icon

Mužove poznámky k mojej váhe

24. jan 2022

Nevedela som ako nazvať túto diskusiu.
Manžel mi nikdy nevyčítal keď som pribrala,či pri prvom babe alebo len tak.. a teraz ako mu ťahá na 40asi u preplo.
Chce mať doma dokonalú?haló som po pôrode .
Naozaj ma to štve lebo mi to.dava tak hnusne najavo .
Ja nemám problém keby mal viac kilov , ľúbila by som ho i tak .keď mu to poviem tak ma obime a že má ľúbi . Ha ha
Stále keď jem pred ním niečo ako čokoládu alebo chipsy tak si ma obzerá a zazera. Není o to príjemné. Ale on boha bude sa napchávať,model "

panelacikova
24. jan 2022

@nykkushka veď som tým začala..... proste nerieš. autorka nech si robí, ako sa jej zachce, je to jej telo, jej život. ja viem, čo prináša obhrýzanie čokolády a čipsov.....

marylinmary
24. jan 2022

Ako jasne ona musi vediet, ci robi nieco zle a ci a pri com chce vlastne ostat. Nikto ju do nicoho proste nutit nemoze

hederamonstera
24. jan 2022

Podla tejto diskusie su tu same modelky, ktore nikdy nejedia cokoladu alebo chipsy😁 autorka to spomenie a uz je z nej mangalica, co ine nekonzumuje.

21oktober
24. jan 2022

@panelacikova úplne jednoducho , ženy sú citlivé na váhu a muži na výšku svojho zárobku .

fednaja
24. jan 2022

Inak niektorí chlapi, to je riadna povrchnosť, tak potomkov by mali to áno ale žena aby nepribrala ani gram. Vieš čo, ako ani sa nečudujem že ti je to nepríjemné a predpokladám že ani on nie je hneď model vystrihnutý z časopisu.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
konikmodry111
24. jan 2022

Mna by ale zaujimalo koľko si po pôrode a akým spôsobom ti to vyčíta ? Či to len tým že na teba pozrie škaredo ? 😄 nie v zlom ale tak je fakt rozdiel keď preberies pár kileciek alebo fakt že veľa 🤷‍♀️ A pán manžel je na tom ako?

nykkushka
24. jan 2022

@21oktober
Alebo na dĺžku svojho ehm "kamoša" keď protiútok, tak poriadny 🤣

sissy27
24. jan 2022

keď on komentuje tvoju hmotnosť, tak ty komentuj jeho centimetre a ste si kvit 😀
a teraz vážne - ak si pribrala nejakých 5-10kg, tak by som ho rýchlo uzemnila, ale ak si pribrala 30kg a bez hanby sa vyhováraš na pôrod a večer si dáš chipsy a čokoládku, tak zazerá právom.

desore
24. jan 2022

@panelacikova Odpoved je napisana medzi riadkami. Staci sa pozriet do historie. Doba kamenna=zdrava, pekna zena= idealna matka. Silny bojovnik a muz, co dokaze zabezpecit stavu=idealny muz.
Sucastnost: bohaty muz a krasna zena.
Ziadnu modelku nevidite s priemernym muzom. Tak co pan manzel caka? Ze mu bude varit, prat modelka svetoveho formatu?

panelacikova
24. jan 2022

@desore prepáč, ja medzi riadkami nevidím nič. ja už dávno nežijem v dobe kamennej. kedy muž zdravý, vyšportovaný naháňal denne mamutov a žena - ideálne tvarov kyprej venuše, rodila rok čo rok....

desore
24. jan 2022

@panelacikova Citat medzi riadkami znamena, ze nie vsetko je povedane resp. napisane. Skryty vyznam. 😉
Kazda doba ma iny ideal krasy. Muzi nadalej plnia funkciu zivitelov rodin, kedze zeny udrziavaju ohen-staraju sa o deti a zabezpecuju chod domacnosti.

panelacikova
24. jan 2022

@desore ty vážne žiješ kdesi minimálne v stredoveku 🙂

konikmodry111
24. jan 2022

@desore no neviem koľko máš rokov ale nastastie v tejto dobe už veľa párov takto nežije 😂 to je take zmýšľanie a la chlap nech robí a žena nech doma upratuje 🙈 u mna by takýto chlap neprešiel ved nežijeme v stredoveku 🙇🏼‍♀️ Pekne obaja do roboty a o domácnosť a spol. sa tiež musia pekne obaja starať 🙇🏼‍♀️

desore
24. jan 2022

@panelacikova Nie, len som intelektualne na inom stupni. Ten, co tomu rozumie, pochopi. 😉

desore
24. jan 2022

@konikmodry111 Stale tu nechapete podstatu. Co caka priemerny muz? Ze mu bude behat okolo Andrea Veresova? Museli by byt ako jej Volopich a holt to nie su.
Krasne zeny neupratuju, maju na to upratovacky. 😂

bennn
24. jan 2022

Ono keď nič so sebou nerobíš aj keď máš deti, tak si menej atraktívna, a keď ti to povie, tak je to len dobre. Ak to nie sú vyslovene urážky.

panelacikova
25. jan 2022

@desore nechcem napísať, ale nedá mi to, že asi na omnoho nižšom....

tayla
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
25. jan 2022

@tayla ja zas nechápem, ako môže v dnešnej dobe niekto propagovať názor, že obézna žena je fajn, lebo sa stará o teplo rodinného krbu a muž má zas, samozrejme, zarábať kopu peňazí, že takto to má byť. a myslím si, že toto pokladá za hlúposť veľa súčasných žien. hlavne tých, ktoré niečo dokázali, ktoré sú a vždy boli od muža nezávislé a ktoré sa snažia o seba starať predovšetkým v zmysle udržiavania si zdravia a zdravého životného štýlu 🙂

konikmodry111
25. jan 2022

@desore tak ja neviem, ja sa nepovažujem že by sme boli škaredý 😅 my sa o seba staráme obaja 😉 a teda ako som písala vyššie aj napriek tomu robíme a upratujeme spolu 😅u mna by take nebolo že ja budem vyvarat a upratovať v stekloch a on by sedel s pivom v ruke pri telke 😜 a teda nie nepochopím čo to ma s výzorom 😅

desore
25. jan 2022

@konikmodry111 Nepochopila si to. Prepac, ale to bolo o niecom inom. Priemerne zarabajuci muz nemoze ocakavat, ze bude mat najstihlejsiu a najkrajsiu zenu na svete.
Bohati muzi maju krasne zeny, ktore krasne a stihle zostavaju, lebo sa mozu starat o seba. Neriesia upratovanie, varenie, pracu.
Nevidim dovod, aby zena upratovala v lodickach, kym jednoduchy trulino sedi a pozera telku a pije pivo. Aky isiel, taku nasiel.

konikmodry111
25. jan 2022

@desore ale pochopili sme sa 😄 len ja nehodnotim človeka podľa výšky platu 😉 lebo aj kľudne taký priemerne zarábajúci chlap môže mat doma veresovu 😉

21oktober
25. jan 2022

@desore napríklad ja veľmi dobre rozumiem čo píšeš. A neviem či ženy tu nechcú vidieť alebo nevidia, bohatí chlap takmer nikdy nemá za manželku ženu priemernú alebo škaredú . Ak ak ju má ešte pred nadobudnutím manželstva tak ju takmer vždy zmení za mladší a podstatne krajší model . Taky robotník určite doma nemá miss alebo kráľovnú krásy, jednoducho má ženu na akú má a na takú ktorá je ochotná s ním zostať napriek jeho zárobku .
Podstatná časť tu vypisuje že oni neposudzujú človeka podľa výšky platu , to je pekné ,ale s tým človek ani nežijete. Som zvedavá koľké z vás by si za životného partnera zvolili človeka s dvojročnou učňovkou a minimálnou mzdou .

konikmodry111
25. jan 2022

@21oktober tak ja som si veru nevyberala partnera podľa výšky platu a vzdelania 😉

21oktober
25. jan 2022

@konikmodry111 ja veru áno a som tomu rada. Aspoň nie som na výživu a výchovu svojich detí sama .

desore
25. jan 2022

@konikmodry111 Vzdelanie, vierovyznanie, rodinne prostredie, financie i zdravotny stav su zakladom fungujuceho partnerskeho zvazku.

konikmodry111
25. jan 2022

@21oktober ani ja nie som ani na výživu ani na výchovu sama 🤣 a dokonca mám super manžela 😁

konikmodry111
25. jan 2022

@desore tak vidíš každá mame iné priority 😉

desore
25. jan 2022

@konikmodry111 Samozrejme, 100 ludi, 100 chuti. Vies si predstavit kombinaciu lekarka a smetiar? Ja nie.