Myslela som, že sa mi to nemôže stať
Prepacte, ale som jedna z tych, co si vytvorili nove konto, nakolko nechcem, aby to co tu chcem popisat bolo spajane s mojim original aktivnym uzivatelom..
Prosim, ak mi mozete nejako poradit, konstruktivne, tak mi prosim poradte, lebo ja som momentalne v totalne zlom stave.. Prave som zistila, ze ma moj mm, pravdepodobne nielen cez chat, podvadza.. 😢 😢 A to som myslela, ze je to muz ktory mi to nikdy neurobi.. Vazne..
Ide o to, ze mi nechal svoj mobil, na ktorom boli pravdepodobne nastavenia, ktore vsak zacal pouzivat az teraz, cez svoj mail.. netusim ako to funguje, ale skratka zacali sa mi na HTC objavovat tzv. talk spravy.. vcera mi nieco vyskocilo, ale namala som cas to citat, ale bola tam nejaka erotika a kedze som sa zlakla, ze sa jedna o nejaky virus, tak som to zavrela. Ale dnes opat a na zaklade toho co som citala, som nadobudla istotu, ze pise moj muz.. so zenou, ktora robi s nim na pracovisku. On robi v zahranici..
Neviem, kua, co mam robit..??? Mam chut zdvihnut a povedat mu to? alebo smirovat dalej, co sa bude diat?? som total na pokraji nervoveho zrutenia..
som na materskej, konci mi zakratko.. s mm sme to mali tazke, co sa tyka casu straveneho pocas mm, lebo bol velmi pracovne vytazeny.. takze ze by to bol nedostatok sexu?? co si kompenzuje?? on nie je z tych co potrebuju zvysovat ego.. 😕 ano a mala som aj iste zdravotne problemy, kvoli ktoym sme nie vzdy mohli.. ani chut niekedy nebola.. sama s malym.. rodina daleko.. priatelia tiez... ok.. mozno vyhovorky, mozno som skratka bola len unavena, mozno nieco horonalne nesedi.. ale kurnik.. toto??? 😢 😢 snazim sa hladat najskor chybu u mna, lebo isto je..
Co by ste robili? Mam mu to vytmavit cez telefon?? ci?
@desdemona74 je mi ťa strašne ľúto najhoršie je že to nemôžeš prebrať ihned ☹
@desdemona74 Tí chlapi by si niekedy zaslúžili poriadnu do držky 😠 😠 😠 😠 Majú krásnu zdravú rodinku a nevedia si to vážiť... Láskavo nech si ten čas nájde .. lebo ho prídem sama dotiahnuť za uši 😠 😠 😠 Je to hrozné.. koľko je na svete ľudí čo by dali všetko možné len aby mali to čo on.. a ak je pravda že ťa podvádza tak je hlupák a nevie si vážiť to čo má...
Prepáč mi.. dúfam že niesom drzá v tomto.. ale hnevá ma to
@betka22betka on ma podvadza v cudzine a na milion percent k mame pojde, chodi tam skoro kazdu sobotu.. ako ja hovorim na panske.. ak tam pojdem, tak len vtedy ak odmietne prist sem, a urcite pojdem bez maleho..
ale dakujem za snahu pomoct.. 😔
@kika1111 uz som aj odfotila.. lebo je dost pravdepodobne, ze to zmaze a viac to tam neuvidim tak, ako tie predchadzajuce spravy..
@desdemona74 Prosim Ta, najma mu o tom nehovor do telefonu. Teda neviem, nepoznam Ta ale viem, ze keby som taketo nieco do telefonu vykricala ja, ulavilo by sa mi na mikrosekundu a potom by to bolo ovela ovela horsie. Toto treba riesit len osobne. POKUUUUS sa to riesit s chladnejsou hlavou a ked sa o tom uz budete rozpravat a budes vediet na com si, potom sa vyzur, vykric, vyfackaj... drzim palce..
@desdemona74 citala som celu diskusiu a snazim sa ta pochopit eako sa asi citis.Musi to byt hrozne,ta neistota a napatie,je mi ta uprimne luto....a neviem,ale ked sa nad tym tak zamyslim,ja osobne by som ten tlak nevydrzala,to ze ti nezdviha telefon,predstavivost pracuje na plne obratky a tie predstavy musia byt mucive. Ja,ak by som mala cislo aspon na jedneho kamarata,co ma byt s nim na tej veceri,zavolala by som pod nejakou zamienkou kamaratovi.Dozvedela by si sa,ci je s nim.Lebo ak si ho nechas len vypytat tvojim mm,moze sa vyhovorit ze dotycny si prave niekam odskocil na cigaretu,ci WC a nic s tym neziskas...mna by najviac mucila neistota a preto by som sa snazila zistit kde urcite teraz je.Nedokazala by som nasledne cakat a predstavovat si co prave robia,ja by som sa ho snazila usvedcit co najskor,aj ked to mozno nie je najspravnejsie ale nemohla by som inak. Asi by som citila urcite zadostucinenie im to nejak prekazit alebo zneprijemnit.
ahoj, preco nebyvate s manzelom v zahranici? dnes chodia predsa cele rodiny do zahranicia. vztah na dialku je vzdy tazky, samota, nuda, rozne nastrahy... 😖 ja by som svojho nepustila sameho...
@elen3 hm.. no pretoze on je tak naviazany na svoju mamu.. to asi hovori za vsetko.. aj ked my sme za nim chodili, na dva mesiace, jeden, par tyzdnov..
@elen3 a hlavne!! ja som mu doverovala, u mna to bol chlap co by taketo nikdy neurobil, zasadovy.. ☹
@desdemona74 Ahoj. Je mi veľmi ľúto, čo sa ti stalo. Viem, že sa mi ľahko hovorí, ale bude lepšie, ak vydržíš až do jeho návratu. Hoci ja by som asi nevydržala.
@desdemona74 ahoj.aj ja citam celu temu.ja som si prezila nieco podobne...ak ti mozem poradit,tak neries cez telefon...
hlavne vela sil prajem a hlavu hore a skus riesit veci s chladnou hlavou...viem,ze to je tazke,je mi to luto :| :-/
@desdemona74 a ked ide na vikend k mame a potom asi teda znovu na tyzden do prace kedy sa vidate? Lebo toto vyznieva ze velmi malicko :(
@desdemona74 nerozumiem, co to ma s jeho mamou? ved mohli ste tam byvat spolu a chodit na slovensko za rodicmi...ked je na nu tak velmi naviazany, preco odisiel do zahranicia. nerozumiem... ja tiez svojmu muzovi doverujem ale chcem byt s nim ako rodina, normalne spolu zit.
@desdemona74 Ahoj,je mi naozaj velmi luto co sa ti stalo.Mne sa trasu ruky a je mi zle len ked to tu citam.Drzim ti palce a drz sa.Keby nebolo takych ako sa tu opisuje angel31,tak by bolo viac manzelstiev,ktore by vydrzali.Hambim sa za take mrchy,ktore rozbijaju rodiny.Robia hambu vsetkym zenam.Su to obycajne ku...Ja len dufam,ze nic taketo nebudem musiet riesit,lebo by som to asi psychycky nezvladla. ☹ Drz sa a daj vediet ako to dopadlo,mozno sa mylis.Dufam v kutiku duse,ze to nieje tak ako si myslis.
@lvka väčšinou len nedele, plus sobota vecer .. niekedy nám daroval celucky víkend.. takže áno, veľmi malo a to som mu aj často vyčítala.. zvykol oponovať, že veď sme boli spolu mesiac v zahraničí..
@desdemona74 Ja som len nepochopila celkom, prečo ti dal ten mobil a nezabránil tomu, aby si si mohla tie správy čítať.
@ewellina ten mobil kúpil dva roky dozadu. chcel ho vyskúšať, mne sa páčil tak mi ho dal, urobil počas toho krátkeho užívania take nastavenia, na ktoré zrejme zabudol.. no a teraz využíva aplikáciu, ale sa to zobrazuje aj mne.. tak som na to prišla..
@desdemona74 ja som velmi dlho rozmyslala co by som spravila, ale neviem....neviem co by bolo, lebo clovek je vtedy nahnevany a neuvazuje chladnou hlavou, co je samozrejme pochopitelne. Ja by som to mozno cim skor s nim prebrala, ale s kludom a nie hytericky, lebo ak clovek zacne hystericky vykrikovat, k nicomu to nevedie, skor by som bola ,,normalna,, robila by som mu vycitky- myslim, ze by ich mal, ze to takej dobrej zene spravil, a tiez mam 3 deti, asi by som mu odpustila stym, ze mozno bude cely zivot ,, posluchat,, lebo bude mat vycitky. Zakrocila by som cim skor, aby nestihli toho tolko zazit spolu. Lebo ak mu srdce k nej neodislo a islo len o fyzicku zalezitost, mozno ju nemiluje len si potrebuje ulavit a vydvihnut ego, tak je sanca ze ste ta jedina koho miluje.- mozno ho budete vediet este milovat. ale ak nie, vy musite vediet ci vam zato stoji,
@desdemona74 ja len lutujem tie deti, co ta psychopatka pise, je mi ich luto ze maju taku matku, a zial z nych vychova dalsie podobne osobky ako je ona sama, ale uz sme si zvykli ze na forach sa potuluju chudaci, ktori sa vyzivaju v problemoch druhych. Netreba si ju vsimat.
a mozno ked sa zamyslite, ze by on bol doma s dietatom, a vy v zahranici, sama, bez rodiny a keby dosiel niejaky modrooky modelko, co by Vam popletol hlavu, chvilkova vasen ale nic viac, - ale nemilovala by ste ho, len by ste chceli nieco nove vyskusat? Ze mozno Vas manzel stale naozaj miluje, uplne ako len moze, spravil blbost, lutuje to, -treba vediet, opytat sa lebo ak uz nemiluje, neni zaco bojovat, ale ak ano, skoda by bolo, najviac by utrpela detska dusa.
@desdemona74 Možno už oto tvoje tvrdenie niekto rozoberal (ešte nie som na konci diskusie, no to čo som si prečítala : mm je zo silne katolíckej rodiny a jeho mamu by to zabilo....) ale prepáč, na teba berie niekto ohľad ? Možno ťa podvádza niekto zo silno katolíckej rodiny (manžel), a kde sú prikázania katolíkov - farizejov ? A žiješ s mm alebo jeho mamou ?
@rebeka7501 No počkaj, počkaj, ak je niekto z katolíckej rodiny, ešte nemusí znamenať, že aj on sa cíti byť katolíkom. Lebo toto zas vyznelo, akokeby všetci katolíci boli farizeji.
@ewellina nie, to som nemyslela na všetkých, týka sa to iba tej maminky, ktorá otvorila diskusiu - resp. jej svokry so synáčikom. ak som urazila, ospravedlňujem sa.
@desdemona74 Podla toho popisu Vasho manzelstva zacinam mat pocit, ze Vase manzelstvo fungovalo uz len v predstavach a nie realne. Boli ste pridlho osve. On sa domov moc netaha. To je zacinajuci prusvih. Neskusaj na neho vlastnicke prejavy, to by ho len odradilo.
@desdemona74 veľmi ti držím palce, jeto ťažká situácia, a hlavne ak ešte aj prežívať smútok v rodine. Keď sa to troška otrasie, aspoň si skús povedať, že si hodnejšia lepšieho chlapa, ako takého to.
@desdemona74
si silna, ze si vydrzala a hned mu to nevytykala, nevykricala. este vydrz, zachovaj si chladnu hlavu. skus ho "donutit", aby prisiel domov. skor ho zneistis, ak to budes riesit bez vystupov, maximalne kludne ako to pojde. zatial si premysli, ako si vase spoluzitie predstavujes do buducnosti a predostri mu svoju predstavu. keby si mu dopredu do telefonu povedala, ze to uz vies, ma on cas si premysliet a presadit jeho predstavu.
drzim ti velmi palce.
rozmyslam, ci je fakt uz tak pobluzneny, ze zabudol na tu aplikaciu teraz uz v tvojom telefone....mozne to je....no je aj mozne, ze si spomenul, ze to tam nastavil a schvalne chce, aby si tie spravy videla...mozno je zbabely priznavat sa ti do oci...mozno caka hystericku scenu, ktora by mu ulahcila odchod...neviem su to len moje domienky.....mozno to uz taha takto na dve strany dlho....
....tiez ma zarazilo, ze sa neponahla k vam domov, kedze vas cely tyzden nevidi.....tak sa verny dobry otec rodiny nesprava....na ten vikend by som ho poprosila aby prisiel domov....skus maleho nechat u mamy, aby ste sa mohli porozpravat....neviem ci je to mozne v klude a s chladnou hlavou, tiez patrim k impulzivnym zenam.....drz sa moja.
@desdemona74 súhlasím s tými, ktoré radia neriešiť to na diaľku cez telefón alebo po maili, pretože priama konfrontácia ti napovie oveľa viac. Ak odhalíš, že o tom vieš ešte pred osobným stretnutím, mm bude mať čas vymyslieť si výhovorky. Keď sa ho na to opýtaš osobne, uvidíš jeho autentickú reakciu.
Ja si nemyslím, že ti telefón s tou aplikáciou nechal naschvál. Veď je také pohodlné užívať si slobodu ďaleko od rodiny. Načo by to komplikoval odhalením takýmto spôsobom? Hlavne ak je zo silnej katolíckej rodiny a záleží mu na tom, aby mal navonok usporiadaný život. Skôr so myslím, že to chcel utajiť.
Súhlasím aj s tými, ktoré radia neriešiť to hneď rozvodom. Otázne je aký typ vzťahu s dotyčnou má. Môže byť pre neho rozptýlením a okrem toho chlapi bohužiaľ ľahko podľahnú sladkým rečiam žien. Možno si ho ona začala omotávať okolo prsta a on nie je dostatočne silný a zrelý na to aby odolal. Myslím, že ešte nemáš dostatočné informácie o situácii na to, aby si vedela teraz povedať, či je to na rozvod alebo nie. Všetko bude podľa môjho názoru stáť na tom aké miesto má dotyčná u mm. Potom bude na tebe ako situáciu prijmeš a budeš riešiť.
žiaľ veľa žien prežíva to, čo teraz desdemona. Je to dosť smutné, že to " naveky" netrvá naveky...Ide teraz o to, veci si vyjasniť s jasnou hlavou. Všetko sa dá prežiť, ale vždy treba myslieť hlavne na dieťa- ak už je na svete, lebo ono sa nepýtalo- my sme ho chceli. Musím ale napísať- hoci nerada- že nevera je ešte vždy ten "miernejší prípad". Sú muži, ktorí týrajú svoje ženy a deti, fyzicky a čo je ešte horšie : psychicky. Nestarajú sa, pijú,nedávajú domov ani peniažky. Už som všeličo preskákala, aj ja som sa rozviedla- možno s terajším rozumom by som to nerobila . POTOM už je každý múdrejší. Situáciu však treba riešiť teraz. Preto milá desdemona len s kľudnou a jasnou hlavou. Rozmyslite si všetko" za " aj "proti " a tak sa rozhodnite. Dúfam, že na vianočné sviatky už budete spolu .Prajem Vám to.

@desdemona74 Jasmika Vam dobre radi !!! zdravim Vas, som uz starsia osoba, ale zaujal ma Vas problem.Necitala som vsetky prispevky, ale viem ze mate dieta, ste u svojej mamy a myslite si. ze Vas manzel podvadza.Dokazy mate len v telefone, neviete ani, kto je ta zena.Mozno ze Vam manzel nechal naschval doma telefon, aby ste nasla tie spravy.Nespravte nic neuvazene, neulahcite mu to, ak je to pravda, ze Vas podvadza.Myslite hlavne na svoje dieta, a ak ho este milujete a bola by ste schopna mu odpustit- tak sa nad tym zamyslite. Pisete, ze na vikend sa chysta ku svojej mame.Neviem, ci byvate daleko od svokry, ale mohli by ste skusit tam odcestovat aj s dietatom a uvidite ci tam bude. Ak tam nebude , tak Vas asi naozaj podvadza. Od svokry mu skuste zavolat- ze ho tam cakate aj dietatom, ze ste ho chceli prekvapit- lebo vam chyba. Musite vsetko riesit kludne- viem ze je to tazke, ale hnev a nenavist situaciu len zhorsuje. Podla toho, ako sa vyjadri musite potom navrhnut stretnutie - ze s nim musite vyriesit vazne veci- do telefonu mu nehovorte, o co ide. Som zvedava, ako to dopadne. Nie je problem sa rozviest- ale treba mysliet hlavne na dieta- a ked k nemu este nieco citite a nie je to nenavist- musite si to dobre rozmysliet.Ja som uz vseličo mozne tiez prezila - Drzim Vam palce.