Na internete nikdy nie sme anonymní
upnou nahodou som zistila, ze partner mojej svagrinej ju svojim spôsobom podvadza. Cetuje si na nemenovanom portali so zenami , vyhladava nezavazny sex a posiela fakt oplzle fotky do cetu. Bol ochotny sa okamzite stretnut koli sexu so zenou, s ktorou si len zacal pisat . Uplna drzost je , ze on je doma , ona je doma , aj jej syn je doma a on si v spalni cetuje a foti svojho ....... a posiela do cetu . Ja teraz naozaj neviem co je spravne urobit. Povedat jej to ...povedat to jemu ... neviem si predstavit , ze by mi mne taketo nieco robil chlap. Prosim o nazor ako mam dalej nalozit s tymto zistenim , vdaka .
@sunshineka no neviem 😔 ja naivna moc nie som a oznamit svagrinej ze ju partner podvadza na zaklade nejakej fotky co mi ukazala kamaratka mi pride hlupe... to radsej budem naivna 😀 ale sak kazdeho zivot, nech si robi co chce, len zial sa to tyka aj inych tak treba niekedy viac rozmyslat...
jeeeejda, baby 😀 😀 😀 tak ako vy si tu píšete na tomto fóre, tak vaši muži si píšu na pokeci 😎...ani o tom netušíte a ani by ste neverili, aké "zvieratká" doma chováte,ale sú zdrojom dobrej zábavy a ženatý, znudený v stereotype žijúci chlap ešte aj ochotný čo - to investovať, len aby si nejakú ulovil 😀 😀 😀 ja som na zoznamke 7 rokov a za ten čas som tam "stretla" hádam všetkých ženatých mužov zo svojho okolia....mám oficiálny 7 ročný nick a jeden anonymný, z ktorého ich všetkých odhalím, ak mi sedia isté vecí a mám podozrenie, resp. ak niekto mne s fotkou vypisuje bez fotky príliš osobné veci, alebo veci v náznaku s ktorých je zrejmé že ma pozná....stalo sa mi, že mi písal v podstate môj "akože" nadriadený (nejdem rozpisovať organizačnú schému v práci), s ktorým pracujem, v práci sa nejak ani nebavíme, len pracovné veci a vykáme si, na zoznamke mi ponúkal sexik aj za peniaze, detaily vynechám....z môjho anonymného nicku som ho dostala a potom som mu to pekne natrela cez môj oficiálny nick...dodnes netuší ako sa mi to podarilo. poznám jeho ženu, stretávame sa občas v meste, nikdy by som jej nič také nepovedala, je to ich problém....teraz sa on v práci cíti pri mne ako debil a ja som na koni 😀 okrem toho on si našiel už oficiálne milenku...takže ja radím, nemiešať sa, nestarať sa a ked tak, predpokladám, že zakladateľka témy ho odhalila na tom čete, tak komunikuj s ním ty a potom vylez z anonymity, ale to je všetko, čo môžeš urobiť....
Tu by som povedala, ze zastrasenie dotycneho, ze to o nom vies a ma s tym prestat, nepomoze.
Podla vsetkeho mu ide hlavne o sex, nie o novy vztah a tipujem, ze je to jeho druh zavislosti. Takze sa toho nevzda.
Posli svagrinej anonymne z noveho mailu linky a odkazy na stranky a fotky, co robi jej partner. Nech si to pozrie, popripade popatra sama dalej.
A uz bude na nej, ako sa zariadi. Ci ho konfrontuje, prehltne mu vysvetlenia alebo neurobi vobec nic a bude mlcat alebo urobi s ich vztahom koniec.
Informovana bude, neda sa teda povedat, ze ste ju nechali, nech v sladkej nevedomosti dalej poskytuje strechu nad hlavou chlapovi, co hlada inde a rozhodnutie, co s tym, bude na nej.
Ak sa vam s tym zdoveri, mozete jej poskytnut utechu a pomoc (len sa pri tom neprekecni).
A nikto nebude moct neskor tvrdit (ak to ustoja a ostanu spolu), ze ty si sa snazila im rozbit vztah - ako sa to obcas stava, ze znovu najdene holubicky spolocne uklovu toho, kto im pomohol urobit si vo vztahu jasno a zit bez tajneho podvadzania.
Zial musim suhlasit s
@80472 ,po mojom rozvode som zostala sama s chorym dietatom,citila som sa smutne,opustena,urobila som si nick na uvedenom portali ,jeden vecer mi pisal z nasho mesta mlady muz,poslal aj svoje foto,vystupoval ako nezadany a slobodny, na druhy den som mu v nemocnici kde pracujem otvarala dvere ked siel navstivit manzelku s chorym dietatom ktori u nas lezali na oddeleni, no krvi by sa mu nedorezal . Takze svagrina by to urcite chcela a mala vediet, a pozor na zadanych muzov ktorych je plny pokec.
Mam skusenost ze manzelovho brata masiac po svadbe zena zacala podvadzat s jeho najlepsim kamaratom ktory mu aj za svedka bol.No a to je to ze mne sa zverila ta fuchtla si pisu oplzle sms a ze flirtuju spolu.A tiez som nevedela ci mu to povedat co nie ale osud to zariadil po svojom a bum o tyzden ich v noci nacapil v aute na parkovisku ako ona na hopka na jeho najlepsom kamosovy,co nasledovala viete.... 😀 eteraz je stastny ma novu zenu aj babatko uz maju,a henta fuchtla jeho byvala vzdy ked sa pozre do zrkadla a uvidi svoj nos urcite si vzdy spomenie na onu osudnu noc :D

@mimi131313 povedať to jemu, vyhroziť sa mu, že to povieš švagrovej, nech okamžite prestane.