icon

Myslela som, že sa mi to nemôže stať

desdemona74
28. nov 2012

Prepacte, ale som jedna z tych, co si vytvorili nove konto, nakolko nechcem, aby to co tu chcem popisat bolo spajane s mojim original aktivnym uzivatelom..
Prosim, ak mi mozete nejako poradit, konstruktivne, tak mi prosim poradte, lebo ja som momentalne v totalne zlom stave.. Prave som zistila, ze ma moj mm, pravdepodobne nielen cez chat, podvadza.. 😢 😢 A to som myslela, ze je to muz ktory mi to nikdy neurobi.. Vazne..
Ide o to, ze mi nechal svoj mobil, na ktorom boli pravdepodobne nastavenia, ktore vsak zacal pouzivat az teraz, cez svoj mail.. netusim ako to funguje, ale skratka zacali sa mi na HTC objavovat tzv. talk spravy.. vcera mi nieco vyskocilo, ale namala som cas to citat, ale bola tam nejaka erotika a kedze som sa zlakla, ze sa jedna o nejaky virus, tak som to zavrela. Ale dnes opat a na zaklade toho co som citala, som nadobudla istotu, ze pise moj muz.. so zenou, ktora robi s nim na pracovisku. On robi v zahranici..
Neviem, kua, co mam robit..??? Mam chut zdvihnut a povedat mu to? alebo smirovat dalej, co sa bude diat?? som total na pokraji nervoveho zrutenia..
som na materskej, konci mi zakratko.. s mm sme to mali tazke, co sa tyka casu straveneho pocas mm, lebo bol velmi pracovne vytazeny.. takze ze by to bol nedostatok sexu?? co si kompenzuje?? on nie je z tych co potrebuju zvysovat ego.. 😕 ano a mala som aj iste zdravotne problemy, kvoli ktoym sme nie vzdy mohli.. ani chut niekedy nebola.. sama s malym.. rodina daleko.. priatelia tiez... ok.. mozno vyhovorky, mozno som skratka bola len unavena, mozno nieco horonalne nesedi.. ale kurnik.. toto??? 😢 😢 snazim sa hladat najskor chybu u mna, lebo isto je..
Co by ste robili? Mam mu to vytmavit cez telefon?? ci?

mojka2310
29. nov 2012

ako keby som čítala svoj príbeh, je to však len na tebe, určite tonerieš cez telefon, Ja som bola hotová ke d mu pípla SMS-ka, ale podozrenie som mala už dlhšie. Hovorím si, že ak by som počkala ako by to pokračovalo, možno by to bolelo menej, lebo by sa trebárs vedel rozhodnúť, riešila som to s horúcou hlavou a asi som to zastavila v začiatkoch. Teraz je to OK, no dôvera je značne narušená. Bohužial deti to znášali ťažko a teraz sa nanho veľmi upli. Moja rada_ vychladni, postav ho pred hotovú vec, ale maj dôkazy (ja som ostala prekvapená aké lži dokázal môj vymyslieť). Dufam, že to bude fajn. Bud silná

jaroslavapovraznikova
29. nov 2012

Neboj sa stále sa dokážem usmievať ved kolko je na svete horších vecí ☹ vtedy som to nevnímala 🙂 ale teraz odstupom času viem že som konala správne a na to som fakt hrdá 🙂 A niečomu som sa naučila nikdy nehovoriť nikdy 🙂

sisaha
29. nov 2012

@desdemona74 tiez si myslim, ze maily by si zatial mala odlozit. aspon ten pre nu. Ved on jej sam povie, ze uz o tom vies. Zatial by som sledovala konverzaciu, zapisovala si, snazila sa o nej pozistovat co najviac informacii (ci je vydata, kto je jej muz). Na manzela zatlac, poloz mu priamu otazku ako si to dalej predstavuje, preco to spravil. Ak sa ti prizna, tak jej by som poslala potom uz iba mail s tym, ze budes o tomto informovat jej manzela, aby vedel, ze ona o manzelstvo nestoji, aby nevyzeral ako blbec. Lebo blbca robia aj z teba.. A uvidis ako sa zachova. Mozno to okamzite s nim ukonci. No, ty sa musis hlavne zamysliet nad vasim dalsim fungovanim, lebo dôvera je fuč... Drzim ti palce, aby to dopadlo dobre a nebolo to tak ako to zatial vyzera...MOzno tvojmu muzovi bude stacit bububu od teba a pochopi, co moze stratit a ci mu to za to stoji...

lila69
29. nov 2012

@desdemona74 V prvom rade chcem vyslovit uplny suhlas s prispievatelkou s nickom "kveta". DObre ti radi. Pouvvazuj nad vasou majetkovou situaciou, kde mate ulozene peniaze, ci mas k nim pristup atd, ak by doslo k najhorsiemu, o co by si mala zo spolocneho majetku zaujem , lebo sice ti to mozno pride teraz ako posledna vec, ale musis mysliet na to, z coho a ako by si v pripade rozvodu zivila seba a svoje dieta.
Maily im nepis, dohodnu si s milenkou strategiu, tvoj muz asi v hlave nakakane nema, kedze pracuje v zahranici na celkom lukrativnej pozicii. Domov pride so strategiou - vyuzi moment prekvapenia a vybal to na neho zoci voci.
Vsetko co si nasla v tom telefone si preposli - ver mi, ze sa ti to zide (monzo aj pri rozvodovom konani), prepisane to nestaci! Na jeho matku ohlad neber, nech si to so synacikom vybavi ona - ved on je neverny a nie ty.
Ja viem ze mas chut ho roztrhnut jak hada, by si aj zasluzil, ale vyckaj kym pride domov.
Skvele by bolo ak by si mala niekoho blizkeho sestru, kamosku, alebo niekoho kto by sa k tebe mohol na dobu kym pride manzel prestahovat a tuto situaciu znasat s tebou, lahsie by sa ti to zvladlo.
Musis byt silna, ak na neho teraz zautocis, velmi si poskodis... ked sa on chova ako potkan a skovava sa s milenkou ukaz aka si silna zena a naserviruj mu tu situaciu s chladnou hlavou, nech vidi... ze si neni nejaka hysterka.
V kazdom pripade drzim palce a ako povedalo vela bab - ruku do ohna by som za ziadneho chlapa nedala. ☹

kveta
29. nov 2012

@sisaha Ak postrasi milenku vyzradenim jej manzelovi, milenka v snahe zachranit manzelstvo sa pobezi sama priznat manzelovi a ten ju pravdepodobne po pociatocnom soku opusti. Ku komu sa zacne utiekat o pomoc? K svojmu milencovi, ktory sa bude citit za jej situaciu zodpovedny a zacne ju chranit proti svojej "krutej" manzelke. Troska blby scenar pre manzelku.

angel31
29. nov 2012

@katren no ty si jaka ina.. a vyzeram snad ze som neni ani na urovni ary cervenej???

angel31
29. nov 2012

@lila69 mila lila.. ja neviem co to vi mate za muzov.. ale uz aspon rochu unormalneny chlap nebude riesit majetkovu situaciu nehovoriac o tom ze sa porad hned bude chcet hnat do rozvodu... a ked uz aj tak ucini, ze sa dobre zamysli a zvazi za a proti, tak si myslim ze nebude taky chraun ako vy tu mate nazor na svojich muzov a nenecha zenu a hlavne svoje dieta bez prijmov.. ale riesit to jak vy... ze frisko podme krtosit tak to by som vam byt tym vasim chlapom ozaj nist nenehala.. a co sa tyka deti, dala by som si namahu im zabezpecit, stravu, skolu, oblecenie a vsetko co budu potrebovat a chciet. 😀 😝 😀

angel31
Odpoveď bola odstránená
kika1111
29. nov 2012

@desdemona74 počkaj, tvár sa, že sa nič nedeje. ak môžeš, každú správu si odfoť fotoaparátom,aby si mala dôkaz, lebo myslím, že takéto sa neukladajú. a ked príde, tak mu to ukáž a sleduj jeho reakcie. cez telefon to s ním riešiť je o ničom, tam sa môže tváriť ako chce a ty to nevidíš a predsa aj fyzické reakcie ti veľa povedia..držím palce a buď silná.. ja som našla v PC dobre ukryté fotky môjho ex s jeho (a aj mojou) kamarátkou..viem ako sa cítiš

angel31
29. nov 2012

@jaja102 ale tak s tvojim muzom ho asi mat nebudem.. to y som si pamatala... to bude asi s postarom...

zuzanockamt
29. nov 2012

@angel31 ty si aka srandistka ... kde su zase ti admini 😀 ... na tomto konovi sa da fakt vidiet vsetko mozne

angel31
Odpoveď bola odstránená
angel31
29. nov 2012

@zuzanockamt tak co uz .. co ja za to mózem, ze moj chlap so mnou riesi darovane HTC v brlozku prv nez ma opustil co sa ponahlal a ja mu na druhy den posialam financne skeny mailom?

zuzanockamt
29. nov 2012

@angel31 no su dve moznosti - bud si psychicky chory clovek alebo pubertak, co sa bavi ... upozornujem adminov a myslim, ze nie som prva a ani posledna ... nech preveria nick a pripadne bloknu

angel31
29. nov 2012

ale tak dievcata .. opustim vas.. ja mam svoje forum.. a nevernych muzov a jedovate zenske sa mi nechce riesit.. ja sa musim bavit pozitivne o mojom mackovi juniorovi s cislom2...

angel31
Odpoveď bola odstránená
lvka
29. nov 2012

@desdemona74 je mi to luto :(
Kazdopadne, ja by som urcite nepisala mail, naco? Co chces aby mail vyriesil? Mozno sa nad tym spolu zasmeju, mozno vyvola obavy a viac ich to "spoji", mozno si mm pomysli to co si myslel vtedy o tej manzelke kolegu..
Kym nie je pri tebe bude sa mu zdat ze to ani nie je pravda co pises
Ja by som si odkladala celu tu ich komunikaciu - len pre pripad... A potom ked pride by som si ho pekne posadila a s kamennou tvarou mu ozrejmila ake ma moznosti, nepytat sa, nevyjednavat, oznamit podmienky.
Prajem vela sily!

vejula
29. nov 2012

@desdemona74 ach , je mi to luto... Takto by som tie poradila tiež počkať a potom všetko prebrať z oči do oči, ale na druhej strane viem, že napr ja by som to nevydržala a asi by som zavolala vyziapala sa na neho, povyhražala, no proste som strašne impulzivny človek. A chapem, že musi byť asi aj pre teba ťažke to zatial nevyťahovať, lebo aj tak nad ničim inym nemôžeš rozmyšlať. KEdy sa ma tvoj mm vratiť domov?

desdemona74
autor
29. nov 2012

volala som mu s tym, ze s nim chce hovorit maly.. bol dost odmerany a vraj ide na veceru s priatelmi.. co pre mna je hrozne, lebo podla mna bude s nou.. ☹ ☹
mam sto chuti pockat pol hodinu, zavolat a vypytat si jedneho z priatelov, co povedal, ze tam bude a ked sa bude vykrucat, tak poviem nech mi ju da k telefonu a ked bude robit ofuky, tak mu normalne poviem, ze zruinoval nase manzelstvo.. ze viem o vsetkom..
lenze baby.. ja nie som doma, som u mamy, cize je dost mozne ze sem nepride konfrontovat, najskor pride o tyzden nas zobrat a dovtedy budem zrela na psychiatra.. ☹
nie som v stave to vydrzat este tyzden... 😢

desdemona74
autor
29. nov 2012

@vejula vracia sa zajtra vecer, ale uz mi dnes povedal, ze ide na vikend pomoct s niecim mame.. a ze nevie, ci bude mat cas zbehnut za nami..
mam chut mu vsetko vykricat cez telefon a donutit ho prist.. inak pojdem ja za nim a dozvie sa celho jeho rodina! 😖

vejula
29. nov 2012

@desdemona74 tak to chapem, behom toho tyždna by si si snad vyrobila aj vredy na žaludku 😠 ja viem podla seba, sice ma mm nepodvadzal, ale ked boli medzi nami nejake problemy ani jesť som nemohla kym sme si všetko nevysvetlili. Takže ono najlepšie by bolo počkať vzhladom na situaciu, ale či by to bolo najlepšie aj na tvoje nervy pre tvoje zdravie... To asi nie. Ak citiš, že už to nevydržiš, že sa nemôžeš venovať malemu, že to jednoducho nieje dobre, tak mu zavolaj a povedz že všetko vieš a vynadaj mu, bude ti podla mna lepšie, lebo svoje trapenie rozložiš aj na jeho ramena (zrejme bude aj on mimo z toho)

jaroslavapovraznikova
29. nov 2012

@desdemona74 Verím ti že je to na zbláznenie ak máš pocit že to musíš dostať zo seba von urob to.Prinúť ho že musí prísť domov inak pojdeš za ním ty ale v záujme oboch by si to rada prebrala doma 🙂

chovancova27
29. nov 2012

@angel31 Taaak určiteeeeee🙂)) bavkaj sa dalej dietko snívajúce o chlapoch 😉 a nauč sa pravopis ked chceš niekam prispievať 😎

jasmika
29. nov 2012

@desdemona74 v kľude si dnes popremýšľaj.. nerob unáhlené veci..lebo to nebude dobre..počkaj dnes... aj keby si nespala dobre popremýšľaj a zajtra by som mu zavolala nech príde domov, že súrne potrebuješ aby prišiel... keby bol celý víkend preč a potom zas celý týždeň tak to by nebolo dobre... to by si sa len vytrápila..treba to riešiť ale nie s horúcou hlavou.. to je môj názor.. och ani nevieš ako veľmi by som si priala aby to nebola pravda, aj keď ťa vôbec nepoznám ☹

domincek
Autor odpoveď zmazal
piacere
29. nov 2012

@desdemona74 ak môžem.... odporúčam ti vytvoriť si súkromnú tému pre baby, ktoré ti úprimne radia a s ktorými si už na túto tému prehodila pár písmen....
Lebo tento psychický upír, čo tu lieta, mal byť dávno zatvorený za dvojitými dverami psychiatrie.... ale vo svojej podstate je to nešťastný človek, takže má môj imaginárny súcit....

vejula
29. nov 2012

@desdemona74 čo? 6e nievie či bude mať čas za vami prisť???? Tak to by som mu rovno povedala, že ak si ten čas nenajde, tak si ty najdeš čas na zbalenie všetkych jeho veci...

aduskatt
29. nov 2012

je divne, ze pride iba na vikend a nenajde si na vas cas☹ asi by som mu povedala, ze potrebujem s nim prebrat nejake veci a bolo by fajn, keby si ten cas nasiel

desdemona74
autor
29. nov 2012

@piacere uz som ziadala, stale nic, asi preposlem inemu adminovi..
dakujem

desdemona74
autor
29. nov 2012

baby strasne moc vam vsetkym dakujem.. nemam to s kym rozobrat.. mama sa ma pyta co mi je, vyhovaram sa na zaludok.. co teda aj pravda je..

nedviha.. volala som tri krat..