Mýlim sa ja alebo muž?
Ahojte. moj muz casto vyvola hadku na temu svagor.Ked sa s nim stretne pokeca s nim aj vravi ze je fajn ze ho ma rad. ale ..je to tu ale..svagor ma garaz obcas tam majstruje, muz tam zabehne hocikedy pokecaju. Minule tam isiel a dosiel nastvany ze sa mu svagor nepozdravil a ze sa hneva asi na neho. Ja mu nato. ale ved ste kecali a ty si sa mal pozdravit prvy ved ty si k nemu dosiel. Tak znie spolocensky bolton. kto ku komu ide ten sa zdravi. ci sa mylim? Neviem o tom aby sa hneval na teba, ved sa ho spytaj vravim. A hned spustil ze som ho nasrala, ze sa len svagra zastavam a take reci. A zacne tak rypat, ze svagor napr. uznava len taku znacku auta a bicykla atd. Vravim muzovi ved to je normalne kazdemu sa paci nieco ine. Svagor prekonal covid a ma po covide zdravotne problemy. A muz zacne rypat do mna, len jeho treba lutovat mna nie..ze beriem lieky na vysoke tepy. Ano berie asi 8 r. jedine lieky na vysoke tepy, ale nechodi ani do kardiologa ani na prevetntivky, tak mu vravim ved ked si taky chory tak chod obcas k lekarovi nech sa na teba pozru..a spusti ze som retardovana a nicomu nerozumiem a ze sa len zastavam svagra. Ale ja temu svagra neotvaram to stale on o nom zacne hovorit. Uz ma to nebavi tie jeho reci len aby stale vyvolal hadku a potom mi vynadal ze ja som hlupa a retardovana.
Úplne prvé čo ma napadlo je, či Tvoj muž nieje náhodou bisexuál. Je do švagra buchnutý. Takéto teatrálne prejavy si užíva a kde zostalo niečo mužské z neho, hašterivý ako baba.
tvoj muz nema problem so svagrom ale sam so sebou

Ak len to ti chýba, tak áno - kto vchádza ten zdraví.aj keď odchádza.
Ale keď môj začne podobne prudit, a vyťahuje nezmyselné bludy, tak sa ho pýtam či má svoje dni , kramy mu hapruju a nech si mnou hovorí až keď sa ukľudní.