Myslela som, že sa mi to nemôže stať
Prepacte, ale som jedna z tych, co si vytvorili nove konto, nakolko nechcem, aby to co tu chcem popisat bolo spajane s mojim original aktivnym uzivatelom..
Prosim, ak mi mozete nejako poradit, konstruktivne, tak mi prosim poradte, lebo ja som momentalne v totalne zlom stave.. Prave som zistila, ze ma moj mm, pravdepodobne nielen cez chat, podvadza.. 😢 😢 A to som myslela, ze je to muz ktory mi to nikdy neurobi.. Vazne..
Ide o to, ze mi nechal svoj mobil, na ktorom boli pravdepodobne nastavenia, ktore vsak zacal pouzivat az teraz, cez svoj mail.. netusim ako to funguje, ale skratka zacali sa mi na HTC objavovat tzv. talk spravy.. vcera mi nieco vyskocilo, ale namala som cas to citat, ale bola tam nejaka erotika a kedze som sa zlakla, ze sa jedna o nejaky virus, tak som to zavrela. Ale dnes opat a na zaklade toho co som citala, som nadobudla istotu, ze pise moj muz.. so zenou, ktora robi s nim na pracovisku. On robi v zahranici..
Neviem, kua, co mam robit..??? Mam chut zdvihnut a povedat mu to? alebo smirovat dalej, co sa bude diat?? som total na pokraji nervoveho zrutenia..
som na materskej, konci mi zakratko.. s mm sme to mali tazke, co sa tyka casu straveneho pocas mm, lebo bol velmi pracovne vytazeny.. takze ze by to bol nedostatok sexu?? co si kompenzuje?? on nie je z tych co potrebuju zvysovat ego.. 😕 ano a mala som aj iste zdravotne problemy, kvoli ktoym sme nie vzdy mohli.. ani chut niekedy nebola.. sama s malym.. rodina daleko.. priatelia tiez... ok.. mozno vyhovorky, mozno som skratka bola len unavena, mozno nieco horonalne nesedi.. ale kurnik.. toto??? 😢 😢 snazim sa hladat najskor chybu u mna, lebo isto je..
Co by ste robili? Mam mu to vytmavit cez telefon?? ci?
@mimuska1115 Ona si tu o sebe vymysla kraviny. Minule tvrdila, ze ma priduseneho syna, ktory strasne place pri Vojtovke. Nic jej nie je svate. Nereagujme na nu.
@kveta ach, jaj....dosť primitívna žena či dieťa.....nepochopím toto nikdy
@angel31 môj muž 😀 moja on na také chudery ako si ty ani nepozrie,lebo sú to pre neho len k....y a z veľkým K .a ten uško to je ako kto?tvoj syn?no ľutujem ho a myslím že na žiadnu macochu si tu nenatrafila!!!ale aspoň vidíš za čo si mu stála,vrátil sa k svojej žene,takže je asi o 10000krát lepšia ako ty,ty???ty si len odpad,ktorý bol na pobavenie ale miloval úplne inú ženu a aj miluje 😀
@desdemona74 no čo? aké kroky si teda ďalej spravila? Inak ak to dokážeš, skús si počkať keď príde domov a konfrontuj ho zoči voči. Takto ked mu napíšeš mail, tak si dokonale premyslí odpoved a bude aj presvedčivá. Tomu ver. Musíš ho konfrontovať vo chvíli, ked to nečaká a prvá jeho reakcia ti to všetko prezradí alebo zavrhne.
Viem, že je to ťažké čakať na jeho návrat.. skús to.
@angel31 Ach jaj, fóra by sa mali na MK začať zakladať podľa výšky IQ 😒 😒
baby nereagujte uz na tu nesvojpravnu dotycnu...ju to len hecuje....
@desdemona74 Kruci, ťažká situácia:(( ja som si podobné zažila s ešte kedysi frajerom, veru som mu bola ochotná odpustiť, ale nakoniec zvíťazila ona svojou neodbytnosťou... ale teda ja som chvíľu sledovala celý dej okolo nich, čítala maily a smsky, aby som vedela čo a ako... až potom som vyšla s pravdou von... držím palce ☹ 😉
a uz si si ista tou neverou??? je mi to luto, ze takto musis trpiet....
@angel31 to tvoje miminko bude potrebovat prasky,ved pri takej mamine sa mu necudujme...ten milenec ti musel fest ublizit,ze si taka nasrata,tak ale zase pises,ze ti to vyhovuje,tak neries...a ked si ostala tehotna,zrejme aj to si chcela,lebo toto sa milenkam zväcsa nestava.tak uz neries,s kym to cakas,lebo zrejme to nevies ani ty sama,a babätku to nerobi dobre,ked maminke prepina...
na margo angel31.. pochybujem, ze ma 31 a uz vobec ze je zena.. odhadujem to na pubertiaka, co sa bavi, pocas tazkeho vysevu kiahni.. niekedy zvyknu byt halucinacie.. potrebuje byt stredobod pozornosti a celkom dobre sa mu to dari.
uff. zacala som sa stracat v diskusii..
takze
@borkavan cakam.. cakam na vecer, lebo si evidentne vecer zvyknu pisat.. teda.. ak nebude ona na byte s mojim mm.. ☹ to si nebudu musiet dopisovat.. a chcem im neskoro vecer poslat maily na firemny mail.. jej nieco v zmysle, ze by sa mala hanbit, a ze aj ked sme sa nestretli, vie od koho je mail a preco.. nic viac.. ziadne invektivy, len jej chcem dvihnut adrenalin.. no a mm dostane mail v takom zmysle, ako mi nedavno on hovoril, ze mu volala manzelka kolegu a pytala sa divne veci, ze kde je jej muz, na akom meetingu, s kym, a ci nie je s nejakou konkretnou osobnou.. tak sa na tom bavil, ze asi ho podozrieva.. cize ja napisem mail v style, ze si este toto pamatam a ze nech mi povie, komu by som mala zavolat ja a spytat sa kto je ta dotycna, ktora ma aferu s mojim muzom..
maily si precitaju rano po prichode do prace..
@chovancova27 ja to dlhsie nevydrzim citat, ak by som mala dlhsie ako dnesny vecer, tak ma mozu rovno odviezt.. staci mi uplne co som si precitala, a pokial to nevymaze, tak to budem mat na mobile az do jeho prichodu.. aspon uvidim, co urobi po tom maili, ci bude hned mazat konverzacie.. kazdopadne to mam odpisane.. kazde slovo..
@vadimka ja pod neverou beriem aj sexualne flirtovanie cez chat.. a kedze mm ma v prenajme byt, nema problem ju tam zavolat.. ved nie su deti.. ona si evidentne doma tiez riesi niecoho nedostatok.. on tiez.. 😖 ja ale neviem predychat to, aky je mm, ako ho poznam, preco sme si zakladali rodinu..
je mi do revu, ale nemozem .. som u maminy, ta by si myslela , ze placem za ocinom, a kedze ona je na ukludnujucich liekoch, lebo to tiez zle znasa, nemozem ju rozplakat..
hlavou sa mi melie kadeco, snazim sa filtrovat emocie, boli ma zaludok.. tie co ste si tym presli, tak viete o com hovorim.. 😔
@angel31 niekto ti asi strašne ublížil..je mi to ľúto..ale možno budeš prekvapená, ale mnoho z nás prešlo niečím hrozným. Ale posielať zlo ďalej...to nie je dobré ani pre teba. Neverím, že ti robí dobre, ak píšeš to..čo píšeš..Aká budeš ty k ľuďom, taký budú aj oni k tebe..prajem ti veľa šťastia.. 😉
baby, to cudo moze byt vydate, slobodne,rozvedene, s 2-hlavami a ziadnym mozgom, nesvojpravne alebo v puberte...dokonca muz.pohlavia...fakt, nestoji to zato sa nad tym zamyslat.....
radsej sa venujme a podporujme mamicku, ktora to potrebuje 😉
@desdemona74 Spojis milenku s manzelom. Budu sa navzajom chranit, utiekat sa k sebe. Nepisala by som tie maily. Dramaticke gesto, ale privela nevyhod pre Teba.
@desdemona74
kedy sa ma mm vratit?
a ked pride ako dlho bude doma?
ked manzelia pracuju takto daleko od seba, vacsinou to tak konci zial....neboli doma nejake naznaky???
Plus rovno proti sebe nastves manzela. To je blby zaciatok vyjednavania. Dramaticke gesta mozes robit neskor. Teraz si chran svoje zaujmy.
@angel31 uf...citam, citam a nestacim sa divit, ake svine dokazu byt poniektori.......angel31...ty musis byt neuveritelne nestastna osobka so sadistickymi sklonmi ublizovat inym..je mi ta uprimne luto...a mala rada..miesto nezmyselnych dristov by som trosku popracovala na tvojej gramatike.....ale ono asi je na takej urovni ako si ty.....
@desdemona74 a kedy sa ti vrati domov?niekto tu pisal,aby si si to vsetko preposlala,to je dobry napad,budes tam mat aj odosielatela...to je doverihodnejsie,ako prepisane na papieri.drz sa a bud silna...koli malemu.
@desdemona74 drzim ti velmi palce
ahoj,ja by som nevydrzala.....dvihla by som mobil a polozili mu jedinu jednu otazku.PRECO.
tym by som aj ukoncila debatu.cakala by som odpoved...
@desdemona74 presne viem ako ti je prešla som si neverou vlastne nikdy to už nebude za mnou ale každý si zaslúži druhú šancu.Určite sa sním porozprávaj a povedz aké máš pochybnosti možno to bude všetko úplne inak, ja som však išla na istotu,ked si na to pomyslím stále mám tie pocity ako by to bolo včera ale rozvodom by som sa potrestala iba ja a moje deti preto som ostala v manželstve.Odpustila ale nezabudla to sa jednoducho nedá ☹Viem že niesom jediná a bohužial ani posledná ☹Držím ti palce
@jaroslavapovraznikova da sa zit s clovekom, ktoremu nemozes viac verit? stale sa pytam, ci by som to dokazala.. skor nie.. ako ano 😔
@desdemona74 to isté som si hovorila aj ja ale dá.Je to ťažké ale mi ženy sme asi tak nastavené že toho znesieme veľa ☹ hlavne to rieš s chladnou hlavou a neunáhli sa.Ja to zvládam len tak že nemyslím na to ako mi bolo ublížene ale tvoja téma mi to pripomenula ☹