icon

Mužova komunikácia so známymi - zhadzuje ma

kalerabka99
13. júl 2018

Ani neviem ako začať. Ide o to, že muž vždy pred známymi začne rozprávať, ako naše deti (2r a 4r) len jedia sladkosti (okrem piškót a marina keksov nič nejedávajú. A aj tie piškóty a mariny majú výnimočne.) Jasné, že starší nad polievkou ohŕňa nos ale vždy zje. Ďalšia vec, čo mi vadí, keď začne rozrozprávať pred známymi, ako stále pozerajú tv. (Starší si sem tam pozrie večerníček na dvojke, ale teraz v lete len sem tam, lebo sme v podstate stále vonku. Ide o to, že synovi zapnem tv okolo 19 a vtedy zrovna príde muž a hneď má reči, že celý deň sedí pred tv ale v skutočnosti tam je 2 minúty.)
Už som mu vravela, že ma to uráža, keď v prítomnosti detí a mňa takto rozpráva pred známymi. Ale on si stále melie to svoje. Mám sa na to vykašľať, čo rozpráva pred druhými, alebo ako argumentovať? Lebo ma to strašne uráža.
Ďakujem

podstate stále vonku).

kalerabka99
autor
17. júl 2018

@fantaghiro21 prosím ťa komunikuj slušne, si z akej krčmi vyšla, že sa vyjadujes, že dieťa "žere"?
Kde som písala, že jedia a pozerajú niekoľko krát do týždňa? Už som ti písala, že výnimočne je u nás niekoľko krát do mesiaca a ja neviem ako a koľko krát ti to mám este definovať. U nás je pár krát za mesiac 4x , 1-2x/tyzden Ty si môžeš pod slovom "pár krát" predstavovať a evidentne si aj predstavuješ niekoľko krát za deň, lebo už si to fakt inak neviem vysvetliť. už ti odmietam definovať co u nás znamená pár krát, lebo som ti to uz písala viac krát.

fantaghiro21
Odpoveď bola odstránená
kalerabka99
autor
17. júl 2018

@fantaghiro21 to je už tvoja vec, odkiaľ si prišla, k tomu sa ja nejdem vyjadrovať. Je to tvoj život.
A tvoj slovník o niečom svedčí. A žiadne dezinformácie nedávam. Stále píšem jedno a to isté a ty si stále melies to svoje. Nikam to nevedie. Nepomohla si mi, neporadia, akurát si sa ma snažila vytočiť, čo sa ti nepodarilo 😙

fantaghiro21
17. júl 2018

@kalerabka99 och ženo... pisala som : Ci som ti mala nadat do p.--- a k... ? Podla tvojich dezinformacii sa prae ludia z krcmi takto vyjadruju... :D :D :D ani tejto vete si nepochopila. Ale sama si si priznala asi, že davaš dezinformacie VSEOBECNE, nie len ohladom krcmi, do ktorej asi ty nechodis :D

kalerabka99
autor
17. júl 2018

@fantaghiro21 ako som si priznala, že dávam dezinformácie?
Veru, v krčme som už nebola ani nepamatam. Ale takú čapovanu kofolu by som si dala 😂 (jasné, jasné, viem, je plná cukru) 😂

sashabb
17. júl 2018

@evkamotka ja by som skôr urobila tabulku kde by som zaznamenávala, kolko sa otec venoval deťom 😎
Prečo by mala ona ako chudera písať cely harmonogram detí?

evkamotka
17. júl 2018

@sashabb hm tiez pravda!

zuzkavladko
17. júl 2018

@fantaghiro21 vies co by ma zaujimalo? Co by tvoj muz povedal na tvoj styl komunikacie a vyjadrovania sa na internete, este aj s tvojom detailnou profilovkou...fakt mi dnes skoro obed zabehol, ked som citala tvoje posledne vyplody...

sticker
fantaghiro21
17. júl 2018

@zuzkavladko 😂 manžel odkazuje, že on sám je zvedavý,či tvoj manžel vôbec vie, ako sa správaš na diskusnych fórach.
Nanajvýš , jemu sa páčim ale o teba by ani bike neoprel
Máš divný štýl stolovania .Nečudujem sa,prečo pchas decká pred TV .
Máš aspoň poučenie do budúcnosti,že pri jedení sa nesurfuje po internete

meredith83
17. júl 2018

Hm on si mozno mysli ze je to vtipne.. Tiez by som mu povedala ze ked si mysli ze lepsie moze deti vychovavat nech zaplati nejaky tyzdeny kupelny pobyt, zobrie na tyzden dovolenku a moze sa o deti ten tyzden starat sam. Varit atd. Nech ukaze ako to vsetko dokaze.. Viac ako tyzden by som to neriskla...

meredith83
17. júl 2018

@kalerabka99 A co sa tyka piskot, Mariny a vecernicka.. To si myslim je len zamienka. Ked muz chce pride z prace umyje sa a prezlecie a ked vecernicek skonci zoberie dieta a precita mu rozpravku atd. Televizor nie je pre deti skodlivy. Vsetci sme ho skoro pozerali ked sme boli deti. Skor je dolezite vybrat to co pomoze v rozvoji. Som citala ze televizor, tablet atd moze velmi pomoct vo vyvoji intelektu dietata ked sa vyberu spravne programy. Je to samozrejme kazdeho rodica osobna volba. Skor si myslim ze on si prostne nachadza nieco co sa mu nepaci. Je sa ho treba opytat co je naozaj jeho problem. Neviem ako mate zariadenu komunikaciu ale ja si s muzom sadnem a prediskutujeme co nas trapi. Ziaden krik a nadavky ale uplna pokojna konverzacia.

sashabb
17. júl 2018

@fantaghiro21 prosim ťa ty si tu čo dokazuješ? iba sa strapňuješ. 🙊

zuzkavladko
18. júl 2018

@fantaghiro21 Zena uz si na smiech 😂 Normalne mi je za teba trapne ako sa tu verejne znemoznujes. Uz si dost odbocila od povodnej temy, tvojimi chabymi pokusmi urazit ma, tak snad uz staci 😉 A ty @kalerabka , uz si stihla hodit rec s manzelom?

fantaghiro21
18. júl 2018

@zuzkavladko chudatko, pofukam ti ? :D

fantaghiro21
Odpoveď bola odstránená
kalerabka99
autor
18. júl 2018

@fantaghiro21 ty tu čo zas splietas? Prosím ťa, už sa zamysli nad sebou, lebo tak arogantnu, zatrpknutú ženu, plnú hnevu som už dávno nestretla a predpokladám, že všetko zlé, čo ti život prináša má dôvod a ani sa nečudujem.

kalerabka99
autor
18. júl 2018

@zuzkavladko áno, hodili sme reč, všetko sme si vysvetlili, dohodli na kompromise. Ešte raz ďakujem 💜

fantaghiro21
18. júl 2018

@kalerabka99 "predpokladám, že všetko zlé, čo ti život prináša má dôvod a ani sa nečudujem."
Takže si konečne po dlhých debatach prišla na to, prečo ťa muž ponižuje? :D :D Ešte spomen karmu a podobne vymývače mozgu a už sa dokonale vyfarbíš :D

zuzkavladko
18. júl 2018

@fantaghiro21 pocuj, na to, ze mas velmi narocnu dcerku (ako sama pises) tu travis mimoriadne vela casu, zvlastne....

fantaghiro21
18. júl 2018

@zuzkavladko to su tie klasicke formulky:D :DCo ju mam zobudit ked mi spi? Predpokladam, že tsa svojim deťom venujes s mobilom v ruke, alebo miesto toho si ich posadila vykafrene pred TV, žeru susienky a ty konikujes ? :D

kalerabka99
autor
18. júl 2018

@fantaghiro21 mne sa nič zle nedeje a čo sa týka môjho muža, už sme si to vysvetlili, takže pokračujeme v našej krásnej rodinnej idilke 😘
a karmu tu spomínať nejdem, stačí, že si ju spomenula ty, tak ju asi poznas. Ži si svoj "krásny" život vo svojom negativnom svete 😂😂😂

fantaghiro21
18. júl 2018

@kalerabka99 A načo máš ústa ? To si musela dostať požehnanie, aby si dokazala otvorit hubu pred svojím manželom? To je dosť divne. Som zvedava, či si budes nosit požehanie aj pre ine aktivity a cinnosti.
Dakujem za prianie. Aj to je pochvala !
Nie , nepoznam KArmu :D :D :D neverim na nu 🙂

kalerabka99
autor
18. júl 2018

@fantaghiro21 nie, na iné činnosti už rady nepotrebujem, ďakujem

sticker
meredith83
18. júl 2018

@kalerabka99 & @zuzkavladko Neviem ci to ma zmysel takto pokracovat s touto zenou. Ja som si precitala jej stranku a jej prispevok z Maja tohto roku vyzera to tak ze nie je moc v poriadku. Fyzicky a pravdepodobne psychicky. Ja som nahlasila jej prispevok kedze aj ked je clovek chori nemal by si svoju frustraciu vybijat na verejnych forach.

zuzkavladko
18. júl 2018

@fantaghiro21 som v praci, mam obednu prestavku a naramne sa na tebe bavim 😉

zuzkavladko
18. júl 2018

@meredith83 ja normalne zasnem. Uz som na MK kadeco videla, ale tato osoba tromfla uplne vsetko

sticker
fantaghiro21
18. júl 2018

@meredith83 @meredith83 :D :D :Dhej hej, som psychopat ktorý číha len ,aby si vybíjal frustraciu. Neviem , či si citala uplne moj prvý komentar ak si ho pomedzi tieto nezmyselne diskusie našla...
. ja na nom nevidim ziadne navažanie :D :D Skor to zacalo ist do osobných utokov po nekonečných , nezmyselných diskusiach...

ci mam aj ja nahlasit teraz p.@zuzkavladko , ktora sa tu " zabava" ? :D Možno sama spada tiež medzi psychopatov 🙂

fantaghiro21
18. júl 2018

@zuzkavladko to mas riadne dlhu 2 dnovu prestavku 🙂je mi luto, že sa mi ta nepodarilo pobavit, ked ta ja odignrujem a ty stale len to svoje...

denisa098
18. júl 2018

@fantaghiro21 urcite najde inu zamienku,neviem preco by mala ustupovat a koli panovi oteckovi ktory je v praci a prd vie o tom co jeho deti robia cely den mala prestat kupovat detom piskoty,ako vazne ?A zakaz vecernicku ?Preco by sa mu mala preboha prisposobovat a ukracovat decka o jednu rozpravku.?Ved tam nevisia cely den.Ved co im to zakaze lebo pan otec a potom co vymysli ine pan otec deti zas nebudu moct robit.Ja by som ho strapnila spatne a to poriadne alebo poslala do pr....e ked si ma nevazi.Pripadne nechat tatinka aspon den sameho s detmi.Nehnevajte sa nic proti vam ale vas nazor nie je spravny,Najblizsie jej povie nieco ine.

denisa098
18. júl 2018

@denisa098 kokso ja som tie posledne prispevky az teraz videla,vy ste pekne divna osoba