Myslela som, že sa mi to nemôže stať
Prepacte, ale som jedna z tych, co si vytvorili nove konto, nakolko nechcem, aby to co tu chcem popisat bolo spajane s mojim original aktivnym uzivatelom..
Prosim, ak mi mozete nejako poradit, konstruktivne, tak mi prosim poradte, lebo ja som momentalne v totalne zlom stave.. Prave som zistila, ze ma moj mm, pravdepodobne nielen cez chat, podvadza.. 😢 😢 A to som myslela, ze je to muz ktory mi to nikdy neurobi.. Vazne..
Ide o to, ze mi nechal svoj mobil, na ktorom boli pravdepodobne nastavenia, ktore vsak zacal pouzivat az teraz, cez svoj mail.. netusim ako to funguje, ale skratka zacali sa mi na HTC objavovat tzv. talk spravy.. vcera mi nieco vyskocilo, ale namala som cas to citat, ale bola tam nejaka erotika a kedze som sa zlakla, ze sa jedna o nejaky virus, tak som to zavrela. Ale dnes opat a na zaklade toho co som citala, som nadobudla istotu, ze pise moj muz.. so zenou, ktora robi s nim na pracovisku. On robi v zahranici..
Neviem, kua, co mam robit..??? Mam chut zdvihnut a povedat mu to? alebo smirovat dalej, co sa bude diat?? som total na pokraji nervoveho zrutenia..
som na materskej, konci mi zakratko.. s mm sme to mali tazke, co sa tyka casu straveneho pocas mm, lebo bol velmi pracovne vytazeny.. takze ze by to bol nedostatok sexu?? co si kompenzuje?? on nie je z tych co potrebuju zvysovat ego.. 😕 ano a mala som aj iste zdravotne problemy, kvoli ktoym sme nie vzdy mohli.. ani chut niekedy nebola.. sama s malym.. rodina daleko.. priatelia tiez... ok.. mozno vyhovorky, mozno som skratka bola len unavena, mozno nieco horonalne nesedi.. ale kurnik.. toto??? 😢 😢 snazim sa hladat najskor chybu u mna, lebo isto je..
Co by ste robili? Mam mu to vytmavit cez telefon?? ci?
@desdemona74 prepac,bolo to hlupe. vyletelo mi to. drzim palce, tiez ma to stretlo s ex, ale neboli v tom deti. a teda uz si si ista?
@desdemona74 a este taka otazocka.. a nebol tvoj muz nahodou niekedy teraz pred tym nez dosiel ten talk na htc mimo.. teda v praci .. tak trosku dlhsie vecer v praci???
@ritusuk nist si z toho nerob... ona asi nevie ze aj v belgicku sa keca po francuzsky... a aj bozkava po francuzsky.. tak chapes.. ja sa jej tu priznam ze som mala pechte mechtle s jej muzom.. a ona mi este povie toto??? to je uz co za svet, ze konkurentka sa prizna zenskej ze spava s jej muzom a ona na takto reaguje...
@desdemona74 Precitaj si pozorne moju radu: Zabezpec si pristup k Vasim peniazom, aby si neostala bez penazi. Az sa to prevali, bude ochotny v prvych dnoch sa s Tebou o majetok poctivo rozdelit alebo Ti ho cely stedro ponechat. VTEDY to OKAMZITE ries s pravnikom a spiste ihned zmluvy o majetku. O par tyzdnov uz taky stedry nebude. Najpravdepodobnejsi scenar bude, ze budes od neho dostavat almuznu, ak vobec. Takze toto je prva, najdolezitejsia rada.
Druha rada: Nic nepodnikaj, nekonfrontuj ho, kym sa nerozhodnes, ci o neho chces bojovat alebo nie. Od toho sa totiz odvija Tvoje dalsie jednanie. Ak bo chces pre seba, nedaj na sebe nic znat. Obnov sexualne spoluzitie. Vytvaraj mu doma domacu pohodicku a pockaj kym ho to poblaznenie prejde alebo kym milenka na neho nezacne nasrane acit s rozvodom. Vyberie si nasranu milenku alebo pohodovu manzelku? Odpoved je: na 90 percent manzelku.
Tie jeho talky prestan citat. Uz si si precitala dost.
Vitaj v klube. Pred styrmi rokmi by som za manzelovu vernost dala ruku do ohna. Dnes sa uz len pousmejem.
@angel31 fakt nechapem preco to robis (myslim toto nezmyselne vypisovanie - chodis okolo horucej kase, ved ked si milenka jej muza tak napis ako povedala @ jankavl svoje meno a zakladatelka bude vediet ci si to ty, alebo nie! A pokial si robis sradnu je velmi smutne, ze je to na ukor ženy, ktora sa prave v tejto chvili velmi trapi...... velmi smutne....... 😖
@angel31 ano aj v belgicku, aj v luxembursku, aj v casti nemecka.. a kedze dotycna nehovori po slovensky ani nahodou a ty nie si analyticka bankoveho systemu, tak nie draha.. ty to isto nebudes..
viac na teba reagovat nebudem, nema to cenu, takze ak sem chodis pisomne masturbovat, nech sa paci..
@desdemona74 neviem ti poradiť,lebo si naozaj vo veľmi nepríjemnej situácii,ale veľmi ti držím palce,aby to dobre dopadlo a aby si to všetko zvládla
neviem kto si, ani o co ti ide.....jedine, co som si ista, ze si plakton bez chrbtovej kosti.....
hodila si riadny spinavy bumerang, ktory ti skor ci neskor dobre jeb...e po primitivnej gebulke....
...ak sa len zabavas, ver, ze nemas ani stipku zmysla pre humor a ak je to naozaj pravda cely zivot budes zit jak chudera.
@jaja28 ale co z toho budem mat??? jedine ze by sa dohodli s desmedemonou a isli fifti/fifty.. s toho co vysudi pri rozvode... vtedy by som k menu poslala aj moje cislo uctu na mbank...a bolo bi.. inak nech si toho nevernika necha.. ja si najdem lepsieho muza.. hadam si nemyslis ze by som bola nejaka sprosta hus ze si ucorkujem chlapa, ktory slubil vernost zenskej, dal jej svoje meno a hned sa ide kde komu do postele otrcat.. ze aha na moju nadheru.. potom mne(milenke) povyprava ako ma lubi a ze uz musi domov, lebo rano vstava do prace a caka ho dcera?? no tod!! ked nevie dodrzat manzelsky slub ze v dobrom aj v zlom a moj brloztek je len voj brloztek, a ja som tvoj macko na kazdu noc, tak nech si ho necha!!
@angel31 dobre sa na tebe bavím 🙂 .popri teste otcovstva si daj spravit aj test na pohl.choroby a urcite navstiv psychiatra...lebo ak je to pravda,nie je nic horsie,ako odmietnuta nasrata milenka,da ti nejake prašky,nech to nejako predychas...a ak to nie je pravda,tak ho potrebujes duplom,lebo takto sa srandickovat nie je v ludskej spolocnosti normalne.mozno aj na to su prasky.inak veľa zdravia.hlavne miminku.
Ja osobne si myslím, že ak je to nevera pre niečo ten muž za inou utečie. Ale na druhej strane nepochopím chlapov pretože takto sa problém nerieši. Prešla som si tým tiež. A milá @angela31 si dosť trapnučké nevyzreté dieťatko. Ak raz dospeješ potom prispievaj do diskusií kde smutná žena hľadá pomoc a samozrejme aj do iných. Ak by som bola taká hrdinka a bola jeho milenka tak nemáš problém to tu zverejniť. Takže dosť hlúpy vtip.
@desdemona74 draha desdemonka.. a ten tvoj muz hadam nerobi financneho analfabeta ??? lebo to je mi ale nahodicka ze aj ten moj milovany milenec okrem ekonomicko-egonomickych smerov kruzi aj vo financno-endokomickych smeroch..
@desdemona74 a masturbovat nemusim.. dokonca ani pisomne.. na to mam milenca.. a to mi nadstandartne postacuje
Si velmi inteligentna zena a drzim palce aby to dobre dopadlo.
@angel31 co to tu trepes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uz sme vsetky pochopili, ze si milenka - predpokladam chlapa, pre ktoreho budes vzdy cislo 2, uz to vieme, lutost od nas necakaj a prestan si tu svoje mindraky riesit na nevinnej zene, ak sa potrebujes vyzalovat zaloz si vlastnu temu .....................nikto ti to brat nebude, tam sa vyzaluj............. a pokial ma byt toto vsetko sranda, zdielam nazor s vadimkou, raz ti zivot vsetko vrati, ci uz mas 13 rokov, alebo napr. 33 !!!!!!!!!!!!!!!!
Angel31 nie je tou milenkou. Venujme sa zakladatelke temy, ta to teraz potrebuje.
@angel31 Jedno Ti to nieje inak by si takto nereagovala. Pekne sa tým trápiš. Tak sa tu aspoň nehraj na hrdinku a aj tak si myslím, že si robíš sranda a je to dosť hlúpe.

@desdemona74 jojha.. lenze ja to myslim smrtelne vazne.. vcera som posielala byvalemu kolegovi mail aj s prilohou.. cez azet na jeho gmail.. a ma taktiez android a dokonca mal aj HTC.. len teraz ho vraj pouziva jeho dcera...