icon

Muži a ich kamarátky

1. apr 2022

Majú vaši muži kamarátky? Ako by ste vnímali takého vzťahy? Toto konkretne mi napísal jeden muž zo zoznamky. Ako by ste to brali? Je to ok?

Vsetko co chodim von so zenami su kamaratky. A mame ujasnene ze zostavame len kamarati takze diskusia je odlahcena, otvorena, sem tam flirtujeme, inokedy si zase poplaceme, podrzime sa. To su vztahy, ktorych stratu nechce nikto riskovat pokusom o nieco viac.
Zien v mojom zivote je viacero samozrejme aj v rodine aj kolegyne aj susedy, s kazdou mam vztah na nejakej urovni co do dovery a otvorenosti a komunikujeme nejakym sposobom v roznej intenzite, to je snad normalne.
Ale take naozaj dolezite pre mna, tych je 5. Hlavne teraz okolo rozvodu mi pomohli, nie, aj napriek tomu ze som niektore ich vztahove rady dva roky ignoroval, niektorym som velmi pomohol ja, alebo pomaham alebo pomozem. Pomoc v podobe vypocutia, rozhovoru, vybavenia niecoho niekde, stretnutie, vylet, vecera, navsteva niekedy si strngneme...
Ja som velmi rad ze ich mam, vsetky. A nie su vsetky slobodne, poznam sa aj s ich polovickami. Je to naozaj silny kamaratsky vztah a niekedy mozno aj viac ako partnersky, v urcitych sferach zivota. Nie vsetky zeny su ochotne povedat vsetko svojmu partnerovi, ale mne sa zdoveria.
Zaujimalo by ma ci si o tom myslis, ty si asi prva co si sa ma na toto opytala a komu som to takto hlbsie vysvetlil.

Dúfam, že ma tu nikto neukamenuje za zdieľanie tohto vyjadrenia. Je to síce súkromná správa, ale nič konkrétne.

Strana
z2
slniecko_12
1. apr 2022

Moj priatel ma najlepsiu kamaratku od detstva a vobec mi to nevadi..chodia obcas a na turistiku a aj my dve sa kamaratime. Ja som tak isto mala dvoch najlepscih kamaratov chlapcov a priatel mi ich nezakazoval..akurat sa rozprchli po svete

nurielka
Autor odpoveď zmazal
vilma7
1. apr 2022

Tak ja neviem kde ako má ten chlap toľko času riešiť toľko kamarátok, susedy, kolegyne a ako kedy chce tráviť čas s tebou?
Nič proti kamarátkam, ale toto je už nejako moc. A keď mám privátne kamarátky, tak načo sa kamarátiť ešte ak s kolegyňami a susedmi a neviem kým všetkým?
Pomaly by som si o takom chlapovi myslela že je asi teplý 🤣
A kamarátov nemá žiadnych?

dreamss
Odpoveď bola odstránená
euka210
1. apr 2022

Nie, moj manzel nema kamaratku. Mna ma aj za kamaratku. ...bolo by mi to divne. Ani ja nemam kamarata, vsetko doverne s manzelom alebo so svagrinou ci kamaratkou. Znamych mame spolocnych.

travelllerka
2. apr 2022

Môj muž asi kamarátky nemá, ale ja mám jedného kamaráta, už je to vlastne rodinný kamarát, chodí aj ku nám, zbožňuje naše deti, on sam je slobodný, 30+, taký ten typ večného kamaráta, má aj veľa kamarátok, aj zadaných, ale on je neškodný 🙂 veľmi dobrý chalanisko, aj šikovný, chcel by rodinu, deti, len ten jeho výber žien je tragicky, buď sa mu zapáči nejaka prvotriedna modelka, alebo ženská s nevysporiadanymi vzťahmi.

sszuzu8
2. apr 2022

Neverím na priateľstva mužov a žien
Vždy je tam flirt a to už nie je kamarátstvo a partnerke každej normálnej by to vadilo kebyže spolu s kamoškou jej chlap flirtuje. Mňa zas napadá ak má chlap veľa kamošiek ci nie je gay 🤷‍♀️ väčšina gayov ma ženské kamošky viac než mužských kamarátov.

lopka1313
2. apr 2022

Moj priatel ma vela kamaratok. Ale aj kamaratov. On je taky extrovert, co potrebuje vela ludi okolo seba a na kazdom mieste mat aspon 20 kamaratov. S vela sa stretava, aj bezomna (robieva poobede a ja doobedu, takze ked som v praci, casto za niekym vybehne) a vybehnu na bike, na obed, na kavu, prejst sa alebo tak. Pripadne si s nimi pravidelne volava. Vsetky o mne vedia, nema problem zdielat obcas so mnou nejaku foto na socialnej sieti, alebo tak, vzdy o mne hovori, byvame spolu, proste kazdy z jeho kamaratov/tok vie, ze ma pri sebe mna ako partnerku. A ja viem o vacsine (alebo teda, mam ponatia o vsetkych, ale ja take veci vypustam z hlavy, takze si pamatam meno tak 2 a ked sa na ne pytam, tak skor podla indicii, co si s nimi spajam). Ja v tom problem nevidim, on potrebuje mat ludi okolo seba, riesit s nimi svoj zivot a jasne, ze aj nas vztah... A ja mam naj kamarata, ktory je dokonca mojim ex partnerom v minulosti. A par dalsich kamaratov. Piseme si alebo sa stretavame v uplnej nevinnosti, zdielame svoje smutky alebo radosti, mojmu kamaratovi sa nedavno narodila dcerka a uplne nadseny mi posiela jej fotky a videa 🙂
Obaja sme si o tom povedali uz na zaciatku, pri prvych pisaniach.
Inak jednu kamoska sa mu prestahovala na vychod (byvame na zapade), zhodou okolonosti do okolia mesta, kde mam zubara. Tak aspon ma vzdy program, ked mi opravuju zuby, chodieva k nej na navstevu (tak 2-3x do roka na hodku az 3), minule mi od nej doniesol take fajne muffiny a vino (som mu povedala, nech mi na ne najblizsie donesie recept).
Proste my berieme nasich kamaratov (aj tych opacneho pohlavia) za kamaratov. Nic viac. Vieme o nich a kebyze sa mame stretnut a ten druhy sa chce pridat, tak s tym nie su absolutne ziadne problemy z oboch stran. Zakazovat si kamaratstva je podla mna chore.
To, ze Ti povedal o kamaratkach uz pri zoznamovani je podla mna dolezite, aspon zistuje, ci si ziarliva furia alebo si s tym v pohode... Ak je extrovertna povaha s kamaratmi/tkami vsade, tak by pri ziarlivej partnerke trpel a nebolo by to dobre pre vztah. Tak to dokaze ukoncit s Tebou este predtym, ako sa to rozvinie v nieco viac. Ale pokial taketo veci beries v pohode, tak aj on moze dat sancu Vasmu vztahu. Proste to je pre neho dolezite a je to jedno z kriterii na vyber jeho partnerky, aby akceptovala jeho extrovertnost a to, ze doteraz nezil v bubline, ale vytvaral si kamaratstva, ktore pri jeho vhupnuti do vztahu len tak nezmiznu....

blueprincess
2. apr 2022

@lopka1313 Števka, si to Ty?

mandarinka555
2. apr 2022

@lenka1993 Hlavne ten wellness pobyt by na mňa blikal ako maják...ženy, to fakt ste také naivné ? Muži nemajú nijaké "kamarátky" 😝 Je to len pomenovanie pre ich budúce zasunutie 😝

aurorastone
2. apr 2022

Akože aj ja mam kamarátov mužov a teda 90% sú to naši spoločni kamoši co mame s priatelom, proste sú to kamoši a bodka, riaden román okolo toho napísal 🤦‍♀️

autor
2. apr 2022

@aurorastone on píše ku všetkému romány 😀

adara777
2. apr 2022

Môj názor, ten čo toto napísal, stratený zúfalý prípad, potrebuje asi pozornosť...proste o ničom. Ja by som s ním ani nepísala 😁

autor
2. apr 2022

@adara777 neviem nestretla som sa s ním. Avšak čo by som vnímala ako červené vlajky:
- veľa píše o sebe
- snaží sa pôsobiť, že je dokonalý, čo sa týka domácich prác, venovaniu deťom, športu, práce..
- zatiaľ spomenul iba jedného kamaráta na 5 dôverných a milión ďalších kamaratiek 😀
- rád poucuje
- rád kritizuje, vraj pre dobro ako poradiť/pomôcť
- kritizoval manželku, vraj sa nestarala o deti a chodila veľa von, a vraj celá domácnosť bola na ňom. Vraj jej platí podnajom, ale za ten pokoj mu to stojí a vraj striedavkou ju donútil sa starat o deti
- píše že nehľadá upratovačku, kuchárku, milenku a ani kamarátku, ale partnerku
- jeden týždeň sa venuje fanaticky deťom, a ten ďalší športu a kamarátkam
No takže, nechcem súdiť keďže ho nepoznám, ale zatiaľ viem o ňom toto, čo napísal.

bosorka2302
2. apr 2022

no a taky dokonaly chlap popri tych milion kamaratkach nema vztah. Preco asi? Bud mu ziadna nie je dobra, alebo az taky dokonaly nie je

autor
2. apr 2022

@bosorka2302 no písal, že končí s každou iba ako kamarát, že baby nechcú nič viac 😀

bosorka2302
2. apr 2022

ved ktora by takeho chcela 🙂

autor
2. apr 2022

@bosorka2302 tak to neviem, ale ja to nevidím na zhodu 🙂

nurielka
2. apr 2022

"že baby nechcú nič viac a končí s nimi ako kamarát, " takže on by aj chcel, ale oni ho nechcú, a sme doma😂😂😂

lenka1993
2. apr 2022

@mandarinka555 a si predstav že aj ja chodím s kamarátim na wellness a nič s ním nemám. Keď má chce podvádzať urobí to tak či tak 😀

iveta1970
2. apr 2022

Zaujímavé na týchto narcisoch je, že oni si len potrebujú stále upravovať ego a uisťovať samého seba, že oslovovať stále nové a nové ženy je pre nich správne ,a mať svoj vlastný fanklub až nájdu tú pravú....ktorá vlastne reálne neexistuje .Už ktorá žena by túžila obehovať a ofukovať pána dokonalého, ktorý môže všetko a nemusí nič a ona má len povinnosti zo všetkých strán. Možno som to napísala trochu zjednodušene....ale tie ktoré to zažili .....vedia o čom píšem.

mandarinka555
2. apr 2022

@lenka1993 To áno....ale vo wellness nie je nikým a ničím rušený...a za teba by som tiež na jeho mieste ruku do ohňa nedala...

panelacikova
2. apr 2022

autorka: už len podľa toho, čo píšeš o 16:21 tiež usudzujem, že je to fakt totálny magor 🙂 no ale idem aj ja napísať na tvoju otázku.... môj muž nemá kamarátky a ja nemám kamarátov (mám na mysli ľudí, s ktorými by sme sa stretali, kávičkovali, chodili do sauny, zdôverovali sa apod.). od toho máme jeden druhého. to, že stretneme ľudí von, ľudí, ktorých poznáme či už spoločne, alebo jeden z nás, alebo že nám 1-2x do roka napíše aj "opačné pohlavie" napríklad k meninám.... to je v pohode. tak či tak mi všetko ukáže (ja jemu tiež), čiže o sebe vzájomne vieme všetko. a nie, nerobíme to preto, lebo musíme a vyžadujeme, ale sme proste obaja takí. obaja chceme, aby ten druhý vedel. a mňa to teší, že som našla v ňom svoju skutočnú polovičku.
no a s hentakým čudom, na ktoré sa pýtaš, by som už ani nepísala 🙂

derdia
2. apr 2022

Moj muz ma kamaratku mna. Len mna, a pokial bude mat len mna, bude moj muz. Ak bude mat aj ine hm "kamaratky" tak nebude moj muz.

lenka1993
2. apr 2022

@mandarinka555 ešte že máš tak dobre poznáš oboch 😂 pobavila si má takto na večer. Ďakujem 😂.

hayabusa1337
3. aug 2022

zapamataj si, chlap nepotrebuje kamaratky, s kamaratmi prebere co chce a baby tu vzdy budu na naplnenie sexualnych potrieb. Samozrejme ak sa nebavime o vztahu a manzelstve tam ide o viac ako iba o sex..

Strana
z2