Mužove poznámky k mojej váhe
Nevedela som ako nazvať túto diskusiu.
Manžel mi nikdy nevyčítal keď som pribrala,či pri prvom babe alebo len tak.. a teraz ako mu ťahá na 40asi u preplo.
Chce mať doma dokonalú?haló som po pôrode .
Naozaj ma to štve lebo mi to.dava tak hnusne najavo .
Ja nemám problém keby mal viac kilov , ľúbila by som ho i tak .keď mu to poviem tak ma obime a že má ľúbi . Ha ha
Stále keď jem pred ním niečo ako čokoládu alebo chipsy tak si ma obzerá a zazera. Není o to príjemné. Ale on boha bude sa napchávať,model "
Ako jasne ona musi vediet, ci robi nieco zle a ci a pri com chce vlastne ostat. Nikto ju do nicoho proste nutit nemoze
Podla tejto diskusie su tu same modelky, ktore nikdy nejedia cokoladu alebo chipsy😁 autorka to spomenie a uz je z nej mangalica, co ine nekonzumuje.
@panelacikova úplne jednoducho , ženy sú citlivé na váhu a muži na výšku svojho zárobku .
Inak niektorí chlapi, to je riadna povrchnosť, tak potomkov by mali to áno ale žena aby nepribrala ani gram. Vieš čo, ako ani sa nečudujem že ti je to nepríjemné a predpokladám že ani on nie je hneď model vystrihnutý z časopisu.
Mna by ale zaujimalo koľko si po pôrode a akým spôsobom ti to vyčíta ? Či to len tým že na teba pozrie škaredo ? 😄 nie v zlom ale tak je fakt rozdiel keď preberies pár kileciek alebo fakt že veľa 🤷♀️ A pán manžel je na tom ako?
keď on komentuje tvoju hmotnosť, tak ty komentuj jeho centimetre a ste si kvit 😀
a teraz vážne - ak si pribrala nejakých 5-10kg, tak by som ho rýchlo uzemnila, ale ak si pribrala 30kg a bez hanby sa vyhováraš na pôrod a večer si dáš chipsy a čokoládku, tak zazerá právom.
@panelacikova Odpoved je napisana medzi riadkami. Staci sa pozriet do historie. Doba kamenna=zdrava, pekna zena= idealna matka. Silny bojovnik a muz, co dokaze zabezpecit stavu=idealny muz.
Sucastnost: bohaty muz a krasna zena.
Ziadnu modelku nevidite s priemernym muzom. Tak co pan manzel caka? Ze mu bude varit, prat modelka svetoveho formatu?
@desore prepáč, ja medzi riadkami nevidím nič. ja už dávno nežijem v dobe kamennej. kedy muž zdravý, vyšportovaný naháňal denne mamutov a žena - ideálne tvarov kyprej venuše, rodila rok čo rok....
@panelacikova Citat medzi riadkami znamena, ze nie vsetko je povedane resp. napisane. Skryty vyznam. 😉
Kazda doba ma iny ideal krasy. Muzi nadalej plnia funkciu zivitelov rodin, kedze zeny udrziavaju ohen-staraju sa o deti a zabezpecuju chod domacnosti.
@desore ty vážne žiješ kdesi minimálne v stredoveku 🙂
@desore no neviem koľko máš rokov ale nastastie v tejto dobe už veľa párov takto nežije 😂 to je take zmýšľanie a la chlap nech robí a žena nech doma upratuje 🙈 u mna by takýto chlap neprešiel ved nežijeme v stredoveku 🙇🏼♀️ Pekne obaja do roboty a o domácnosť a spol. sa tiež musia pekne obaja starať 🙇🏼♀️
@panelacikova Nie, len som intelektualne na inom stupni. Ten, co tomu rozumie, pochopi. 😉
@konikmodry111 Stale tu nechapete podstatu. Co caka priemerny muz? Ze mu bude behat okolo Andrea Veresova? Museli by byt ako jej Volopich a holt to nie su.
Krasne zeny neupratuju, maju na to upratovacky. 😂
Ono keď nič so sebou nerobíš aj keď máš deti, tak si menej atraktívna, a keď ti to povie, tak je to len dobre. Ak to nie sú vyslovene urážky.
@desore nechcem napísať, ale nedá mi to, že asi na omnoho nižšom....
@tayla ja zas nechápem, ako môže v dnešnej dobe niekto propagovať názor, že obézna žena je fajn, lebo sa stará o teplo rodinného krbu a muž má zas, samozrejme, zarábať kopu peňazí, že takto to má byť. a myslím si, že toto pokladá za hlúposť veľa súčasných žien. hlavne tých, ktoré niečo dokázali, ktoré sú a vždy boli od muža nezávislé a ktoré sa snažia o seba starať predovšetkým v zmysle udržiavania si zdravia a zdravého životného štýlu 🙂
@desore tak ja neviem, ja sa nepovažujem že by sme boli škaredý 😅 my sa o seba staráme obaja 😉 a teda ako som písala vyššie aj napriek tomu robíme a upratujeme spolu 😅u mna by take nebolo že ja budem vyvarat a upratovať v stekloch a on by sedel s pivom v ruke pri telke 😜 a teda nie nepochopím čo to ma s výzorom 😅
@konikmodry111 Nepochopila si to. Prepac, ale to bolo o niecom inom. Priemerne zarabajuci muz nemoze ocakavat, ze bude mat najstihlejsiu a najkrajsiu zenu na svete.
Bohati muzi maju krasne zeny, ktore krasne a stihle zostavaju, lebo sa mozu starat o seba. Neriesia upratovanie, varenie, pracu.
Nevidim dovod, aby zena upratovala v lodickach, kym jednoduchy trulino sedi a pozera telku a pije pivo. Aky isiel, taku nasiel.
@desore ale pochopili sme sa 😄 len ja nehodnotim človeka podľa výšky platu 😉 lebo aj kľudne taký priemerne zarábajúci chlap môže mat doma veresovu 😉
@desore napríklad ja veľmi dobre rozumiem čo píšeš. A neviem či ženy tu nechcú vidieť alebo nevidia, bohatí chlap takmer nikdy nemá za manželku ženu priemernú alebo škaredú . Ak ak ju má ešte pred nadobudnutím manželstva tak ju takmer vždy zmení za mladší a podstatne krajší model . Taky robotník určite doma nemá miss alebo kráľovnú krásy, jednoducho má ženu na akú má a na takú ktorá je ochotná s ním zostať napriek jeho zárobku .
Podstatná časť tu vypisuje že oni neposudzujú človeka podľa výšky platu , to je pekné ,ale s tým človek ani nežijete. Som zvedavá koľké z vás by si za životného partnera zvolili človeka s dvojročnou učňovkou a minimálnou mzdou .
@21oktober tak ja som si veru nevyberala partnera podľa výšky platu a vzdelania 😉
@konikmodry111 ja veru áno a som tomu rada. Aspoň nie som na výživu a výchovu svojich detí sama .
@konikmodry111 Vzdelanie, vierovyznanie, rodinne prostredie, financie i zdravotny stav su zakladom fungujuceho partnerskeho zvazku.
@21oktober ani ja nie som ani na výživu ani na výchovu sama 🤣 a dokonca mám super manžela 😁
@desore tak vidíš každá mame iné priority 😉
@konikmodry111 Samozrejme, 100 ludi, 100 chuti. Vies si predstavit kombinaciu lekarka a smetiar? Ja nie.

@nykkushka veď som tým začala..... proste nerieš. autorka nech si robí, ako sa jej zachce, je to jej telo, jej život. ja viem, čo prináša obhrýzanie čokolády a čipsov.....