icon

Mužova sestra vraj bije moje dieťa

eslyevelin
13. máj 2025

Dobrý deň mám problém a neviem čo mám robiť
Bývam s mužom svokrou a jeho mladšiou sestrou 19 ročnou veľa ľudí ktorých poznám mi povedali že videli viac krát ako jeho sestra moje dieťa bije mám 2 ročne dievčatko
Vždy keď idem do kuchyne a sú oni dve samé v obývačke mala mi plače kričí vždy som mala pocit niečo sa deje pred par dňami bola u nás jej kamoška keď mi povedala ako bije malú tlači jej tvár dáva jej facky priateľ mi nevery v ničom mame zlý vzťah ako sa k nám nasťahovali neviem ako mu mám dokázať že to je pravda určite už mala k nej nepustím budem ju vyhýbať od nej idem zaviesť mini kamery aby som sa presvedčila ak by to bola pravda ze ona moje dieťa bije môžem to dať na políciu? Potrebujem radu môže byť mala byť v byte snou mala by som odísť prosím o radu lebo hlcem nervy ďakujem

ola101
13. máj 2025

Tak ale ty bud ozaj nemas vsetkych pat pokope alebo je to fejk..Ako halo - materinsky pud, cit ti nic nehovori?

slapina
13. máj 2025

kriste pane, čo tam ešte robíš? ak si si istá, že sa to deje, tak prečo teda niekam neodídeš? toto dopustíš, aby sa dialo tvojmu dieťaťu? ak je toto reálny príspevok, tak neviem, nad čím uvažuješ vôbec. čo si ty za matku?

mamamasama
13. máj 2025

A kolko matiek toto robi aj svojim vlastným detom. "Výchovné" ,že?

januska12323
13. máj 2025

Prefackať potrebuješ asi aj ty keď s ňou dieťa stále nechávaš.
Za ďalšie, nemáš muža ani svokru ani "k nám" sa nenasťahovali, ty bývaš v ich dome s frajerom. Takže kým nevieš odísť chráň dieťa a čo najskôr odíď.

patrissaa
13. máj 2025

@eslyevelin Akože akú radu čakáš? Veď odíd...priateľ ti neverí, jeho sestra ti mláti malú a ty sa pýtaš v podstate úplne hlúpu otázku čo máš robiť? No veď zbaliť sa a odísť a čo najskôr a pred odchodom to tej mladej všetko pekne vrátiť 🫣😅

natall113
13. máj 2025
@januska12323

Prefackať potrebuješ asi aj ty keď s ňou dieťa stále nechávaš.
Za ďalšie, nemáš muža ani svokru ani "k nám" sa nenasťahovali, ty bývaš v ich dome s frajerom. Takže kým nevieš odísť chráň dieťa a čo najskôr odíď.

@januska12323 autorka tu už viac krát písala že svokra býva u nich

natall113
13. máj 2025

Určite nenechávať dieťa bez dozoru pri mladej, odísť alebo z akého vlastne dôvodu bývajú u vás? Najhoršie na tom je že muž ti neverí

evcagabi
13. máj 2025

Prve by som jej rozbila hubu 😅 ale vy ste vsetci taki jednoduchsi , ze?

natall113
13. máj 2025
@evcagabi

januska12323
13. máj 2025
@natall113

@januska12323 autorka tu už viac krát písala že svokra býva u nich

@natall113 v tom prípade už vôbec nechápem

charlottha
13. máj 2025
@evcagabi

@evcagabi Nie, pokial ide o dieta tak aj zaujate matky z MK sa menia na ochranarske medvedice 😀

deti95060810
13. máj 2025
@natall113

@evcagabi podľa tejto diskusie to tam bude perne

@natall113 tento príspevok a ten čo si dala link ty nepísala jedna a tá istá osoba. štýl písania je úplne iný...

natall113
13. máj 2025
@deti95060810

@natall113 tento príspevok a ten čo si dala link ty nepísala jedna a tá istá osoba. štýl písania je úplne iný...

@deti95060810 odpovedá tam v diskusii

natall113
13. máj 2025
@deti95060810

heidi4
13. máj 2025

Jeeeeminecku. Tak byt predajte, ty chod byvat sama s malou, hoc aj do garsonky a nech geroj plati alimenty. Moze si byvat s mamickou a sestrou pekne na hromadke, co im hrdlo raci.
Utekaj co najskor!!!!
Toto trpis 7 mesiacov vo vlastnom byte???? Preco???
A uz vobec ta nemaju co vyhadzovat z vlastneho, troska to ma pani pomylene. Nedaj sa. Nesmies si nechat takto sr*t na hlavu.
Co najskor najskor sa musis od nich odstrihnut, tahaju ta vsetci dole, toto nebude lepsie.
Drz sa.

heidi4
13. máj 2025

Taku este nehrali, aby mi nejaka cudzia teta sa roztahovala a rozkazovala mi vo svojom vlastnom byte. Este dnes by leteli.

ema22270
13. máj 2025

Ak sa to deje, ked si tiez doma, tak to nechapem, kde si vtedy... ked ti bije dieta?

terezkaarthuramax
13. máj 2025

Ale mozno autorka nema kam ist. Alebo ta rodina jej priatela .. je to smutne nikto nema co bit cudzie dieta!