icon

Na Badoo som sa zoznámila s jedným chalanom a potrebujem poradiť

dzulaaa
16. mar 2022

Ahoj baby nikto mi nevie poradiť a tu aspoň viac názorov budem počuť zoznámila som sa s jedným chalanom na Badoo 2 mesiace v kuse každý deň sme si písali 24/7 naša konverzácia bola vtipná taká smiešna niekedy vážna a povedal že sa mu páči že furt dávam témy
Ale kebyže mu ja furt nenapíšem ako prvá že ahoj tak by sa asi on ani neozval potom sme si písali že láska toto a potom už napísal že ide spat a už sme si nepísali príde mi to ako kebyže sa boji
Áno je to na Badoo ale môže byť rád že ja mu napíšem vlastne prvá že toľko tam je iných príde mi to že on ako kebyže vie že ja vždy napíšem a teraz určite zas čaká že ja budem písať prvá alebo nemá záujem.
Ale poznáte to úplne taký ten typ že vôbec ako neskúšal nič také ako ty dnešný klasický pošli fotku vôbec.Ja som mu na začiatku povedala že sa nechcem motať na niekoho lebo som mala vztah ale príde mi to že on ma fakt balil bol úprimný neklamal ma bol taký fakt že som si snim rozumela mohla som mu napísať x dlhu správu a on si to prečítal

Strana
z2
hopsas
14. apr 2024

@dzulaaa takto. Keď muž má o ženu záujem ani tajná vojenská misia v Afganistane mu nezabráni aby jej napísal.

Strana
z2