icon

Mužovi kamaráti

kukuricka1
27. máj 2017

Caute, som v 40tt a teda porod pred dverami. Mam dobreho muza ale strasne ovplyvnitelneho od kamosov. Ked sme spolu, vsetko klape,sme spokojni a stastni a pripravujeme sa na na prichod nasho prveho potomka..ale nemusi mi celu dobu sediet pri zadku, preto casto vezme bicykel,alebo ide opekat s kamosmi a mne sa to zda ok...KEBY zakazdym neprisiel pod parou alebo zfajceny. Mozem ist rodit kazdu chvilu a vravim mu ze urcite nepojde k porodu pod vplyvom a teda je to riziko sa niekde zrubat ked sme v termine. Vraj mu zavidim ze on moze zurovat a chce si este pred otcovstvom trochu uzit,lebo potom bude vzorny ako nikdy😅 Mne sa to zda vrcholne sebecke a este ma tak vytacat v mojom stave. Ma takych znamych ze ani na cyklovylet nevedia ist triezvi,dokonca aj ked pridu k nam a ja tehula nepijem,nemaju problem vypit kolko vladzu..Ale je to v prvom rade jeho slabost,ze im nevie povedat nie..lebo so mnou nepije,len ked ide s nimi. Som na nich strasne alergicka..ako sa ich zbavit?

Strana
z2
lilyianka
27. máj 2017

@kukuricka1 muzovi pekne povedz nech si uvedomi,ze o par dni bude otcom a mohol by byt zodpovednejsi..a hlavne,ze nejake cyklovylety s kamosmi a opijase ci sfajcenie sa nehrozi...ze nech neni sebec a nepozera len na seba a netrepe kraviny typu,ze mu zavidis a ze on si chce este pred narodenim dietata uzit...
A teda riadne by mi vadilo v tvojom stave ak by sa mi do domu nasackovali jeho kamosi a tam si robili party...s muzom by som porobila poriadky a povedala mu nech sa spamata,ze to co robi nie je normalne...
Ako ma to hrozne vytocilo!!

petulda333
27. máj 2017

Tak v prvom rade s clovekom kt fajci (travu a pod) a este aj chlasta by som si nezacala. A co teraz? No tak ja by som ho prefackala poriadne! Je to vrcholne nezodpovedne. Aj moj si da pivo,niekedy vypije ale takmer mesiac pred porodom sa bal dat si vo i len jedno pivo. A ze sa zmeni,no to urcite! Len si s nim urob poriadok cim skor! Uz vcera bolo neskoro!

ukulela
27. máj 2017

@kukuricka1 ozerie sa, zhuli sa ... mas zabezpeceny alternativny odvoz do porodnice?
ak nie, tak pri najblizsom vylete aj navrate sa chlapa opytaj, komu mas volat,ked ta to chyti, kedze on bude/je pod parou a ty nebudes riskovat dva zivoty kvoli chlastu a trave. mna by z takeho s prepacenim *eblo ... ano v tomto stave mas narok byt nasrata. keby prisli ku mne na mulatcag a ja v 40tt, poslala by som ich tak hlboko, ze by sa rychlejsie prekopali do australie, ako naspat domov! ze mu zavidis ... on je ovplyvnitelny pako so slabou volou a chabym usudkom ... moj napr nepije vobec, neda si ani bromhexin, ani spic s vajcovym likerom ... a nema problem byt s kamosmi na zurke a odist odtial cisty a oni to respektuju.

divozienka26
27. máj 2017

podla ma to bude robit neskor este castejsie lebo mu polezie detsky rev na nervy....zbavit sa ich neda on si urcuje hranice co bude robit a co nie, ak sa sam k tomu nepostavi zodpovedne ty s tym nic nezmozes...kym kamosi nebudu mat rodiny a povinnosti tak to asi neprestane

missdiva
27. máj 2017

@kukuricka1 kamosov by som neriesila, ich si si nevzala, je to chyba tvojho muza (on sam musi vediet selektovat priatelov). Pokial nie je tvoj muz extra mlady alebo nejaky zavisly alkoholik normalne by som mu povedala, ze ho prosim aby sa zacal spravat zodpovedne lebo cakam jeho dieta a chcem pri sebe spolahliveho partnera, inak sa zaobidem aj bez neho. Zabavit sa da aj inak ako pitim a fajcenim s kamaratmi.

emilia25
27. máj 2017

No toto su len vyhovorky ze si uzije kym moze a bude vzorny.toto bude pokracovat aj po narodeny.pretoze vzorny muz nenecha svoju tehu zenu samu.moj posledny mesiac bol stale na telefone aj v robote a majstrovy povedal ze keby mu zavolam leti jak strela domov a to uz ma 4nasobne skusenosti.vy prvucicke.

sweetlife001
27. máj 2017

Fakt tomu veris, ze to po porode bude inak? To s akymi debilkami sa stretava, co nonstop hulia, piju a este sa strepu k vam ked mozes kedykolvek porodit? Velmi zodpovedne a ohladuplne zo strany toho tvojho muza. Zeny, zeny...

dzjanetta
27. máj 2017

@kukuricka1 ahoj..nezmeni sa ani po prichode babatka..ak vedie takyto zivot teraz bude pokracovat aj po..iba ze by bol vynimka..a kamosi? Co chces s nimi riesit? Musis to vyriesit v prvom rade doma so svojim muzom..drzim palce a vela zdravicka🍀

johanka_de_arko
27. máj 2017

Jasne. On si vlastne len uziva kym este moze a potom s tym vsetkym okamzite prestane a bude z neho ukazkovy ocino. Ze haha. Rovno sa priprav na to, ze to bude pokracovat a jeho kamosi budu u vas zurkovat aj popri babatku, ale s inou vyhovorkou. Ja chapem, ze si teraz dost nervozna a este ti prikladam, ale uvedom si, ze s tym musis urobit poriadok. Uz vcera bolo neskoro. Bud zacne byt tvoj chlap zodpovedny a milujuci partner s pochopenim, alebo si ty zvykaj na jeho opite stavy a jeho kamosov a predstav si k tomu aj maleho a na teba odkazaneho drobceka.

juliet86
27. máj 2017

Hmm. Aky bol v piti a huleni na zaciatku? Kedcste sa stretli? Zacali byvat zit vzali sa? Ako pije na rodinnych oslavach ci svadbach? Akubma naladu ked pije? Kolko penazi mina na chlast a travu? Kolko najdhlsie bol uplne bez alkoholu? Ma alkoholizmus v rodine? Klamal ti uz? Mal uz problem s dochadzkou do prace lvoli pitiu? Zazila si ty v rodi mne alkoholu? Netrpis ty spoluzavislostou ?

deti95060810
27. máj 2017

Tvoj muž s tým neprestane ani pred tvojim pôrodom, ani po pôrode, ani o rok, dva, päť - no proste nikdy. Teraz si ešte u neho asi tak na rovnakej úrovni ako jeho kámoši,ale o pár rokov sa môže stať že kámoši budú ďaleko pred Tebou.... Poznám zopár takých prípadov z rodiny, zo svojho okolia a nikdy sa to neotočilo v prospech ženy resp. manželky. Manžel to skonči len v prípade ak to bude chcieť on,

majcika
27. máj 2017

Ženy a vy matematika chuť upozorňovat vašich partnerov, manželov na tak elementárne veci, že napr. Neslop keďže rodim každú chvíľu? V podstate už len to, že aby nepil, nehulil, nepodvadzal, nechatoval s inými o sexe atd...ak toto je potrebné vo vzťahu mužovi prizvukovat, tak niekde vo vzťahu je fest veľký pruser nachystany

sweetlife001
27. máj 2017

Lenze on to ocividne zmenit nechce, lebo sak..ktory normalny chlap by sa chodil ozierat ked vie, ze mu zena moze kazdu chvilku porodit? A este ked vie, ze jej to vadi a neni schopny si to odopriet? A este vypusti z papule ze ona mu zavidi 😀 ja neviem zienky dneska ma strasne vela ludi problemy vo vztahoch, ale uplne same si za to mozete vo vela pripadoch..zlozte ruzove okuliare a zacnite pouzivat rozum. Ja osobne by som nejakeho ozrateho a uz vobec nie zhuleneho nepustila k dietatu a vedla seba do postele, hnusi sa mi to a pre mna taky clovek je len sracka, nezniesla by som ho pri sebe. Takze ta obdivujem ze s nim dokazes byt a zaroven lutujem. Ale uvidis sama..

kukuricka1
autor
27. máj 2017

Do prdky, pekne som sa zas namocila..ale mate pravdu, cim dlhsie budem makkys,tym horsie. Vykopla som ich z domu..tak celi obareni isli ma pivo. A DOST! Nechcem s nimi uz travit cas a nech sa drahy rozhodne na ktorom brehu byva,lebo oni ziju iny pribeh ako ja. Tak sa mi to nechcelo riesit s babom v bruchu...ale zial neda sa inak

johanka_de_arko
27. máj 2017

@kukuricka1 super. Dobre si to poriesila. Drzim palce. A to s nimi odisiel aj tvoj chlap?

katarinamarkova
27. máj 2017

@kukuricka1 ja tak trochu mimo tému
debil, ten čo pod vplyvom hocičoho, liekov, drog, alkoholu....sadá za volant...či sa vyberie pešo...či lezie na bicykel....a je pritom účastníkom cestnej premávky!!!
pozná asi každý vzorný vodič, keď mu takéto nezodpovedné čudo vletí znenazdajky z vedlajšej cesty, či z krajnice sa zapotáca do stredu cesty.....

k téme:
never tej hlúposti že keď bude otcom......on totiž už otcom je!

kukuricka1
autor
27. máj 2017

Zaspal obleceny v spalni..hned schytal vodu do tvare a vyhnala som ho do obyvacky...zajtra nas caka debata. Musim byt prisna ako ras! Dufam len ze do rana z toho tlaku neporodim..

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
sweetlife001
27. máj 2017

@kukuricka1 ja by som chcela vidiet co by bolo keby si zacala teraz rodit a on niekde lezi spity ze sa ani vyzliect nedokaze, ako by sa zajtra tvaril ! Mozno potrebuje nieco take zazit co by ho prinutilo sa nad sebou zamysliet. Samozrejme neprajem ti nic zle a dobre si urobila ze si ich vyhodila, len v tom odhodlani nepolav. A nerozculuj sa, babatku to neprospieva, chodte si lahnut, teraz uz aj tak nic nevyriesis, s opitym clovekom nema zmysel nic riesit ale teda zajtra mu to daj vyzrat, musi sa spamatat ked pises ze okrem toho je to dobry chlap tak by bola skoda rozbit rodinku kvoli jeho zabavkam.

kukuricka1
autor
27. máj 2017

Ale vsak ja som ho spoznala ako sportovca, maratonca, z roboty sme chodili na vylety,stanovat,na bicykel,k jazeru. Doma sme si obcas otvorili flasu vina...ale byvali sme mimo BA. Teraz sme sa vratili do mesta a on nema stania..kumpani sa hned zdrcli a kedze som teraz taka oddychovka a nemozeme aktivne travit cas,nasiel si toto. Vobec ho takto nepoznam. Aj prestal behat. A presne sa bojim toho ze ked zacne byt stres okolo babatka,bude utekat este viac. No nic, ked si koleduje po zlom...mozeme zacat. Aj som pripravena,len som asi potrebovala nakopat zadok, dakujem😉

amelie2017
27. máj 2017

Ja som len v 12. tyzdni a moj si nechce ani len radlera dat, ze keby sa nahodou nieco stalo a museli by sme letiet do nemocnice..v robote maji zakazany mobil, ale vypytal si od veduceho povolenie, keby som nieco potrebovala. Treba si vazne podebatit. Nie s krikom, s vycitkami, skor pokojne vysvetlit..

lavender273
27. máj 2017

@kukuricka1

Jaaaj toto som presne nedavno aj ja riesila. MM (41r kon) si nasiel partiu a tiez chlastacky atd atd. Pocas mojho tehotenstva to bolo tak raz za dva tyzdne ale bolo to este ok. No ked sa nam narodila mala konec, zhorsilo sa to este viac. No mohla by som sa rozpisat ale t iba zase chytim nervy. Chvalabohu sa nejak nepohodli ( jak sliepky na trhu ) a zmizli zo sceny. Dufam ze nadobro.

vejapa76
27. máj 2017

A čo keby si skúsila liečbu šokom? ...zobrať tašku čo máš nachystanu do pôrodnice a ísť spať ku kamarátke, susede, rodičom... Mladý pán sa ráno zobudí a nebude vedieť koľká bije. Veď ako prvé ho hádam napadne že to na teba prišlo a on nebol pri tebe. Neodviedol ťa, nebol pri pôrode, nebol ti oporou a sám seba obral o pocit že už...je otcom.

vejapa76
27. máj 2017

A ešte by som mu zopárkrát prezvonila telefón ( tak aby sa nezobudil ) nech si ráno nájde zmeškane hovory. A ráno by som nedvihala. Nech sa chlapec zapotí...

triciachloebrody
28. máj 2017

@vejapa - PERFEKTNY napad *** Zislo by sa mu konovi spotit !

juliet86
28. máj 2017

@kukuricka1 hlavne nenalet na sluby. Vies ako budu chciet kumpani zapijat narodenie? 2dni bude v liehu. Nehovoriac o tom ze ak pije a je na bicykli porusuje zakon. Ohrozuje seba aj ostatnych. Marihuana je ilegalna. Posli na nich policajtov. Akym vzorom chce byt pre dieta? Co vam bude robit dieta v puberte ked on robi toto? Podla mna za dalsie porusenie ho vyhod z domu.

domisteve
28. máj 2017

@vejapa76 aj mne to napadlo, trosku ho vystrasit ale je mozne, ze chlapec si to vezme z druheho konca a rovno si zavola kamosov, ze ma volny byt a mozu zapijat otcovstvo 😯

kukuricka1
autor
28. máj 2017

@johanka_de_arko
Ano, bol ich odprevadit a utesit,lebo mali slzu na krajicku a nechapali co to do mna voslo...ale tak mi treba,evidentne som doteraz nehovorila jasnou recou o co mi ide..tieto debilne pretvarkove scenky naucene z domu, ze musim byt pred navstevou zdvorila a vyhadat sa az za zavretymi dverami...skoncila moja zdvorilost. Kufor mam do nemocky zbaleny a dnes si moze svoj evakuacny kufor nachystat aj moj muz...uvidime kto z koho. Bud mne skor praskne voda alebo nervy..

kukuricka1
autor
28. máj 2017

@vejapa76
Tiez ma presne toto napadlo, aj som uz z domu zdrhla ale boli to nakoniec zas len natahovacky,hry a udobrovacky...a uz nato niesom zvedava. Nebudem utekat z vlastneho a niekde sa schovavat kym sa mlady pan nevyspinka z opice aby mu to doslo. Sme obaja svojpravny a kto chce kam,pomozme mu tam. Bud bude pit s kamosmi,alebo bude byvat so mnou a babatkom...Uz nieje seda zona. Velmi som zvedava ako sa to skonci..ale ak nasmu dietatu neda ani sancu na rodinny zivot a odide, tak nestoji za slzu a ked ostane a vrati sa nohami spat tak to bude super..fakt som asi zaspala v ruzovom plyne 😡

kikina84
28. máj 2017

Predpokladám že máš mladeho chlapčeka ešte..takto sa zrelý chlap nechova..každopádne budeš to máš ešte pestré s nim a uzijes si a to viem o čom hovorim..niektorý chalani si do seba vstúpia až okolo 33_35 rokov a vekom skrtama žúrovať už nevládzu..tak sa len modlí aby to bol jeho prípad..ty s tým neurobíš nič že sa s nimi stretáva..v prvom rade to musí chcieť on..veď si vedela do čoho ideš keď si ho predtým poznala,aký je.. 😜😜 ..držím palce

Strana
z2