevadí. Ak áno tak potom sa bude dať niečo riesit.

balaskovae
9. sep 2021

ale je na tom nieco pravdy, ze pri tych mackach mam pocit ze su ludia nejaki benevolentnejsi, ked ma niekto psa, chudak raz zasteka a uz susedia policiu dobre ze nevolaju

marsmykkok
9. sep 2021

@balaskovae veru tak je a nechápem to. A @annamama2 vieš čo, väčšinou sú ľudia čo ked im niečo vadí sa ozvú a chcú to riešiť a potom takí čo mlčia a nejako sa pomstia. Potom všetko zlé je na tých čo sa ozvali že im niečo vadí a pritom práve naopak urobiť niečo zlé-v tomto prípade zbaviť sa mačky mohol práve ten tichý sused čo chce byť za dobre.