Na byt sama

30. máj 2022

Som slobodna mamicka ,ktora zo dna na den ostala sama s dietatom.Mam byt ktory mam prenajimat ,kedze som na male sama a situacia v ktorej som sa ocitla je fakt strasna ,neviem ako sama zvladnem utiahnut byt ,ci to vsetko zvladnem,pomoc rodiny nepripada do uvahy...Mame zle vztahy medzi sebou ,manzel mi zomrel niekolko tyzdnov dozadu a so svokrovcami sa neznesieme pos jednou strechou.

0silvia0
30. máj 2022

byt je tvoj? Máš ho voľný? Nemáš prácu? Ak sa dá, nájdi si ženu s podobným osudom, spolu by ste to mohli zvládnuť. Ty pomôžeš jej s bývaním, ona tebe s platením.

danielahamar
30. máj 2022

úprimnú sústrasť, kolko má dieťa?

pribinak
30. máj 2022

Vdovský? Sirotský? Máš?

Aké veľké je dieťa? Ty pracuješ?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinkatinka
30. máj 2022

Si teda vdova, ci slobodna mamicka? Ake velke mas dieta? Mas pracu? Ak je byt tvoj, mas nan hypoteku? Ujasni si vsetky veci, spis si prijmy, vydavky, potom sa mozes pohnut dalej
Je to zrejme pre teba nova situacia, ale musis sa prinutit uvazovat prakticky a od toho sa odrazit, aby si vedela co dalej.

lilitela
30. máj 2022

ja som uz velakrat premyslala co by bolo, kebyze nastane takato situacia a vyslo mi , ze odchdzam zit do mensieho a vacsi byt predavam a rozdiel penazi z bytov by som mala kazdy mesiac na prilepsenie. Lebo podla mna z jedneho platu sa neda.

lija22
30. máj 2022

tiez by som sla do prenajmu do mensieho a svoj byt prenajimala. Samozrejme, tak aby ti vsetko vyslo a bola si v pluse. A toto zrejme dobtedy, kym dietatko nebude moct ist do jasliciek/ skolky a ty do prace. Ach strasne to je. Velmi ma to mrzi. Urcite strasna nepredstavitelna situacia ale musis sa k tomu postavit s chladnou hlavou, vsetko dobre spocitat a casom bude lepsie. skoda, ze nemas dobre vztahy s rodinou. mozno aj na case toto trosku utlapkat

dagmarovita
30. máj 2022

ved prenajmi miestnosti nejaku niekomu kto bude sa chovat slusne