Mužovi vadí moja váha
Čaute . Vždy som bola pevná ,no teraz po pôrode som ešte dosť ..mám bruško no nechcem moc cvičiť aj keď už ako tak vladzem. Kojim 2m
A môj muž sa zmenil e je pravda že už dlho je iný. Môžu za to určite aj kamaráti ..ktorých si našiel.
Hrozne ma mrzí aj to, že som ho prosila aby ma natrel že ma bolia všetky kosti 😏jasné že to neurobil . Prešli dva dni a kašle namna. Povedal mi že aj neho všetko boli že robí 12 hodin denne.. áno robí v práci a potom doma ale to robí vo vlastnom tempe . Tak neviem teraz či si budeme čo kto ako má?som sklamaná aj so seba . Nebola som najmladšia na tehotenstvo ..34r ale mala som ho ukážkové,no teraz sa cítim dosť zničene
Jeeej aj mojmu muzovi vadi moja vaha. Nejdeme na veceru to rozobrat? 😅😅😅
A ty sa ako pozeráš na svoju váhu? Vadí ti alebo si tak spokojná? Ako sa cítiš? ... Nerieš váhu kvôli mužovi, ale kvôli sebe...
Pises, že si zničená, no to môže byť aj tou veľkou záťažou pre tvoje telo. Ulavi sa ti keď schudnes, aj energie pribudne
Inak autorka. Ja tiež kojim už rok a pol a cvicim aj sa stravujem normálne, žiadne diéty, žiadne obmedzenie pečiva, stravujem sa normálne ale za pomoci fastingu a kalorickych tabuliek. Ja sama sebe som sa hnusila ako 70 kilova. A manžel to nemusel ani myslieť zle, aj môj sa vypapkal nad 100kg a proste som mu musela dohovoriť aby schudol späť na 80kg lebo začínal mať už problémy s dýchaním a srdcom, spánkom. A teda, vôbec som to nemyslela zle, že ho nemilujem alebo niečo, len som sa bála o jeho zdravie.
a manzel ma uplne idealnu vahu? tiez by sa mohli niektori pozriet aj na to, co vsetko zena v domacnosti robi a este ked je po porode. no a co, tak zacnes cvicit ked sa ti bude chciet a budes mat na to naladu. hadam je nieco dolezitejsie v zivote a niekolko kil hore dole pokial to neohrozuje tvoj zdravotny stav.
tak keď mu vadí váha, asi mu vadí dotýkať sa tvojho veľkého tela, preto ťa nenatrel... neviem, čo k tomu dodať.
@petamich zase treba poukazat aj na situaciu, ze existuje aj skupina zien, ktore pri kojeni nechudnu ale priberaju este viac ....takze vy mate stastie, neviem do ktorej skupiny patri autorka
ja musim zastat aj tuto skupinu zien, ja som po porode prirodzene nechudla, ked sa sekne s kojenim, tak potom treba zacat na sebe zase makat
@zuzubb007
nehnevajte sa, ale uz mate porod za sebou? nikdy ste nemali viac ako 60kg?
niektorym muzom sa nepacia vychrtle zeny ....takze toto je cisto individualna zalezitost
Pozri, mas babatko, ja som po porode schudla 17 kil len tym, ze som maleho kazdy spanok kocikovala + obmedzila sladkosti. Jedla som bezne jedla 3x denne, ziadne diety. Trvalo to vyse roka, ale no a co. Porozmyslaj, ak mas len 1 dieta, da sa s nim vela chodit von
@puticka7 niekolko kil hore dole,ale u nej je to kolko?25? Pise,ze ma vyse 100kg predtym asi tych 80. To je dost rozdiel a cim skor sa prestane lutovat,tym lepsie
@petamich ved ja iba som chcela ospravedlnit aj zeny, co po porode prirodzene nechudnu, asi hormony
ale zase som mala uplne v pohode tehotenstva, obidve deti sa narodili po termine, len toto chudnutie po porode az tak lahko nejde, moj manzel ma podporuje, vobec ziadne narazky, je rad, ze sme vsetci spokojni a zdravi .....co tam pre par kil sa rozculovat
verim tiez, ze raz sa dostanem aspon na vahu pred porodom, len co teraz jedine ta zdrava strava a dlhe prechadzky, fitka zatvorene, aj ine sportove aktivity

Aj môj muž fdyzicky pracuje, domov chodi okolo 18.00, ešte k tomu máme dom, čiže robota po robote. Občas, sa poriadne ani nevidíme. Cez tehu aj po pôrode sa ma bal co i len dotknúť koli rizikové u tehu.... Chlapom to trvá proste dlhšie všetko spracovať.... No neboj sa, 2 mesiace je krátka Aaaa doba, telo sa dá do poriadku samo. Ha som veľa kocikovala, žiadne cvičenie, Le o som pri pôrode stratila veľa krvi a bola som veľmi sláva, aj počas tehu som musela ležať koli krvácaniu. Čiže telo ochablo. No rok po pôrode som mala váhu nižšiu o 10 kíl ako pred tehu. Chce to len sa hýbať. Aj keď je to ťažké teraz, zosilnies, naberies silu a dáš sa doporiadku.
To nevadi, ty da das dokopy, to chce cas a krocik po krociku, budes fit, ked chces byt fit, s tym muzom to uz bude horsie.....
2mes.je nic, ja po prvom po roku som bola na povodnej vahe a velkosti...ale po dalsich tehu uz nie. 34r je v pohode. Bud budes cvicit alebo sa s tym casom zmieris ako ja. Ale fakt 2mes.je skoro vesat hlavu.
Asi potrebujes od neho pocut, ze ta lubi taku aka si.
Treba sa porozpravat o svojich pocitoch a potrebach.
Keby som mala cez sto kíl ani by som sa natierať nenechala, veľmi by som sa hanbila vyzliecť a nie že by ma ešte niekto natieral
Vela robi strava. Psychika.
Ty azda nechces byt pre muza pritazliva?
Jasne mal by chapat ze si po porode ale… aj tak sa da. Popravde ja po porodoch mam lepsiu vahu nez predtym.
Aj pohyb okolo deti. Aj strava lepsia-kvoli detom.
A hlavne sa chcem citit dobre. Vitalne. A zdravo.

@nykkushka tak ja tiez nemam rada,ked sa veci pisu urazlivo. No uz tiez viem,ze niekomu to treba aj tvrdo povedat. A tu mi pride,ze autorka sa snazi zo seba urobit chudacika a z muza netvora,co ju uraza. Ja som tiez chudla a nic. Nasla som si poradkynu za fajn cenu a bola som prekvapena ako rychlo som schudla. Pritom su to jedla bezne a varila som celej rodine. Akurat som dodrziavala par pravidiel a teraz chcem zacat zas,aby som este tych 15 dala dole.