Mužovi zvonil messenger
Ahojte, neviem čo sa včera stalo, nikdy sme na seba nežiarlili s mužom ale včera sa stala taká vec. Bol s dcérou v detskej a ja som mu volala na messenger o 18:12 nezdvihol ani nezvonilo, tak som sa ho pýtala prečo a on, že neviem mám ho v kabáte na chodbe. Potom o takých 30-40 min. na to mu začal zvoniť messenger v kabáte a ja mu hovorím aby to zdvihol ale nechcelo sa mu, až keď som sa už chcela postaviť tak išiel on a hovoril ahoj, ahoj a pritom ešte zvonil a potom ešte niečo stláčal a hovorím kto ti volal a on, že ty si mi volala 😒 že tam bola moja profilovka a nedalo sa zdvihnúť.To akože mám veriť, že mu messenger zvonil po 30 min.? Mala som pri sebe svoj mobil bola som na fb tak by som si to asi všimla aj čas som pozerala kedy som mu volala a bol tam len predtým čo mu nezvonilo. Čo si o tom myslíte?
@panelacikova mne to nedávno prišla ako aktualizácia a vtedy som si to pozerala aj priateľ
AKo fakt nechápem, prečo toto robíš. Si vo vzťahu nešťastná keď hľadáš niečo zlého za každú cenu?
Mužovi tiež volala známa, že on jej volal a pritom sme boli spolu doma a mobil mal na poličke, aby ho syn nebral a áno keď sme sa pozreli bolo tam posledné volanie ona. Obaja sme boli prekvapení, že čo to je, lebo on jej nevolal.
Hej holka temu messenger občas blbne. Alebo niekedy aj systému lebo aj tu na MK mám otvorené správy ( sa zamyslím kto by kukal " dnes na obed") a za hodinu my ukáže že všetko mám neotvorene 🤷 jak u debilov na dvorečku nič si z toho nerob
Nestresuj ,tento tyzden, sa toto iste stalo aj mne. Cakala som na kamarata a volala som mu na messenger ale nedalo sa dovolat.Potom ked dosiel ,tak mu zacal zvonit messenger asi po polhodine a kukal na mna ,ze preco mu volam , aj mi ukazal tel. že fakt mu volam ja a sme nechapali ,lebo telefon som nemala vtedy ani pri sebe ,ale v uplne inej miestnosti .
Tento týždeň haprujú všetky aplikácie.Presne toto isté sa stalo mne.Volala som cez messenger segre,hovor zrušilo,jej nezvonil.Potom jej začal zvoniť,keď sme už boli spolu a ja som mala mobil vo vrecku.Messenger sám o sebe ide zle.Spravy mi velakrat pridu až ked otvorím aplikáciu.Dnes mi pre zmenu z historie zmizol videochat.Môžeš mužovi kludne veriť,že ti vravel pravdu.
Mala by si sa mužovi ospravedlniť
@ivetka_kamo a za čo, veď sme sa ani nehádali ani sa nič nestalo, omg, on si to už ani nepamätá 😁

Správy na messengeri chodia teraz oveľa neskôr, ja nedostávam notifikácie ak mi niekto píše a ak zapnem displej tak mi zrazu príde x správ od ľudí.
Pre tvoje ukludnenie - ak by mu dakto volal a aj by to stihol zmazať tak v zozname ľudí s ktorými si píše / volá by ta osoba ostala na vrchu napriek tomu že by jej správu zmazal. Jediné že by si tie správy nechal archivovať, vtedy by ta osoba zmizla zo zoznamu ľudí. To ale už asi nezistis tak nepanikar :D