Myslela som, že sa zmení
Muža som lámala na druhé dieťa po 10 tich rokoch, túžila som aby mal syn súrodenca.
Vlastne muž sa zmenil chodil von s kamarátmi. A čil to robí zas . Ano možno som ja na vine veď nechcel dieťa ale ešte čo má najviac sere že.. pred jeho mamou a švagrinou sa robí že niečo mi pomáha ale opak je pravdou.
Asi som zlyhala úplne. Radšej som mala žiť taky život a nemať druhé dieťa?
Mám v sebe strašne pocity . Druhý deň išiel von ale to tak že sľúbil že bude chvíľu a je tam dlho . Neviem čo so sebou .
Malé mi zaspalo ja smrdím je noc , znechutená som
Dajte sa domňa teraz
Smrdís? Však sa chod okupat😉 a inak bohužiaľ, bola si naivná, vrátiť späť sa to už neda
A teraz ti nepomáha s druhým dieťaťom ? Vedela si, do čoho ideš. Otázku deti ste mali mať vyriešenú pred svadbou.
@annamalaga čo je pomáhanie? Lebo niesom si ista . To že sa pohrá s ním iba ..ani jesť mu nedá ani ho neoblečie neprebali ..iba hrať a kočíkovat
Muž nemá čo v domácnosti pomáhať. Muž nemá čo s deťmi pomáhať. Muž a otec sa ma na chode domácnosti a výchove svojich detí podieľať rovnakým dielom ako žena a matka. Jasne, muž nenakoji, ale všetko ostatné musí zvládnuť rovnako ako žena.
A keď toto nerobil pri prvom, ty si to akceptovala neviem akým zazrakom by sa zmenil pri druhom.
Musíš sa dať dokopy lebo zrejmé dieťa má len teba. A potom sa osamostatni a začni nový život s deťmi , lebo ten keď nemá teraz záujem tak už ho nebude mať nikdy.
Po desiatich rokoch je dieťaťu surodenec už viac menej na nič, vyrastajú vo väčšine prípadov ako dvaja jedinacikovia. Že si si myslela, že sa zmení...no omyl, čo iné ti ostava, ako niesť si následky svojho mylneho predpokladu
Ahoj, neviem aké malé je to malé, ale ja mám pocit, že ty si skôr unavená, vyčerpaná a sociálne izolovaná na tej materskej a že sa tak trochu hneváš, že on si chodí von kedy chce a do kedy chce a ty jednoducho nemáš na výber - musíš byť doma s malým... Aspoň ja som to tak mala, proste už ponorka z celého toho kolotoča. U mňa to prešlo, keď som dala najmladšieho do škôlky a konečne som sa dostala do roboty, medzi dospelých ľudí, kde sa netočilo všetko len okolo detí a domácnosti. Takže - možno si ani tak nespravila chybu, len treba vydržať nejak tie tri roky, kým ti bábo vyrastie a ty zas budeš môcť chodiť medzi dospelých ľudí. A potom sa môžete kľudne s mužíkom prestriedať, nech on uloží deti a ty si pôjdeš s kamoškou napríklad do kinečka, alebo len tak na pokec na kávu... Držím ti palce a nezúfaj ❤️. Bude lepšie, ver mi.
@mikadooo hej ďakujem je pravda že týchto dní není veľa no keď to dolahne namna tak je to dosť
@elizabet173 vyrastaju do isteho veku kazdy sam ale najdu si cestu k sebe. Vsetko je o vychove. Viacero kamaratok maju 10+ rozdiel s surodencom alebo surodencami a maju velmi pekny vstah.
@nwnw písala som, že vo väčšine prípadov, nie, že je to pravidlo. Tak, ako si môžu nájsť súrodenci k sebe cestu, aj keď je medzi nimi veľký vekový rozdiel a nemusia, tak isto sa môžu zbožňovať od narodenia a nemusia sa nikdy, to je individuálne. Preto udať ako dôvod mať ďalšie dieťa s takýmto mužom, aby malo súrodenca a to po desiatich rokoch, mi príde veľmi chabý dôvod. Ale teraz je ti už jedno, autorka je v nezávideniahodnej situácii, hádam sa to zlepší, keď dieťa podrastie
po 10 rokoch si chcela synovi súrodenca? 10-ročnému chalanovi je bábätko (aj neskôr o 10 rokov mladší súrodenec) väčšinou tak na 2 veci. Priznaj si, chcela si muža priviazať na kratšiu reťaz, aby nechodil von s kamarátmi. Blbý nápad. Dieťa ako riešenie manželských problémov nikdy nepomáha a mne to navyše pripadá ako "zneužitie" toho dieťaťa, pretože dieťa sa má narodiť preto, že je chcené samo pre seba a nie ako prostriedok k niečomu. Nuž, nevyšlo to, muž ostal rovnaký, aký bol a taký bude nafurt. ČIL to už nezmeníš...
Neviem, mne skôr príde nepochopiteľné, že ženatý muž potrebuje žiť životom slobodného chlapa. Načo sa ženil, zakladal si rodinu. Píšeš, ze máte 10-rocne dieťa, čiže vekovo bude minimálne 30+…. To mu nie je trápne stať spolu v bare plnom pubertakov za jednym pultom? To teraz ide čo hľadať na tínedžerských diskotekach?
@katkami123 sú muži pre manželstvo a rodičovstvo nepoužiteľní, žijú celý život životom slobodného človeka a nikdy to nezmenia. Alebo sa s tým žena zmieri, alebo sa im manželstvo rozpadne, ale ani to ich nejako nebolí. Oni sa väčšinou ani ženiť nechcú, sú do toho dokopaní, či už partnerkou, alebo podľahnú tlaku rodiny, ak je dieťa na ceste a po rokoch ešte aj povedia, že veď všetci vedeli, akým životom žili, prečo sú prekvapení
@elizabet173
Tak tu to bude očividne tento prípad. Len hlava mi neberie, že taka “stará vražda” skacka niekde na parkete medzi pubertiakmi. Sebareflexia 0 bodov. Veď musí byt na smiech, za pár rokov sa za neho bude syn hanbit, pôjde niekde s partiou a tam stretne tatka 🤦🏽♀️
@katkami123 nemusí skackať, možno len sedí a popíja nejaký drink. A nezabúdaj, že niektorí dnešní muži v 50. vyzerajú veľmi dobre, v mladosti športovali, nesedeli s mobilom v ruke a keď sa doma nikdy nepretrhli, bez problémov zapadnú.

Veľa ľudí sa ukázalo aký sú . Možno má zmenilo to materstvo, pohľad na všetko ..veď nasratá matka je nebezpečny tvor 🤷 keďže budete mi niektoré rozumieť čo vám dieťa skoro nespí a ani v noci .