icon

Mýlim sa ja alebo muž?

13. máj 2022

Ahojte. moj muz casto vyvola hadku na temu svagor.Ked sa s nim stretne pokeca s nim aj vravi ze je fajn ze ho ma rad. ale ..je to tu ale..svagor ma garaz obcas tam majstruje, muz tam zabehne hocikedy pokecaju. Minule tam isiel a dosiel nastvany ze sa mu svagor nepozdravil a ze sa hneva asi na neho. Ja mu nato. ale ved ste kecali a ty si sa mal pozdravit prvy ved ty si k nemu dosiel. Tak znie spolocensky bolton. kto ku komu ide ten sa zdravi. ci sa mylim? Neviem o tom aby sa hneval na teba, ved sa ho spytaj vravim. A hned spustil ze som ho nasrala, ze sa len svagra zastavam a take reci. A zacne tak rypat, ze svagor napr. uznava len taku znacku auta a bicykla atd. Vravim muzovi ved to je normalne kazdemu sa paci nieco ine. Svagor prekonal covid a ma po covide zdravotne problemy. A muz zacne rypat do mna, len jeho treba lutovat mna nie..ze beriem lieky na vysoke tepy. Ano berie asi 8 r. jedine lieky na vysoke tepy, ale nechodi ani do kardiologa ani na prevetntivky, tak mu vravim ved ked si taky chory tak chod obcas k lekarovi nech sa na teba pozru..a spusti ze som retardovana a nicomu nerozumiem a ze sa len zastavam svagra. Ale ja temu svagra neotvaram to stale on o nom zacne hovorit. Uz ma to nebavi tie jeho reci len aby stale vyvolal hadku a potom mi vynadal ze ja som hlupa a retardovana.

Strana
z3
cacianka
15. máj 2022

Ak len to ti chýba, tak áno - kto vchádza ten zdraví.aj keď odchádza.
Ale keď môj začne podobne prudit, a vyťahuje nezmyselné bludy, tak sa ho pýtam či má svoje dni , kramy mu hapruju a nech si mnou hovorí až keď sa ukľudní.

sashka22
16. máj 2022

Úplne prvé čo ma napadlo je, či Tvoj muž nieje náhodou bisexuál. Je do švagra buchnutý. Takéto teatrálne prejavy si užíva a kde zostalo niečo mužské z neho, hašterivý ako baba.

bilancia
17. máj 2022

tvoj muz nema problem so svagrom ale sam so sebou

Strana
z3