Prečo končia moje randenia bez oficiálneho vzťahu?
Ahojte žienky. Toto je otázka skôr na tie, ktoré ste aktívne randili.. Som 2 roky slobodná po 6 ročnom vzťahu, najprv som si dala pauzu, všetko spracovala, dala sa dokopy a potom po roku začala aktívne randiť.. Čo sa mi však deje, je to, že na jednej strane sa snažím netlačiť na chlapa, poviem že randím s cieľom vzťahu, ani s ním nespím hneď a mne je veľmi podradné dávať nejaké ultimáta ale už 2x som sa ocitla v situácii, kedy sme sa ocitli v tkz. situationshipe.. že vlastne sme boli ako pár ale zároveň tam z mužovej strany nebola ako keby zodpovednosť.. Trávili sme čas, chodili na rande, spávali spolu aj ma poznala ich rodina všetko ale my sme neboli v oficálnom vzťahu ale x mesiacov vo fáze spoznávania.. Keď som na to "pritlačila" tak obaja z toho celého nejak zdrhli.. Neviem, čo robím zle..
Co je podla teba oficialny vztah? To ma nejaku standardizovanu formulku, ze vztah sa prehlasi za oficialny? Ked spavate spolu, dokonca sa poznate s rodinou, tak ste vo vztahu. Alebo je to podla teba nejak inac? To, ze sa vztah neposuva je druha vec, vtedy je cas rozhodnut sa ci pokracovat alebo ukoncit to, ale v tejto faze uz mate vztah. Aspon podla mna.
Co je podla teba oficialny vztah? To ma nejaku standardizovanu formulku, ze vztah sa prehlasi za oficialny? Ked spavate spolu, dokonca sa poznate s rodinou, tak ste vo vztahu. Alebo je to podla teba nejak inac? To, ze sa vztah neposuva je druha vec, vtedy je cas rozhodnut sa ci pokracovat alebo ukoncit to, ale v tejto faze uz mate vztah. Aspon podla mna.
@anonym_288ca3 no ja som ostala v šoku keď sme boli na večeri a on mi hovoril o tom ako mu kamoši hovoria že by si mal nájsť frajerku a on že sa snaží a nejde mu to.. a ja som len ostala pozerať a nevedela som, čo povedať.. hovoril mi to 36 ročný muž :D a potom čo bola posledná kvapka, že sa správam ako keby som jeho frajerka a tak sa doňho starám :D
@anonym_288ca3 no ja som ostala v šoku keď sme boli na večeri a on mi hovoril o tom ako mu kamoši hovoria že by si mal nájsť frajerku a on že sa snaží a nejde mu to.. a ja som len ostala pozerať a nevedela som, čo povedať.. hovoril mi to 36 ročný muž :D a potom čo bola posledná kvapka, že sa správam ako keby som jeho frajerka a tak sa doňho starám :D
@anonym_autor tak toto bola riadne vadny kus
@anonym_autor mala si sa opýtať či bežne spáva s kamoškami.
No iba to, ze najst dobry vztah a niekoho, s kym si sadnete aspon na 80% nie je lahke ani rychle. Je to o stasti, nahode, viacerych pokus-omyl. Ak po pritlaceni zdrhli, tak to nebol material pre vztah. Tak sa zamysli, podla akeho vzorca hladas muzov na vztah.
Myslim, ze ta potapa ten 6r vztah. Dalsiemu chlapovi o tom nehovor, povedz, ze si mala troch po roku s prestavkami. Takto vyzeras ako vadna, od ktorej po rokoch zdrhol chlap. Neco si sa s nim vlacila tak dlho, ked to nikam neviedlo... Vyzeras ako "pouzita" skoro pred oltarom a to chlapi nemaju radi. Oni by radi 30rocne nedotknute panny, s majetkom najlepsie. 🌷 A co si poraba ten ex zo 6rocny vztah?
@anonym_autor mala si sa opýtať či bežne spáva s kamoškami.
@januska12323 a odpoved by bola, no jasne ze hej, v com problem?
Ved dnes je to uplne bezne, najneskor na tretom rande sup do postele. A ked nie tak si bez. A vztah? No neblazni.
@anonym_autor no podľa tohto on ta ma len ako kamošku. A vzťah ani nechce mať.
@anonym_autor to bolo na facku
@januska12323 a odpoved by bola, no jasne ze hej, v com problem?
Ved dnes je to uplne bezne, najneskor na tretom rande sup do postele. A ked nie tak si bez. A vztah? No neblazni.
@citronove_koliesko ja na rande s kamošmi nechodím tak neviem ako veľmi je to bežné.
@citronove_koliesko ja na rande s kamošmi nechodím tak neviem ako veľmi je to bežné.
@januska12323 tak na rande sa ide s chlapom zo zoznamky, nie kamosom, zena si potom mysli ze je to mozno vztah a chlap ju berie ako kamosku s vyhodami. A kym sa ho na to zena neopyta tak sa to nedozvie. A ona sa neopyta lebo ho nechce vyplasit, nechce tlacit a do postele s nim ide lebo ho nechce stratit, nechce vyzerat ako puritanka.... to je tato dnesna doba. Zena pol roka tisko dufa ze ma vztah a muz jej pri prvej zmienke o vztahu povie ze sa nechce este viazat.
@januska12323 tak na rande sa ide s chlapom zo zoznamky, nie kamosom, zena si potom mysli ze je to mozno vztah a chlap ju berie ako kamosku s vyhodami. A kym sa ho na to zena neopyta tak sa to nedozvie. A ona sa neopyta lebo ho nechce vyplasit, nechce tlacit a do postele s nim ide lebo ho nechce stratit, nechce vyzerat ako puritanka.... to je tato dnesna doba. Zena pol roka tisko dufa ze ma vztah a muz jej pri prvej zmienke o vztahu povie ze sa nechce este viazat.
@citronove_koliesko praveze on mi hovori stale ze ten vztah chce a chcel by ale je to cele take divne. Ved co mam na to povedat tak sa dajme dokopy?😂
Myslim, ze ta potapa ten 6r vztah. Dalsiemu chlapovi o tom nehovor, povedz, ze si mala troch po roku s prestavkami. Takto vyzeras ako vadna, od ktorej po rokoch zdrhol chlap. Neco si sa s nim vlacila tak dlho, ked to nikam neviedlo... Vyzeras ako "pouzita" skoro pred oltarom a to chlapi nemaju radi. Oni by radi 30rocne nedotknute panny, s majetkom najlepsie. 🌷 A co si poraba ten ex zo 6rocny vztah?
@anonym_4d3d7e vies co to bolo cele komplikovane. Boli sme spolu od mojich 18 jeho 21 a obaja sme sa dost zmenili. Mne sa zacalo viac darit, podarilo sa mi vsetko co som si stanovila aky ciel, a on mal kadejake problemy aj rodinne aj pracovne jednoducho mu nesla karta. A v skratke on to zle znasal a po roku ma podviedol so zenou, ktora spala so strasne vela muzmi atd a mna zacal zhadzovat a skoncilo to pri fyzickych utokoch. Tak som odisla 🙂
@anonym_autor asi to, že sa dostaneš do situationshipu. Neviem ja naprv vzťah, potom sex a po roku rodina atď
😃
@anonym_e82b20 po roku rodina?😂
A sex az po svadbe?😁
A sex az po svadbe?😁
@anonym_6109fd akože po roku vzťahj zoznamujem s rodičmi. Nedovlečiem každeho debila rodičom domov 😃
A sex az po svadbe?😁
@anonym_6109fd možeš aj tak ak chceš 😇
@anonym_6109fd akože po roku vzťahj zoznamujem s rodičmi. Nedovlečiem každeho debila rodičom domov 😃
@anonym_e82b20 Ja som chápala, že po roku si zakladáš rodinu.
@anonym_e82b20 Ja som chápala, že po roku si zakladáš rodinu.
@anonym_6109fd nie, bolo to myslene tak ze musis toho cooveka spoznat a vediet ze s nim vidis buducnost a potom ho predstavis rodicom. Moj bratranec takto kazdu znamost nosil na rodinne oslavy. Babka sa vzdy kazdej musi pytat 10-krat jak sa vola lebo netusi ci to je Paťa, Zuza, Viera alebo Kata 😃😃😃
@anonym_autor tak po tomto by som ho už viac nekontaktovala. to ti fešák jasne ukázal kde je tvoje miesto. A hlavne ti dal najavo že s ním nemáš počítať. .
dosť možné že mu lezieš na nervy.
@anonym_6109fd nie, bolo to myslene tak ze musis toho cooveka spoznat a vediet ze s nim vidis buducnost a potom ho predstavis rodicom. Moj bratranec takto kazdu znamost nosil na rodinne oslavy. Babka sa vzdy kazdej musi pytat 10-krat jak sa vola lebo netusi ci to je Paťa, Zuza, Viera alebo Kata 😃😃😃
@anonym_e82b20 áno, aj nám sa to stávalo keď ešte neter chodila k mojim rodičom. Vždy prišla s iným chlapom a každého predstavovala. Moji rodičia boli staromódni, silno veriaci ľudia ktorí si zakaždým mysleli že je to jej vážna známosť. Však by sa aj patrilo - slečna mala po 30 tke.
@anonym_4d3d7e vies co to bolo cele komplikovane. Boli sme spolu od mojich 18 jeho 21 a obaja sme sa dost zmenili. Mne sa zacalo viac darit, podarilo sa mi vsetko co som si stanovila aky ciel, a on mal kadejake problemy aj rodinne aj pracovne jednoducho mu nesla karta. A v skratke on to zle znasal a po roku ma podviedol so zenou, ktora spala so strasne vela muzmi atd a mna zacal zhadzovat a skoncilo to pri fyzickych utokoch. Tak som odisla 🙂
@anonym_autor rozdal si to s prvou bezdomovkyňou ktorú stretol... No to ozaj nasere ...
@citronove_koliesko praveze on mi hovori stale ze ten vztah chce a chcel by ale je to cele take divne. Ved co mam na to povedat tak sa dajme dokopy?😂
@anonym_autor ked hovori ze vztah chce tak sa ho opytaj co mate vy dvaja, kamaratstvo s vyhodami? Ak nie som vo vztahu tak s dotycnym nespim idem max na kavu, na turistiku, na prechadzku, na festak, uvarime si spolu veceru, a kecame o zivote. Sex az ked chceme mat vztah. Ja by som nejakemu nerozhodnemu matrac nerobila. On takto moze natahovat mesiace. Mozno sa mu az tak nepacis, mozno si chce len uzivat, kazdopadne stracas cas a on mrha tvojim. Ja som do roka vzdy vedela ci dotycneho chcem alebo nie, vzdy som.sa ferovo rozisla a spalila akekolvek mosty ktore by mohli dat nadej ze mozno to este obnovime.
S manzelom som od 21r a sme spolu 30rokov. Stihla som pred nim 3 vaznejsie znamosti ktore som do roka vzdy ukoncila.
@anonym_autor co robis zle, no to ze ides s chlapom do postele s ktorym nie si vo vztahu.
Tak si to rozoberme dva roky si sama a medzitým si mala ešte pauzu od chlapov, takže za rok aj dačo si mala dvoch chlapov ktorých si tlačila kde do svadby alebo kde??? Tu bude zrejme chyba len na tvojej strane, bežne sa dlhodobo randí čo si chcela vlastne od nich po chvíli vzťahu?
@anonym_autor rozdal si to s prvou bezdomovkyňou ktorú stretol... No to ozaj nasere ...
@anonym_4252fa to zas nie :D akože ja som to zobrala tak ako to je..

@anonym_autor asi to, že sa dostaneš do situationshipu. Neviem ja naprv vzťah, potom sex a po roku rodina atď
😃