icon

Ako si nájsť kamarátky v dospelosti?

Včera o 17:36

Ahojte. Mám taký dlhodobý problém, že mám len partnera, psa a spolu žijeme krásny život. Vždy som bola strašný workoholik, celé dni pracujeme aj s partnerom, (hlavne z domu kvôli psíkovi) a okrem toho robíme veľa takých partnerských aktivít. Neviem, proste sme najlepší kamaráti a tak aj začal náš vzťah.

V poslednom čase však vnímam, že nemám žiadne kamarátky, len trénerku v gyme, s ktorou zdieľam ženské veci. Vôbec neviem ako si v mojom veku “nájsť” kamarátky, príde mi zvláštne oslovovať random ženy vo fitku, alebo podobne. Robím v IT, takže väčšina kolegov sú muži a ženy sú buď o dosť staršie, resp. nie sú môj typ - nemám si s nimi čo povedať. Povedala by som, že nemajú takú ženskú energiu.

Viete mi poradiť, alebo aspoň neviem.. zdieľať skúsenosti, kde ste si našli kamarátky?

anonym_28d051
Včera o 17:37

Bol niekedy pes sám doma?

autor
Včera o 17:40
@anonym_28d051

Bol niekedy pes sám doma?

@anonym_28d051 to ako súvisí s hľadaním kamarátok?

anonym_cc5490
Včera o 17:44

@anonym_autor kamarátky pred partnerom, susedy, spolužiačky si nemala?V určitom veku je už ťažké nájsť kamarátku a hlavne, keď robíš z domu.Ja mám najlepšie kamarátky z SS, VS

anonym_a965ad
Včera o 17:47

Neviem, koľko máš rokov…? Po 40ke hovorim, že kamarátky nemám, mám len známe. A nikomu to nezazlievam, každá ma niečo svoje. Ale ani s jednou známou nemám spoločne hobby, takže najradšej som sama. 😀 vyhovuje mi to.🤷‍♀️

autor
Včera o 17:49
@anonym_a965ad

Neviem, koľko máš rokov…? Po 40ke hovorim, že kamarátky nemám, mám len známe. A nikomu to nezazlievam, každá ma niečo svoje. Ale ani s jednou známou nemám spoločne hobby, takže najradšej som sama. 😀 vyhovuje mi to.🤷‍♀️

@anonym_cc5490 mala som kamarátky pred vš, ale väčšina z nich ostala na slovensku, ja som išla na VŠ do Česka, ostala som tu žiť, na IT v ročníku som väčšinou bola jediná žena v triede, resp. nemala som šťastie na ženské skupiny.
@anonym_a965ad mám 27 rokov.

anonym_4da6ab
Včera o 17:50

@anonym_autor Mam to velmi podobne. S partnerom sme sa nedavno prestahovali do zahranicia, tiez sme v tech-u a robime obaja z domu. Ja som si nasla kamaratky az niekolko mesiacov po tom ako som zacala chodit na crossfit a stretavala sa v gyme na lekciach stale s rovnakymi dievcatami. Dalsie kamosky som si nasla v kaviarni co mame pri byte, kde som zvykla pravidelne chodievat v rovnakom case a raz som spoznala jednu velmi zlatu babu na techne a odvtedy sa stretavame pravidelne.

autor
Včera o 17:52
@anonym_4da6ab

@anonym_autor Mam to velmi podobne. S partnerom sme sa nedavno prestahovali do zahranicia, tiez sme v tech-u a robime obaja z domu. Ja som si nasla kamaratky az niekolko mesiacov po tom ako som zacala chodit na crossfit a stretavala sa v gyme na lekciach stale s rovnakymi dievcatami. Dalsie kamosky som si nasla v kaviarni co mame pri byte, kde som zvykla pravidelne chodievat v rovnakom case a raz som spoznala jednu velmi zlatu babu na techne a odvtedy sa stretavame pravidelne.

@anonym_4da6ab takže asi mam začať chodiť na lekcie v gyme. Rozmýslala som ze zacnem pilates reformer, tam je menej bab vzdy, tak je to take komornejsie 😃 dakujem za tip

bludna
Včera o 17:52
@anonym_autor

@anonym_cc5490 mala som kamarátky pred vš, ale väčšina z nich ostala na slovensku, ja som išla na VŠ do Česka, ostala som tu žiť, na IT v ročníku som väčšinou bola jediná žena v triede, resp. nemala som šťastie na ženské skupiny.
@anonym_a965ad mám 27 rokov.

@anonym_autor Nie si v Prahe nahodou?! 😀

autor
Včera o 17:53
@bludna

@anonym_autor Nie si v Prahe nahodou?! 😀

@bludna v Brne 🥲

jamimo
Včera o 18:18
@anonym_autor

@bludna v Brne 🥲

@anonym_autor ak si v Brne a máš rada šport, skús tu. Super partia a športové akcie

anonym_2842b8
Včera o 18:31

Skus skupinove treningy tam v satni si vies najst lahsie ako pri 1v1 treningoch. Alebo ak mas psika tak ak po blizku mate vencoviska, cvicak tam sa tiez vzdy da niekto najst. Alebo skus mestsku FB skupinu alebo aj tu su mestske skupiny, pripadne ak mas nejake ine konicky tak najst nejaku skupinu ohladom toho... A 27 nie je az tak vela 😄 pri citani prispevku som si predstavila, ze mas minimalne 40 🤣