icon

Na internete nikdy nie sme anonymní

mimi131313
2. okt 2014

upnou nahodou som zistila, ze partner mojej svagrinej ju svojim spôsobom podvadza. Cetuje si na nemenovanom portali so zenami , vyhladava nezavazny sex a posiela fakt oplzle fotky do cetu. Bol ochotny sa okamzite stretnut koli sexu so zenou, s ktorou si len zacal pisat . Uplna drzost je , ze on je doma , ona je doma , aj jej syn je doma a on si v spalni cetuje a foti svojho ....... a posiela do cetu . Ja teraz naozaj neviem co je spravne urobit. Povedat jej to ...povedat to jemu ... neviem si predstavit , ze by mi mne taketo nieco robil chlap. Prosim o nazor ako mam dalej nalozit s tymto zistenim , vdaka .

krasomila16
2. okt 2014

@mimi131313 čo je to za stránka, aj ja si chcem pozrieť, či tam niekoho nespoznám. 😕

terezka1947
2. okt 2014

@krasomila16 ze daj stranku,ideme lustrovat manzelov 😀 😀 😀 😀 😀

krasomila16
2. okt 2014

@terezka1947 môj nemá ani e-mail, ale nejaký borci z okolia by sa možno našli. 😀

konecnefree
2. okt 2014

@mimi131313 asi by som sa porozpravala s nim , alebo skor nerozpravala, rovno by som strcila pred ksicht tu diskusiu aj foto a odisla
potom uvidis ako sa zachova. ci zmaze profil alebo co bude robit.
no ja si myslim ze je to poriadny hajzlik, ktory si z toho nic nebude robit aj ked ho odhalia

caoli
2. okt 2014

no ja by som asi nevedela, ako to svagrinej povedat. asi by sa mi rozbuchalo srdce, skratil dych a urcite by som to zo seba nedostala. a ani si nemyslim, ze takto napriamo jej to povedat je dobre - mohlo by sa obratit proti tebe. aj ked si presvecena, ze vsetky dokazy su jasne. moze sa stat, ze jej prva reakcia by bola absolutne nepochopenie tvojho dobreho umyslu, isto by ti neuverila. hladala by mozno nejaky zly umysel z tvojej strany a ty pritom chces len pomoct.
ak je tvoj manzel mierumilovny a nedokazal by mu rozkopat rit, nedala by sa povedzme zohnat partia sikovnych chlapcov, ktori by mu "vysvetlili" jeho problem tak, ze by si zuby po chodniku zbieral, ak by mu nejaka zdrava ruka zostala?

krasomila16
2. okt 2014

@konecnefree bude zatĺkať a takú historry si vymyslí, že to ani v televizi nevymyslí. Netreba mu dávať čas. Musí sa to dozvedieť náhle a v prítomnosti svojej partnerk, aby sa podľa prvotnej reakcie dalo odhadnúť, čo je to za ptáka. Inak to zmietne zo stola nejakou pripravenou historkou.

krasomila16
2. okt 2014

@caoli júúúj, presne to by bolo super. 😀 A za vtáka do prievanu zavesiť.

caoli
2. okt 2014

@krasomila16 no tak pripadne toho by mu tiez nemuseli nechat vcelku 😀 😀 😀

jana_eyre
2. okt 2014

a co hovori na to tvoj manzel - brat svagrinej? co chce urobit on? ja by som to asi povedala, aj ked by to bolo teda riadne tazke..

krasomila16
2. okt 2014

ja už nerozumiem tým chlapom, dobre že zástrčky netreba pred nimi skrývať, aby aj tam nezapchali.

krasomila16
2. okt 2014

Že vraj, keď sa im núka nejaká rýchlovka a oni by to nevyužili, to akoby na zemi našli 500 E a nezobrali ich. 😒
A že aj žena má svoje potreby a keď nemá s kým, tak prečo jej to neposkytnúť.A také bludy. 😠

jalucija
2. okt 2014

je mi na grc z takych chujov. Daj sem link na jeho profil 😀 nech sa zabavime

lubkavargova1
2. okt 2014

takych pozname chlapov....hej hej...oni su maco ked pretiahnu 100 bo maju sa s cim chvastat ale ked zena je sebavedoma a ma zdravy sexualny zivot tak je hned kurva co? 😠

krasomila16
2. okt 2014

@jalucija ja by som sa tiež rada zabavila na tých degešoch. 😠
@lubkavargova1 žena je kurva aj keď dá, aj keď nedá. 😒

lubkavargova1
2. okt 2014

@krasomila16 nedobre si to napisala opravim ta...ked da tak je kurva a ked neda tak je hned panna....to som zazila uz.
ON: "nemas zaujem o sex"
ja: "uhadol si, nemam"
ON: "a co si panna?"
no comment dalej radsej pri takych chlapoch 😀 😀 😀

jalucija
2. okt 2014

@lubkavargova1 haha zaujimavy protiargument. To nenapadne len tak takato logika 😀

mirka49
2. okt 2014

@krasomila16 ano ☹ zial bohu

butterfly333
2. okt 2014

Poznám tiež jednu čo ju muž podvadza no ona tomu nechce veriť. Mám aj dôkazy čo s tym?

mima4
2. okt 2014

@butterfly333 ja by som jej predostrestrela dokazy s tym, ze u mna to tym padom hasne... uz dalej veci si usmernuje ona sama

kara22
2. okt 2014

zalezi aj od toho aka je tvoja svagrina. Mozno nechce vidiet pravdu, mozno nieco uz tusi... vsetci spolu doma a on je zatvoreny a cetuje?? vec to je chore!! mne by to nedalo.....

butterfly333
2. okt 2014

@mima4 no ta osoba to tuší no nechce si to priznať že ju on dokáže podvádzať. Neviem ako jej to povedať viem že ju to úplne zničení a aby sa nestalo niečo zlé

mima4
2. okt 2014

@butterfly333 v klude, face to face, ked tam nebudu deti a hlavne, objat ju a dat jej jasne vediet, ze si tu pre nu, rada si ju vypocujes, hocikedy sa moze na teba obratit a vyplakat sa na tvojich ramenach 🙂

butterfly333
2. okt 2014

@mima4 práve že je vydatá už 22r ma dve dospelé deti . No ona to nechce asi pochopit že ju podvadza.

mima4
2. okt 2014

@butterfly333 pozri, ked po dokazoch, ktore jej predlozis, nebude chciet to pochopit a riesit, treba ju respektovat.... Kazdy clovek si moze vybrat cestu, ktoru sam chce 🙂

butterfly333
2. okt 2014

@mima4 no mne to nedá ako môže byť taká a nechať to tak trpí lebo ju už roky podvádza. Nenávidím takych mužov.

lubkavargova1
2. okt 2014

ludia...nechcem brat iluzie ale v stredoveku a pocas vojny poslov zlych sprav furt popravili....takze asi radsej to nechat na nich..ono sa to aj tak to furt prevali 🤐

mima4
2. okt 2014

@butterfly333 moze to mat rozne dovody, prečo sa to snazi prehliadat. Napr. nevie, co by bolo po rozvode, ako by sa sama uzivila..mozno ich spaja majetok, a mozno len za kazdu cenu chce byt v manzelstve (to robia niektore zeny z nabozenskych dovodov - nie krestanskych)

butterfly333
2. okt 2014

@mima4 môže byť ona je taká pobožna.

tanitta
2. okt 2014

@mimi131313 ja by som hodila rec s nim co ako planuje dobuducna...... jej nic nevraviet.... a nechat to tak... ako on potom bude reagovat.. ci to ukonci a bude chciet manzelstvo udrzat alebo sa to casom ona dozvie od druhych a on potom aj ked spravil blbost by si to yvcital ze neskoncil skor ako to prepuklo......niekedy clovek spravi blbost v zivote....mozno sa uvedomi olutuje a mozno ti raz podakuje

mima4
2. okt 2014

@butterfly333 tak potom ju treba respektovat...